Sari la conținut

Alexa - 0743973819

Vizitator cenzurat

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta

Salutare dragi futaciosi.

In aceasta seara am fost la Alexa. Adresa ușor de găsit cu locuri de parcare in zona Ciresica. Tariful 100/200 . Intrat decartat 100 de lei pentru un numar. Foarte vorbăreață și prietenoasa . Fata este chiar cea din poze . Precizez ca pozele sunt din locație . Arată excelent. Oralul demențial Deep umed . La normal se descurca foarte bine este chiar activa . Cum o pui așa sta .

Note:

Oral -10 din toate punctele de vedere

Normal- 9

Igiena- 10

Locație- 9 puțin dezordine mici lucruri aruncate

Gfe- 10 foarte vorbăreață și prietenoasa

In principiu de revenit . Merita încercata.

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend
Reputație: 0

Si acum ma dor sfârcurile nebuno  :laugh2

Ma mir ca nu am fost colocatar cu userul precedent, pentru ca de obicei așa mergea treaba pe la Funhouse Ciresica. Era un fel de blind date cu alți futalai sau un fel de sala de așteptare  :slap2

Cu toate astea mie mi-a plăcut atmosfera de acolo întotdeauna si m-am dus sa ma distrez si așa a fost de fiecare data când aveam nevoie de o destindere sau după o tzeapa...

Asadar după o întâlnire cu o suceveanca drăguța care m-a umplut de draci (o sa scriu ceva mai tarziu) am zis ca nu pot încheia seara așa si ca ar fi cazul pentru some good old fashioned fun. Așadar, o apelez pe dsoara si ma prezint la fata locului si am avut câteva surprize de când nu am mai ajuns acolo:

- fetele au clanța (la usa) :)

- Antonia nu mai este  :pope

- Ușile erau larg deschise ... wtf... in Bucătărie măcar sa fie cineva... I was the sole fucker :)

- E o pisi noua si neagră in locație ... dormea pe scaunul meu din Bucătărie.  :rax2 Nu am întrebat cum o cheama.

- Începând de azi mai este si o Pisi noua si roscata  :blushing2 Andreea  :crazylove Mie mi-a plăcut maxim domnisoara dar am uitat sa ii iau nr de telefon așa ca pisi Alexa ma ajuți si pe mine sa dau de ea pana nu o fura francezu'? ;) Da-ne si noua nr de telefon

Dar totuși... după o tigara si o caterinca la bucatarie am luat furia neagră si am purces in dormitor perfect relaxat si tras de domnișoara in pat ma așez cu fata in sus sa văd ce face domnișoara.... Era de așteptat ca buna dispoziție sa se prelungească si Alexa mi-a arătat câteva moduri de oral care credeam ca nu o sa le văd vreodată :) Gluma gluma dar am trecut si la treburi serioase si ne-am apucat de normal cu toată seriozitatea si ne-am rostogolit prin pat. Fiind conștient ca nu mai am 20 de ani si ca trebuie sa-mi conserv energiile ;) am schimbat in doggy si am finalizat astfel încât sa nu rup patul  :doggystyle

Note:

igiena: 10

Aspect: 9 - ești mișto gagico ;) muscat-as tzatzele alea.

Oral: 9

Normal: 9

GFE: 10

Data viitoare o facem serios sa mori tu... dar sa nu-ti mai iei izmenele alea roz de wresling ca iar ma bufnește rasul.  :laugh2

• Like 6
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend

Am inceput programul ma puteti gasi pana la ora 4:00 va pup si va astept!!

Mersi de recenzie va pupa si va mai astept!!

Zi-ne si noua numărul colegei!
Link spre comentariu
Vizitator j0hnny_legend

colega are aceleasi servicii /tarife ca tine? sau ce are /nu are? daca venim 2 putem intra fiecare cu una?

Eu recomand fiecare cu fiecare.
Link spre comentariu
  • Oras:Constanța
  • Oras:Constanța

ne ai albit la pl cu " am inceput programu am inceput programu "

să știi că procedează foarte bine că anunță pe forum de fiecare dată când începe, așa nu mai există întrebări referitoare la disponibilitatea ei.

• Minus 6
Link spre comentariu

Vizitator j0hnny_legend

Pentru "late nighters" credeți-ma pe cuvânt ca informația asta e aur curat.

Alexa si Andreea (jasmin) sunt "a sure thing after midnight".... rar găsești așa ceva cel puțin in perioada asta, mai ales ca marea majoritate a fetelor sforăie la ora asta

Fuck... na ca mi se pune iar pata :D

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...