Sari la conținut

Graviduta Nou /0763641757

Postări Recomandate

• Oras:Falastoaca
Postat

Da pasarica , ce n-ai inteles ?

N-am inteles bre,pentru ca eu nu concep sa dau bani cu imprumut unei prostituate,iar daca as face-o la betie cum PLM sa nu-mi dea banii inapoi?O legam cu lantul de gat si o vindeam in targul de animale.

• Like 3
  • Răspunsuri 366
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu stiu unde este asta ca abia m-am incalzit,asta nu stie cum se vorbeste in restaurante ,la doua vorbe o injuratura

Bai Liviule, deja m-ai plictisit. Pe cuvant de onoare ca esti prost rau. E pacat de tine...

• Like 1
Postat

Nu mai pune paie pe foc ca ma ia in primire si are dreptate ca mi-a atras atentia de nu stiu cate ori sa nu cumva sa dau bani la femei

TI-ai luat banii inapoi??

• Oras:In inima femeilor
Postat

TI-ai luat banii inapoi??

La noapte cand ies de la munca ma duc sa-i iau

• Like 3
  • Minus 3
Postat
Şi dacă se prelungeşte programul până dimineață ?[/quote

Sunt pe tableta si nu mergzambetele

• Like 2
  • Minus 3
Postat

Nu trebuia sa-ti dea banii ieri la ora 23?

ba da dar mi-a dat msg ca a plecat si sa merg azi
  • Like 2
  • Minus 3
Postat

Şi dacă se prelungeşte programul până dimineață ?

si ea sta pana la 4 dimineata

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Bai Liviule, deja m-ai plictisit. Pe cuvant de onoare ca esti prost rau. E pacat de tine...

Stiu multumesc

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Mai lucreaza Loredana?Moni tu ce servicii oferi la 50de lei?

Tot ce vrei. Doar e centurista....

Postat

Ca tact-u ?

Iar ai aparut cu jigniri?

• Like 3
  • Minus 3
Postat

Nu disparusem niciunde. Dar acum serios. De ce esti atat de afectat din cauza unei curve ? Iti e sotie, iubita,ruda...te-ai atasat tu asa tare de ea ? Ca eu nu prea pricep de ce te tot bagi...

• Minus 1
Postat

Iar ai aparut cu jigniri?

Nu disparusem niciunde. Dar acum serios. De ce esti atat de afectat din cauza unei curve ? Iti e sotie, iubita,ruda...te-ai atasat tu asa tare de ea ? Ca eu nu prea pricep de ce te tot bagi...

• Minus 1
Postat

Da, imi este foarte buna prietena altfel nu m-as fi bagat nu sunt certaret de felul meu

• Like 2
  • Minus 5
Postat

Da, imi este foarte buna prietena altfel nu m-as fi bagat nu sunt certaret de felul meu

Adica te-ai atasat de o prostituata ? Nasol moncher, nasol.

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

De ce esti suparat asa tare !?

P.S: Liviu ,e cu treaba lui pe aici,nici el nu stie ce rol are ,dar e inofensiv,tu esti un baiat ok,desteptul cedeza primul!

P.P.S: ne jignim intre noi,facem glume,radem ,glumim futem si platim,dar parintii e urat sa ii bagam aici,nu sunt eu maica Tereza ,dar oricat m-a suparat sau balacarit cineva pe aici ,nu m-am legat de mame niciodata,pentru ca fiecare dintre noi are o mama acasa ,sau (din pacate) poate nici nu mai este printre noi! :(

E urat sa se ajunga la astfel de vorbe ! :(

• Like 7
Postat

Adica te-ai atasat de o prostituata ? Nasol moncher, nasol.

Da m-am atasat

• Like 3
  • Minus 4
Postat

P.S: Liviu ,e cu treaba lui pe aici,nici el nu stie ce rol are ,dar e inofensiv,tu esti un baiat ok,desteptul cedeza primul!

P.P.S: ne jignim intre noi,facem glume mai putinsau mai mult inspirate ,dar parintii e urat sa ii bagam aici,nu sunt eu maica Tereza ,dar oricat m-a suparat sau balacarit cineva pe aici ,nu m-am legat de mame niciodata,pentru ca fiecare dintre noi are o mama acasa ,sau (din pacate) poate nici nu mai este printre noi! :(

Multumesc Cori

• Like 5
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Multumesc Cori

Nu ai de ce sa imi multumesti :)

Un sfat : tu incercand sa faci bine faci mai mult rau!

• Like 3

Postat

P.P.S: ne jignim intre noi,facem glume mai putinsau mai mult inspirate ,dar parintii e urat sa ii bagam aici,nu sunt eu maica Tereza ,dar oricat m-a suparat sau balacarit cineva pe aici ,nu m-am legat de mame niciodata,pentru ca fiecare dintre noi are o mama acasa ,sau (din pacate) poate nici nu mai este printre noi! :(

Nu sunt suparat deloc, asa-s eu. Da-mi paie ca fac ditamai focul :))) Lipsa de ocupatiuni cum s-ar spune :))

Da, cam ai dreptate cu parintii

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...