magic blue Reputație: -409 Postat August 1, 2012 Postat August 1, 2012 Ana Maria bruneta, calda si rabdatoare, pasionala si experimentata, ofer servicii de calitate domnilor educati manierati si generosi. Fotografii reale, discretie maxima si igiena impecabila. 200 RON/h. Suna bine, nu? Si pozele sunt tentante... Asa am zis si eu initial si m-am programat la aceasta domnisoara, cu toate ca nu era dezbatuta pe niciunde.. Insa cand risti mai si pierzi... asta-i viata. Cat priveste autocaracterizarea fetei din anuntul mentionat, doar termenul de bruneta reflecta realitatea, poate chiar etnia tinerei, caci nu e deloc rabdatoare, ba e chiar grabita, calda poate e atunci cand are febra, iar experienta invocata nu si-o arata in niciun fel, cred ca o tine bine ascunsa... face totul cam in scarba, nici pomeneala de servicii de calitate. Oralul e neprotejat, grabit si mecanic, ca de altfel si normalul cu cauciuc.Nu face FK si nici anal. Ora de tarifare incepe de cand intra clientul si include si discutiile initiale, pe care are tendinta de a le lungi cat mai mult. Dupa parerea mea nici pozele nu sunt reale, cu toate au o vaga asemanare cu originalul, in sensul ca fata chiar are un corp frumos. La moaca, insa, nu prea e ce se vede in poze. Asta este, stimabililor... nu mai luasem cam de mult timp o teapa, asa ca imi fac datoria de a va preveni. SA FITI IUBITI ! 1 5
Vizitator gogutirbuson Reputație: 0 Postat August 14, 2012 Postat August 14, 2012 Dragii mei, Iata ce inseamna sa tastezi gresit numarul de telefon la cautari: TZEAPA.Astazi a fost oricum ziua tzepelor pentru mine, reusind sa arunc 400 RON pe geam!Am sa incep cu prima tzeapa: d-soara Ana Maria din acest topic. Avand chef de ceva nou si nemaivazut pe aici, ma uit pe anuntul.ro si dau de anuntul duduii.Mi-a facut cu ochiul, insa am dat si o cautare de control pe forum. Probabil ca am tastat o cfra gresita ca altfel nu-mi explic cum nu mi-a aparut topicul la rezultate. Ceasul rau. Am constat asta doar acum cand ma pregateam sa o bag si eu la tzepe. Cand colo, iat-o aici.Dar sa trec la obiect:Sunat, programat pe la 12:30 azi, ajuns, primit. Fata sta singura intr-o garsoniera mare si super ok (curata, nou aranjata). pana aici toate bune.Imi deschide o d-soara, inalta, cu corp chiar frumos. Cam 175 fara tocuri, 55 de kg (sa zic), picioare lungi si frumoase, sani frumosi si naturali, nr.3.Un minus pentru fatza, cam ... de viezure, ceva, cu un ruj rozzzzzzz deschis care arata cam aiurea. Nici o legatura cu fata din poze, doar ca asa cum zicea si @magic blue, fata are un corp frumos, chiar bun de Si m-am hotarat sa raman, ca deh, era prospatura (in capul meu cel putin)Decartez 200 pe bufet (pentru o ora), primesc un pahar de ice tea, schimb 2 vorbe si ma duc la dus cu un prosop curat.Ma intorc plin de elan la locul actiunii, insa de aici incepe partea naspa.Vine fata cu uleiuri de masaj si ii zic sa le puna bine ca trecem peste. Buuuun. <Punete pe spate!> imi zice. Si ma pun. Direct la gogu al mic se duce si incepe sa-l frece si sa-l suga, uite asa, fara buna ziua, fara nimik. Gogu luat tare si pe nepusa masa zice pas. In fine dupa vreo 2 min de supt cam mecanic, fara stil si prea mult chef, catadicseste sa isi vina in simtiri. Pana la urma era rost de ceva pasarica, doar nu era sa refuze. A mai continuat vreo 2 minutele si cum nu era cine stie ce, decid sa schimbam rolurile. Se aseaza ea pe spate, cu coatele cam stranse, cu un san aproape acoperit si cand incep sa ma joc cu sanii incepe si chicoteala: cica o gadilam. Era cam arici si aveam o vaga senzatie de viol. Si chiar am luat-o usurel. Ma rog, cobor si la pasarica (dragutza pasarica si cred ca stramta, zic cred ca n-am mai testat-o pana la urma). Aici picioare stranse printre care imi fac loc mai greutz. Nici nu pun bine limba pe ea ca aceeasi poveste: smuceli, suceli, <gadilat> la greu.Moment in care ma ridic si ii zic: io zic sa punem punct ca n-o sa mearga asa. Raspunsul fetei: Pai deja am inceput!Zic: Da, si? Io zic asa, iti opresti cat vrei din aia 200 si imi vad de drum. Ea repeta: Pai deja am inceput!Eu: Auzi, io zic ca 100 sunt mult mai mult decat meriti pentru 5 min de <treaba>. In conditiile astea eu nu merg mai departe.Ea: Pai da trebuia sa spui de la inceputEu: La inceput am vazut doar cum arati si mi-a placut. Treaba cu <gadilatul> si fereala a venit dupa. Deci facem cum zic eu, ca s-ar putea sa ramai doar cu 50 pana la urma.THE ENDM-am imbracat in liniste, mi-am luat inapoi o suta de pe bufet si go.In total, cu dus, cateva vorbe, 5 min in pat, dezbracat si imbracat, cam 15 min. Maxim. Oare o fi rau sa primesti 100 RON in 15 min, din care in majoritatea timpului nu faci nimic? Io zic ca nu.NOTE? Nu e cazul.Absolut de nerecomandat!!!!!!Spor la fete bune si stati departe de tzepe........... 3
rumburack01 Reputație: 871 Postat August 14, 2012 Oras:...in lumea reala Oras:...in lumea reala Postat August 14, 2012 Mi-a placut atitudinea ta! Exemplara
Vizitator gogutirbuson Reputație: 0 Postat August 14, 2012 Postat August 14, 2012 Multam pane rumburaku Chestia e ca am luat si eu ceva tzepe pana sa invat sa nu-mi mai bat joc de banii mei. De jena am plecat si am last tot acolo. Da m-am facut si eu mare .........de ceva vreme.Si recomand tuturor sa procedeze la fel.Nu e nici o rusine. Ce, voi munciti pe nasturi oameni buni? Sunt pana la urma si niste tzepare ....... outthereSpor.......
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum