sweet glory Reputație: -366 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2016 FILMUL L.AM PREDAT '' AUTORITATILOR '', DACA DORESC SA .L POSTEZE TREABA LOR , EU UNUL NU O SA IL POSTEZ ! SORRY BOYS & GIRLS Autoritatie sunt mana stanga si mana dreapta presupun ..... Ia-l de la autoritati si da-l catre noi. Hai ca poti
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat August 20, 2016 Postat August 20, 2016 Pai de ce mi-ai trimis mie filmul? ce vrei sa fac cu el ca nici de laba nu e bun la cat de praf facute gramada sunt alea doua si la ce chef de munca aveau in filmare. Par doua prostituate de etnie si super plictisite, genul care populeaza 90% din cuiburile de pe Decebal. Daca la blonda aia vrei sa te duci nu te retine nimeni dar in locul tau eu as paria banii pe steaua pt meciul retur cu City. Spor!
cocosel23 Reputație: 270 Postat August 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 21, 2016 Pai de ce mi-ai trimis mie filmul? ce vrei sa fac cu el ca nici de laba nu e bun la cat de praf facute gramada sunt alea doua si la ce chef de munca aveau in filmare. Par doua prostituate de etnie si super plictisite, genul care populeaza 90% din cuiburile de pe Decebal. Daca la blonda aia vrei sa te duci nu te retine nimeni dar in locul tau eu as paria banii pe steaua pt meciul retur cu City. Seu unul zic ca sunt cu mult peste ce se gaseste pe situl asta la aspect fizic , parerea mea
t2626 Reputație: 730 Postat August 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2016 Dacă pt tine contează doar aspectul fizic ...plm futi o gonflabila doar pot ca arată bine .. . Bafta ce sa zic .
Vizitator rebel_ Reputație: 0 Postat August 21, 2016 Postat August 21, 2016 eu unul zic ca sunt cu mult peste ce se gaseste pe situl asta la aspect fizic , parerea mea Ca fizic nu arata rau dar prestatia e execrabila, iar tipul din videoclip e un strain care nu cred ca a platit in bacnote de 5lei daca intelegi ce vreau sa spun. Pe forum nu cred ca o sa le gasesti, dar daca o sa cauti cateva ore pe publi sigur o gasesti pe bruneta aia buzata cu tatuajul pe mana dreapta.
cocosel23 Reputație: 270 Postat August 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 21, 2016 Ca fizic nu arata rau dar prestatia e execrabila, iar tipul din videoclip e un strain care nu cred ca a platit in bacnote de 5lei daca intelegi ce vreau sa spun. Pe forum nu cred ca o sa le gasesti, dar daca o sa cauti cateva ore pe publi sigur o gasesti pe bruneta aia buzata cu tatuajul pe mana dreapta.am tot cautat pe publi 24 , dar nici urma de ele:(
t2626 Reputație: 730 Postat August 21, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 21, 2016 Pai postează filmulețul poate le recunoaște cineva !!!
cocosel23 Reputație: 270 Postat August 21, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Autor Postat August 21, 2016 Pai postează filmulețul poate le recunoaște cineva ! ma gandesc ca daca le cunoastea cineva , aveau deja recenzii pe site.....filmuletu l . am trimis mai multor persoane de pe site , daca vor sa il posteze treaba lor , eu unu nu vreau sa il mai postez .
flo.flo Reputație: 5 Postat August 22, 2016 Telefon: ferrell_20 Oras:Bucuresti Telefon: ferrell_20 Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 Salut ! Trimitemi si mie filmul poate te pot ajuta
leanasicostel Reputație: -122 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 trimite-l mie si eu il postez aici pe barba mea imi asum responsabilitatea daca vine NSA sa ma pupe in cur. hai da-mi link pe PM. 1
alexxx101 Reputație: -664 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 cata lipsa de inspiratie.... din nou.... plm 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 22, 2016 Postat August 22, 2016 Salut ! Trimitemi si mie filmul poate te pot ajuta trimite-l mie si eu il postez aici pe barba mea imi asum responsabilitatea daca vine NSA sa ma pupe in cur. hai da-mi link pe PM.Nu aveti P.M ! Intrati pe net si gasiti cate filmulete doriti ! 2
t2626 Reputație: 730 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 Nu aveti P.M ! Intrati pe net si gasiti cate filmulete doriti !I-ai dezamăgit )) nu mai au material de laba ) plin plânge pe aici ca vrea sa le cunoască pe tipele alea 2 , dar nu postează filmulețul ca ii e frica de dracu .. Plm .. Lăsa i cu laba lor )
sweet glory Reputație: -366 Postat August 22, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 22, 2016 Am gasit eu un film cu o tigancusa. Sper sa va placa http://xhamster.com/movies/6458906/romani_hooker_with_black_hair_gets_creampied.html 5
xulescu89 Reputație: 452 Postat August 24, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 24, 2016 "Am un secret dar nu vreau sa-l zic."Ce treaba obosita. Ignorati subiectul asta. E chiar copilaroasa situatia. Netul e mama anonimitatii. Poti sa pui si un film cu tine de la brau in jos si nu te recunoaste nimeni...ce sa mai zic de un film cu 2 ciudatele. Poate exista teama si de blesteme...
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum