Sari la conținut

Cel mai prost user (varianta pe bune)

Vot: Cel mai prost si nesimtit user  

43 membri au votat

1. 1. Care este cel mai prost si nesimtit user (pe bune)de pe nimfomane.com?

• Miskin +clonele lui
      13
    • Advanced +clonele lui
      17
    • Rinan +clonele lui
      6
    • utilizator_copou
      6
    • winehouse fellow
      1

Postări Recomandate

• Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila
  • Telefon: 0731670030
  • Oras:București Herăstrău 0731670030
  • Disponibila

Ciorex simte nevoia sa se afirme iar , suge pula tot asa si ma-sa se uita

de crai de curte veche e vorba , o laba trista ca si master clit , fute-m-as in familia lui de zburatoare =))

Aici pari comentatorul unui meci... Asa imi suna vorba, cand citesc... De fapt, ce bun e gândul... ca nu se-aude!
  • Like 5
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:undeva

....

Este ca te simti "destept"? Bai rasule, in viata reala se pisa toti pe tine muistule! Prostul ramane adeseori fara replica, atunci incepe sa abereze, sa plateasca pentru a da minusuri, sa dea date personale, sa minta, etc. Sunt convins ca le-ai facut pe toate handicapatule! MITOMANE! :laugh2  Spumega!

Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

Ai uitat de prostul care isi face Clone  sa-si dea stelute de reputatie si sa se puncteze singur ? :laugh2

Cum bai , retardule , sa ajungi in asemenea hal incat sa vorbesti singur  pe aici ....tu si clona ta  :slap2

Daca nu ma crezi iti fac un print  de pe conturile Advanced si Goldenberg  

N-ai curaj daca nu il bagi si acum la inaintare  pe Goldenberg  :atm

• Like 7
  • Minus 14
Link spre comentariu

Ai uitat de prostul care isi face Clone  sa-si dea stelute de reputatie si sa se puncteze singur ? :laugh2

Cum bai , retardule , sa ajungi in asemenea hal incat sa vorbesti singur  pe aici ....tu si clona ta  :slap2

Daca nu ma crezi iti fac un print  de pe conturile Advanced si Goldenberg  

N-ai curaj daca nu il bagi si acum la inaintare  pe Goldenberg  :atm

Te ajuta cu ceva daca iti recunosc superioritatea? IQ77, esti atat de prost si de idiot incat eu sunt parfum pe langa tine! Hai, besi si spumega in alta parte! :laugh2

• Like 12
  • Minus 2
Link spre comentariu
  • Oras:București
  • Oras:București

Te ajuta cu ceva daca iti recunosc superioritatea? IQ77, esti atat de prost si de idiot incat eu sunt parfum pe langa tine! Hai, besi si spumega in alta parte! :laugh2

Lisandra de ce esti considerata proasta site-ului??

• Like 2
Link spre comentariu

Pot sa mai votez inca o data ?

PS: Adu  bai SCULER MAN  pe Goldenberg sa voteze ca sa mai reduci diferenta  ...plm nu fi prost  :laugh2

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu

Pot sa mai votez inca o data ?

PS: Adu  bai SCULER MAN  pe Goldenberg sa voteze ca sa mai reduci diferenta  ...plm nu fi prost  :laugh2

Oricat m-as straduii, nu te pot intrece in prostie handicapatule! IQ77! Macar sa ai atata cred ca este mult mai mic!

Link spre comentariu

77 e anul de nastere  ...bine ca nu sunt in 67(minus) ca atunci era mai rau

Iar apropo de carti mai citeste "SCULER MAN" de  IQ-ul asta , sa vezi mai exact cum sta treaba . Eu inca am eficienta intelectuala cu mult crescuta fata de a ta care se clatina periodic pe aici ...excluzand nebuneala caracteristica :)

• Like 9
  • Minus 14
Link spre comentariu

77 e anul de nastere  ...bine ca nu sunt in 67(minus) ca atunci era mai rau

Iar apropo de carti mai citeste "SCULER MAN" de  IQ-ul asta , sa vezi mai exact cum sta treaba . Eu inca am eficienta intelectuala cu mult crescuta fata de a ta care se clatina periodic pe aici ...excluzand nebuneala caracteristica :)

Mai stai o tura, am treaba!

Link spre comentariu

Imi asum acest statut pana il termin pe vierme! Ai dreptate, ce pana mea, ma fac frate cu dracu pana il aduc unde vreau eu! Stima!

Tu asuma-ti mai intai o vizita pe la Spitalul 9  si dupa aceea  mai discutam  :)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...