Sari la conținut

am un filmulet si nu stiu unde sa il postez

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

FILMUL L.AM PREDAT '' AUTORITATILOR '', DACA DORESC SA .L POSTEZE  TREABA LOR , EU UNUL NU O SA IL POSTEZ ! SORRY BOYS  & GIRLS

Autoritatie sunt mana stanga si mana dreapta presupun .....   :)   Ia-l de la autoritati si da-l catre noi. Hai ca poti   :)

Vizitator rebel_
Reputație: 0
Postat

Pai de ce mi-ai trimis mie filmul? ce vrei sa fac cu el ca nici de laba nu e bun la cat de praf facute gramada sunt alea doua si la ce chef de munca aveau in filmare. Par doua prostituate de etnie si super plictisite, genul care populeaza 90% din cuiburile de pe Decebal.

Daca la blonda aia vrei sa te duci nu te retine nimeni dar in locul tau eu as paria banii pe steaua pt meciul retur cu City.

Spor!

• Oras:bucuresti
Postat

Pai de ce mi-ai trimis mie filmul? ce vrei sa fac cu el ca nici de laba nu e bun la cat de praf facute gramada sunt alea doua si la ce chef de munca aveau in filmare. Par doua prostituate de etnie si super plictisite, genul care populeaza 90% din cuiburile de pe Decebal.

Daca la blonda aia vrei sa te duci nu te retine nimeni dar in locul tau eu as paria banii pe steaua pt meciul retur cu City.

S

eu unul zic ca sunt cu mult peste ce se gaseste pe situl asta la aspect fizic , parerea mea 

Postat

Dacă pt tine contează doar aspectul fizic ...plm futi o gonflabila doar pot ca arată bine .. . Bafta ce sa zic .

Vizitator rebel_
Postat

eu unul zic ca sunt cu mult peste ce se gaseste pe situl asta la aspect fizic , parerea mea

Ca fizic nu arata rau dar prestatia e execrabila, iar tipul din videoclip e un strain care nu cred ca a platit in bacnote de 5lei daca intelegi ce vreau sa spun.

Pe forum nu cred ca o sa le gasesti, dar daca o sa cauti cateva ore pe publi sigur o gasesti pe bruneta aia buzata cu tatuajul pe mana dreapta.

Postat

Ca fizic nu arata rau dar prestatia e execrabila, iar tipul din videoclip e un strain care nu cred ca a platit in bacnote de 5lei daca intelegi ce vreau sa spun.

Pe forum nu cred ca o sa le gasesti, dar daca o sa cauti cateva ore pe publi sigur o gasesti pe bruneta aia buzata cu tatuajul pe mana dreapta.

am tot cautat pe publi 24 , dar nici urma de ele:(

Postat

Pai postează filmulețul poate le recunoaște cineva !!!

Postat

Pai postează filmulețul poate le recunoaște cineva ! 

ma gandesc ca daca le cunoastea cineva , aveau deja  recenzii pe site.....filmuletu  l . am trimis  mai multor persoane de pe site , daca vor sa il posteze treaba lor , eu unu nu vreau sa il mai postez .

• Telefon: ferrell_20
  • Telefon: ferrell_20
Postat

Salut ! 

Trimitemi si mie filmul poate te pot ajuta 

Vizitator
Postat

Salut ! 

Trimitemi si mie filmul poate te pot ajuta

trimite-l mie si eu il postez aici pe barba mea imi asum responsabilitatea daca vine NSA sa ma pupe in cur.

hai da-mi link pe PM.

Nu aveti P.M !

Intrati pe net si gasiti cate filmulete doriti !

• Like 2
Postat

Nu aveti P.M !

Intrati pe net si gasiti cate filmulete doriti !

I-ai dezamăgit :))) nu mai au material de laba :)) plin plânge pe aici ca vrea sa le cunoască pe tipele alea 2 , dar nu postează filmulețul ca ii e frica de dracu .. Plm .. Lăsa i cu laba lor :))

Postat

"Am un secret dar nu vreau sa-l zic."

Ce treaba obosita. Ignorati subiectul asta. E chiar copilaroasa situatia. Netul e mama anonimitatii. Poti sa pui si un film cu tine de la brau in jos si nu te recunoaste nimeni...ce sa mai zic de un film cu 2 ciudatele. Poate exista teama si de blesteme...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...