Sari la conținut

Buna

alina9

Postări Recomandate

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Vb in privat

Ptr ca nu ai 200 de postari ca sa fii galbena la culoare, nu ai mesagerie privata, iar singura modalitate in care te pot contacta userii e nr de tel sau sa lasi o adresa de messenger. Altfel nimeni nu are cum sa ia legatura cu tine.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lasa un nr ceva..am vrea sa te vizitam si noi

• Oras:Iasi
  • Oras:Iasi
Postat

Alina bat clientii la usa si tu ce faci ? Pune si tu mai multe pozici,da mai multe detalii,pret,te deplasezi,servicii?

• Oras:Barlad
  • Oras:Barlad
Postat

Salutare,

Pentru ca e prima mea recenzie sper sa nu primesc critici 😎

Am reusit sa ma gasesc cu alina prin what s up...destul de greu....tipa arata bine...cam 1.60 inaltime si vreo 50 kg...are un tatuaj pe piciorul stang cu o fundita si inca ceva...

Tarifele ei 80 ron finalizarea / 150 ron ora 2 fin

Actiunea a fost in masina ( inca nu are locatie )

A inceput cu un oral destul de ok dar nu wow...am terminat in gurizta ei...

Al doilea numar normal finalizat in stilul iepure pt ca ma grabeam...toata actiune a durat vreo 30 min...

A ramas sa mai incerc odata dar pe camera...revin cu ananunte daca o sa se si intample 😎

Aspect 8

Oral 9

Normal 8

Igiena 9

Halatul a costat 150 pt cele 2 finalizari

Spor!

Vizitator
Postat

Valy83 act

Salutare,

Pentru ca e prima mea recenzie sper sa nu primesc critici

Am reusit sa ma gasesc cu alina prin what s up...destul de greu....tipa arata bine...cam 1.60 inaltime si vreo 50 kg...are un tatuaj pe piciorul stang cu o fundita si inca ceva...

Tarifele ei 80 ron finalizarea / 150 ron ora 2 fin

Actiunea a fost in masina ( inca nu are locatie )

A inceput cu un oral destul de ok dar nu wow...am terminat in gurizta ei...

Al doilea numar normal finalizat in stilul iepure pt ca ma grabeam...toata actiune a durat vreo 30 min...

A ramas sa mai incerc odata dar pe camera...revin cu ananunte daca o sa se si intample

Aspect 8

Oral 9

Normal 8

Igiena 9

Halatul a costat 150 pt cele 2 finalizari

Spor!

vali actiunea a fost in vaslui sau in barlad?
Vizitator
Postat

In barlad georgemh

mersi vali...dar chiar nu raspunde la telefon chiar nu as instala what s up...
  • Oras:Galati
Postat

Buna seara dragi mei scuze ca am telef inchis dar eu lucrez de la ora 14:30 pana la 22 tarifele sunt 80 finalizare 150 ora....intro ora si poate face doua finalizării.....oral si normal....eu doua zile osa fiu in vaslui si de vineri pana luni nu lucrez si imi pare rau ca nu am putut sa răspund dimineața va astep va pup

Postat

Hei suna si t dupa ora 14 si osa raspund

mersi vali...dar chiar nu raspunde la telefon chiar nu as instala what s up...

Vizitator
Postat

A venit timpul sa contribui la acest forum..am contul de aproximativ  6 luni dar nu am facut nici o recenzie..oricat as fi vrut nu am avut la ce deoarece la noi in judetul vaslui piata e foarte slaba.

Acum a aparut Alina in peisajul nostru si sper sa ramana cat mai mullt.m-am gasit cu ea am contactat o telefonic dupa ora 14 si am stabilit o intalnire.

Ea a venit singura cu taxiul care chiar ea si la platit(un mare plus de la mine)  nu e vorba de bani dar prefer sa nu dau nas in nas cu taximetristul.

Am luato in locatie am facut dush eu dupa care ea si am intrat la actiune.Foarte joviala simpatica orientata catre client oral executat foarte bine cu tendinte de DT lins owo ..schimbat la normal diferite pozitii se misca foarte bine,stramta geme usor cred ca natural.finalizarea orala.

notele

Aspect-9

Oral 9

Normal 10

Igiena 10

Locatie-nu are

Halatul-80 de lei un numar

Sfaturi fiindca e la inceput-Sa isi ia o locatie singura( fara peste in ea .) toate schimbarile de numere de telefon ore de lucru etc sa fie anuntate pe forum.Bine ai venit Alina

Postat

A venit timpul sa contribui la acest forum..am contul de aproximativ  6 luni dar nu am facut nici o recenzie..oricat as fi vrut nu am avut la ce deoarece la noi in judetul vaslui piata e foarte slaba.

Acum a aparut Alina in peisajul nostru si sper sa ramana cat mai mullt.m-am gasit cu ea am contactat o telefonic dupa ora 14 si am stabilit o intalnire.

Ea a venit singura cu taxiul care chiar ea si la platit(un mare plus de la mine)  nu e vorba de bani dar prefer sa nu dau nas in nas cu taximetristul.

Am luato in locatie am facut dush eu dupa care ea si am intrat la actiune.Foarte joviala simpatica orientata catre client oral executat foarte bine cu tendinte de DT lins owo ..schimbat la normal diferite pozitii se misca foarte bine,stramta geme usor cred ca natural.finalizarea orala.

notele

Aspect-9

Oral 9

Normal 10

Igiena 10

Locatie-nu are

Halatul-80 de lei un numar

Sfaturi fiindca e la inceput-Sa isi ia o locatie singura( fara peste in ea .) toate schimbarile de numere de telefon ore de lucru etc sa fie anuntate pe forum.Bine ai venit Alina

Mulțumesc mult si te mai astept te pup

Vizitator
Postat

Sigur revin..app cand mai pleci din oras mai posteaza aici..

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...