alice37 Reputație: 40 Postat Octombrie 8, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 8, 2013 Nu te contrazic ... dar aici nu vb de criterii medicale. Un raspuns al domnisoarei in cauza ar fi bun sa stim cam ce greutate are....altfel supozitii sunt destule si nu ajuta pe nimeni.....eu nu o cunosc pe domnita, vorbesc strict de poze. pune si tu o poza de a mea alaturi de una de a ei si fa diferenta....eu cred ca sunt la categoria Big... iar dansa mai are pana acolo......unde nu ii doresc sa ajunga.
taximetristul_007 Reputație: 249 Postat Noiembrie 29, 2013 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 29, 2013 Salutam comunitatea. Zilele trecute am ajuns la Carla,sunat ,primit detalii locatie,ajuns.Locatie:Mosilor cu Fainari,bl.vechi cu scari melc(am urcat pe scari)et.inferior,garsoniera,mobilat simplu si vechi.Locuieste singura. Ma intampinat domnisoara din poze, imbracata in body rosu pe tocuri.Eu estimez ca are 85-90kg,dar nu este hidoasa,sunt bine aranjate kg pe ea,frumusica la fata si cred ca de etnie.Am primit prosop curat dar mic,si am mers la baita,un gel de dus si cam atat,curatel,dar nu am primit papuci si era sa cad si apa calda bine greu. Am revenit in cam. am asezat-o pe pat in cur si eu in picioare,i-am bagat pula in gura o mana la pizda,la tate am tras-o un pic de cap,nu am simtit dinti oral bun. Am scos pula din gura si am stropit-o pe tatele alea mari. BANAL CONCLUZIA:asta am cautat,fast fuck,ceva rapid pt.descarcare la pret bun. Recomand doar celor care le place genul Big si care au 50ron in portofel si vor ceva rapid. Nu comenteaza,e ascultatoare si incearca sa se faca placuta. Note: Locatie:6 nasol cu parcarea Fata:6 Oral:8(nu face cim) Igiena fata:8 Halat:50ron/fin 100ron/ora SI NU UITATI O PULA SCULATA UN FUTAI PIERDUT 6
Membru Premium only-me Reputație: 17479 Postat Ianuarie 13, 2014 Oras:Bucale Oras:Bucale Membru Premium Postat Ianuarie 13, 2014 Sall!!Se pare ca duduia si-a schimbat locatia , dar a pastrat chiloteii, oare numai pe astia ii are????sau a cump din Europa 100 de perechi la "TINTI LEI"(DE LA TAP)Anunt:BRUNETA,cu forme apetisante, te astept in locatia mea sa iti indeplinesc cele mai ascunse fantezii, oral de vis, normal in dif pozitii, cunn., 69, sex intre sani, poze reale,Stefan cel Mare, aproape Pasaj Victoriei. 50/fintel:0731258483Nici nu stiu daca trebuia deschis un topic nou sau este bine unde am postat :thinking .Cel mai bine este sa decida" conducerea intreprinderi". 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum