Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 Fiecare jucător al lui City valorează cât toată echipa Stelei (inclusiv rezervele) deci șansele au fost nule chiar dacă am sperat noi la o minune. Chiar dacă scorul a fost mai mult decât categoric, tot nu arată diferența reală dintre cele două echipe. Trebuia să fie vreo 0-8 sau 0-9.E adevărat ce spui.Măcar am sperat. Oricum,Steaua avea ca obiectiv calificarea în grupele UEL.E un loc bun unde noii jucători sa prindă experienta. 1
vanitty Reputație: -425 Postat August 17, 2016 Oras::) Oras::) Postat August 17, 2016 Mie fix optimismul autist afisat de toata lumea mi s-a parut cel mai gretos.Inteleg mancatul de cacat la tv, aia aveau interes sa faca audienta, dar cum e posibil ca oameni in mod normal cerebrali sa o bage pe aia cu "avem sanse, si ei au tot doua picioare" Ca mai apoi comentatorii de cacat de la pro, costi mocanu si alt distrus sa se mire cum se lipeste mingea de "englezi".Pai cum pula mea sa nu se lipeasca, cand oamenii sunt cotati la 50 de milioane in medie?Si cum pula mea sa nu sara ca din coltul mesei din hamroun sau din stanciu, cand aia sunt veniti liber de contract, de la curve? Becalismul si ignoranta au dat gata logica si bunul simt. Ca de obicei... p.s.muie fcsb!!! 4 4
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2016 Mie fix optimismul autist afisat de toata lumea mi s-a parut cel mai gretos.Inteleg mancatul de cacat la tv, aia aveau interes sa faca audienta, dar cum e posibil ca oameni in mod normal cerebrali sa o bage pe aia cu "avem sanse, si ei au tot doua picioare" Ca mai apoi comentatorii de cacat de la pro, costi mocanu si alt distrus sa se mire cum se lipeste mingea de "englezi".Pai cum pula mea sa nu se lipeasca, cand oamenii sunt cotati la 50 de milioane in medie?Si cum pula mea sa nu sara ca din coltul mesei din hamroun sau din stanciu, cand aia sunt veniti liber de contract, de la curve? Becalismul si ignoranta au dat gata logica si bunul simt. Ca de obicei... p.s.muie fcsb!!! Legat de Becali, total de acord. Legat de comentator, la fel. Este locul 1 in topul celor mai prosti comentatori sportivi din ultimii 10 ani. Dar Steaua este Steaua cu sau fara Becali si alte oi. Cea mai titrata echipa din Romania, cea mai iubita si singura care mai duce lupte (atat cat poate) prin cupele europene. Restul e cancan. P.S Forța Steaua!!! 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 Legat de Becali, total de acord. Legat de comentator, la fel. Este locul 1 in topul celor mai prosti comentatori sportivi din ultimii 10 ani. Dar Steaua este Steaua cu sau fara Becali si alte oi. Cea mai titrata echipa din Romania, cea mai iubita si singura care mai duce lupte (atat cat poate) prin cupele europene. Restul e cancan. P.S Forța Steaua!!! Își revin în retur 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 Hai Rapidu'!!! 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 Meriti un minus Și n-ai?
pulesteu Reputație: 10795 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2016 Legat de Becali, total de acord. Legat de comentator, la fel. Este locul 1 in topul celor mai prosti comentatori sportivi din ultimii 10 ani. Dar Steaua este Steaua cu sau fara Becali si alte oi. Cea mai titrata echipa din Romania, cea mai iubita si singura care mai duce lupte (atat cat poate) prin cupele europene. Restul e cancan. P.S Forța Steaua!!!Corect.De remarcat ca si orgoliile dintre suporteri si echipele de la noi sunt mult prea mari. Surclaseaza cu mult valoarea reala pe care o are campionatul Romaniei.S-a vazut si cu nationala ce valoare avem de fapt.Daca ne-am vedea de treaba si s-ar investi in centre de copii si juniori, poate ca ar aparea iar fotbalisti romani buni in 10 ani. Dar asa, traseul poate fi doar descendent.E si o chestie de educatie si de viziune de business.Becali e cam singurul care a bagat bani intr-o echipa, insa a avut o filosofie de bisnitar - ceea si este. In rest, situatia e si mai praf. Nu se poate face fotbal atarnand pe langa primarii. Nu se poate face sport in baza a 4-5 elite care apar la nu stiu cati ani. Ceea ce conteaza e media jucatorilor. Fotbalistul tipic din Divizia A nu poate face o preluare ca lumea, nu-i ies mai mult de 2 pase consecutive, nu poate centra ca lumea, nu poate suta de la mai mult de 15 metri spre poarta. Fara lovituri libere, fara nimic special.Si aia din League Two ii bat de se caca pe ei. Iar daca ne bazam pe milionari de carton, cam asta se intampla. 7 7
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 Și n-ai? Nu Am cont standard ca nu am cum sa fac plata de unde sunt
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2016 Corect.De remarcat ca si orgoliile dintre suporteri si echipele de la noi sunt mult prea mari. Surclaseaza cu mult valoarea reala pe care o are campionatul Romaniei.S-a vazut si cu nationala ce valoare avem de fapt.Daca ne-am vedea de treaba si s-ar investi in centre de copii si juniori, poate ca ar aparea iar fotbalisti romani buni in 10 ani. Dar asa, traseul poate fi doar descendent.E si o chestie de educatie si de viziune de business.Becali e cam singurul care a bagat bani intr-o echipa, insa a avut o filosofie de bisnitar - ceea si este. In rest, situatia e si mai praf. Nu se poate face fotbal atarnand pe langa primarii. Nu se poate face sport in baza a 4-5 elite care apar la nu stiu cati ani. Ceea ce conteaza e media jucatorilor. Fotbalistul tipic din Divizia A nu poate face o preluare ca lumea, nu-i ies mai mult de 2 pase consecutive, nu poate centra ca lumea, nu poate suta de la mai mult de 15 metri spre poarta. Fara lovituri libere, fara nimic special.Si aia din League Two ii bat de se caca pe ei. Iar daca ne bazam pe milionari de carton, cam asta se intampla. Din pacate asa este si ne vom duce si mai jos. Becali e singurul care mai baga bani dar il strica gura aia mare. In rest...doar rivalitati pe hartie. Fotbalul romanesc este la pamant si nimeni nu se mai incumeta sa bage bani. Hagi a incercat ceva si a esuat si acum isi baga pula si el. 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2016 Își revin în retur Ce-ti mai place sa pui sare pe rană... 1
daywalker78 Reputație: 14869 Postat August 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 17, 2016 Meriti un minus plus 2 ore cu Anona 1
the godfather Reputație: -1028 Postat August 17, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 17, 2016 Meriti un minustu meriti o MUE....)))))) 4 9
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 plus 2 ore cu Anona Să fie dă capu' lu' MM 1 14
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 tu meriti o MUE....)))))) Puțin, foarte puțin
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 tu meriti o MUE....))))))Ce urat vb.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 Adica? Adică meriți a fi iubită peste tot, nu doar în gură 3 14
the godfather Reputație: -1028 Postat August 17, 2016 Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Telefon: 021 352 8632 Oras:'' suntem peste tot acasa '' Postat August 17, 2016 Ce urat vb. pai degeaba m-a nominalizat ala acolo?....)))) are dreptate troleu ...meriti si putin CUR.....))))))) 5 9
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 Adică meriți a fi iubită peste tot, nu doar în gură 4
Vizitator Reputație: 0 Postat August 17, 2016 Postat August 17, 2016 pai degeaba m-a nominalizat ala acolo?....)))) are dreptate troleu ...meriti si putin CUR.....)))))))
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 Mă iubești protejat?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat August 17, 2016 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat August 17, 2016 pai degeaba m-a nominalizat ala acolo?....)))) are dreptate troleu ...meriti si putin CUR.....))))))) Musai 1 14
raffaello Reputație: -6837 Postat August 17, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat August 17, 2016 Hai Rapidu'!!! Se stieeee !! 2 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum