valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 16, 2016 ba bade , io nu ma amestec p-acia in certurile narozilor dar vaz ca de-o vreme -ncoace se umplu forumu da nacajiti care nu da informatii neam , plingaciosi si increzuti care crede ca ei e buricu pamintului si drept sa spun pa multi dintre ei i-as trimite la canal ca pe vremea cirmaciului la munca fortata ca sa nu-i mai doara buricele destelor si sa tasteze verzi si uscate .Iar eu te as trimite pe tine sa iei ceva lectii de gramatica a limbii romane.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 16, 2016 Da cear fi ka anainti sa dai tu sfaturi di gramatica...sati urmariesti propriu sfat si sa iei tu citiva ani di lectii di gramatica !!! Kear tiar prindi bini...agramatulie !!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 16, 2016 Numai in Ro ai putea sa fi acceptata, ba chiar si premiata! Retardo! )SA FII SUPT...zik io cai indubitabil moi bini dicit...SA FI SUPT !!! Ai prinso andrumatorulie analfabiet ? )))))) Da io ti antielieg dieplin...conjuaria vierbului A FI ii triaba di clasa a IVa !!!
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 16, 2016 Numai in Ro ai putea sa fi acceptata, ba chiar si premiata! Retardo! )
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 16, 2016 SA FII SUPT...zik io cai indubitabil moi bini dicit...SA FI SUPT !!! Ai prinso andrumatorulie analfabiet ? )))))) Da io ti antielieg dieplin...conjuaria vierbului A FI ii triaba di clasa a IVa !!!Esti proasta de bahai si o sa ti demonstrez imediat care e treaba cu verbul ,, a fi" ! Deschid ghilimelele, pentru ca trb sa ti dau citat, intrucat dumneata esti prea retarda sa ma crezi pe mine pe cuvant : ,,Infinitivul – întotdeauna cu un singur i: a FI.Viitorul: se formează de la infinitiv, deci tot cu un singur i. Întotdeauna. Voi/vei/va/vom/veţi/vor FI. FI, invariabil, la toate persoanele.Condiţionalul prezent: ca şi viitorul, se formează de la infinitiv, deci tot un singur i. Întotdeauna. Aş/ai/ar/am/aţi/ar FI. FI, invariabil, la toate persoanele." Asa...iar acum urmeaza partea care te intereseaza pe tine, doamna agramata : ,,Imperativul afirmativ (persoana a II-a sg, că doar asta ne interesează): FII ! Cu doi de i.Imperativul negativ: Nu FI ! Cu un singur i. Că vine de la infinitivul de mai sus, fi." AM INCHIS GHILIMELELE. AI PRINS-O , RETARDO?
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 16, 2016 fi-ti-ar oile sterpe sa ajungi tu sa le insamintezi cu bleaga ta mica ba oita .
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 16, 2016 fi-ti-ar oile sterpe sa ajungi tu sa le insamintezi cu bleaga ta mica ba oita .Ai gasit propozitia pe google? Cat ti a luat sa o gasesti? )
salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Septembrie 16, 2016 cu pusu linioarelor a mers mai anapoda, in rest ma descurcai si fara dictionare ca n-am gogle, dar sin baiat istet din corabia de unde se nascu si amelia. talica nu ti-e greu cu numele ala impopotonat cu igrece?det-i zicea oica mai pricepeam si noi mai agale si nu ne mai rupeam limba pa dageaba
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Esti proasta de bahai si o sa ti demonstrez imediat care e treaba cu verbul ,, a fi" ! Deschid ghilimelele, pentru ca trb sa ti dau citat, intrucat dumneata esti prea retarda sa ma crezi pe mine pe cuvant : ,,Infinitivul – întotdeauna cu un singur i: a FI.Viitorul: se formează de la infinitiv, deci tot cu un singur i. Întotdeauna. Voi/vei/va/vom/veţi/vor FI. FI, invariabil, la toate persoanele.Condiţionalul prezent: ca şi viitorul, se formează de la infinitiv, deci tot un singur i. Întotdeauna. Aş/ai/ar/am/aţi/ar FI. FI, invariabil, la toate persoanele." Asa...iar acum urmeaza partea care te intereseaza pe tine, doamna agramata : ,,Imperativul afirmativ (persoana a II-a sg, că doar asta ne interesează): FII ! Cu doi de i.Imperativul negativ: Nu FI ! Cu un singur i. Că vine de la infinitivul de mai sus, fi." AM INCHIS GHILIMELELE. AI PRINS-O , RETARDO?Mah nienorocitulie ordinar...io cind team zis ka iesti DILUSIONAL !!! Hai sa ti ieduc un pic...ka mata a fatat un prost nieducat, cari maninca mult cacat...kiprili sa ni impresionieze pi noi turma ! Da ka moi tati impresionisti...ie doar un cacat prost ! Delusional: definiţie WordReference English-Romanian Dictionary © 2016: Traduceri principale: English delusional (adj. - person: having delusions) hallucinatory - megalomaniac - psychotic Romanian plin de iluzii (loc. adj.) - iluzoriu (adj.) Ex. His delusional thinking prevented any reasonable approach.
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Akuma sati zik si di cie iesti un ordinar !!! Tu fiind un agramat...nu ierai sigur di conjugaria viebului A FI ! Si ai cautat pi net...normal...si ai gasit iexplicatiia di pi diacritica.com...si ai bagat moi sus...ku "Ghilimielili" tali di cacat...doar o parti din iexplicatii...cari nari triaba..si cari kipurili ni aburea pi noi ka ai tu habar di gramatica ! Di cie nai copiat mah ninorocitulie tata iexplicatia ? Di cie baji tu doar ghilimiele si nu linku ??? Di cie ? Pientru ca tu iesti doar plin di iluzii, cai civa in capu tau...dara tu iesti doar un agramat prost ! Tu nai o ieducatie ielementara...da dai sfaturi. Si ka moi tati prosti...nu iesti sufisient di prost pina nu ti fasi si di cacat !!! https://diacritica.wordpress.com/2009/01/02/fi-fii-cand-se-scrie-fi-cu-2-i/ Singuru pasaj pi cari trebea sal citiesti...sal baji la capu tau di analfabiet...si dak nu ierai un ordinar, sal citezi...iera asta: "Conjunctivul prezent (adică ăla care începe cu „să…”). Se formează de la FI-, ăla cu un singur i, numai că acum e variabil, că i se adaugă diverse terminaţii. Iar la persoana a II-a devine să FII, cu doi de i (ca în Să fii acasă la nouă jumate, că dacă nu, nu mai pupi discotecă o lună. Sau club, mă rog. Pe vremea mea le zicea discoteci.) eu să FIU (FI+U)tu să FII (FI+I)el/ea să FIE (FI+E)noi să FIM (FI+M)voi să FIŢI (FI+ŢI)ei/ele să FIE (FI+E)" Tu ordinarulie tiai oprit moi sus di iexplicatia aista di clasa a IVa ! Ca doar nu iera sa riecunosti tu ca iesti un dobitok agramat ! Dar cum mii imi plasi ti tini...ca iesti ca moi tati prosti material di batjokura...ti fak io di cacat...in vazu tuturor ! Si ca sa fii clar ptr tati prosti ca tini : nisiodata nu sie scrie coriect in gramatica modierna a limbi romanie "sa FI acceptata, sa FI premiata" !!! Singura utilizari coriecta ieste "sa FII acceptata, sa FII premiata" !!! Dar astai gramatica di limba romana in clasa a IVa...si noi tu atita ieducatiie !!! Sper ka in tata prostia ta...ai prinso intrun final...ka singuru retardat aisea...iesti tu !!! 1 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Io team moi zis si ku alta okaziie ka iesti hentz in careu ku gramatica (ca si ku fututu)...sper acusa sa fasi lucru coriect...sa baji capu in pamint...si sa tasi dreaq din gura ku indicatiili tali di iluzionist iluzoriu !!! Tu iesti doar un prost, analfabiet si impotient !!! Ai prinso ??? 2 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Dieci ie clar: gata ku diriective di gramatica din partia ta !!! Lectia viitoari ti voi invata conjugaria vierbului A VAMUI !!! ))))))) 1 7
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 17, 2016 Akuma sati zik si di cie iesti un ordinar !!! Tu fiind un agramat...nu ierai sigur di conjugaria viebului A FI ! Si ai cautat pi net...normal...si ai gasit iexplicatiia di pi diacritica.com...si ai bagat moi sus...ku "Ghilimielili" tali di cacat...doar o parti din iexplicatii...cari nari triaba..si cari kipurili ni aburea pi noi ka ai tu habar di gramatica ! Di cie nai copiat mah ninorocitulie tata iexplicatia ? Di cie baji tu doar ghilimiele si nu linku ??? Di cie ? Pientru ca tu iesti doar plin di iluzii, cai civa in capu tau...dara tu iesti doar un agramat prost ! Tu nai o ieducatie ielementara...da dai sfaturi. Si ka moi tati prosti...nu iesti sufisient di prost pina nu ti fasi si di cacat !!! https://diacritica.wordpress.com/2009/01/02/fi-fii-cand-se-scrie-fi-cu-2-i/ Singuru pasaj pi cari trebea sal citiesti...sal baji la capu tau di analfabiet...si dak nu ierai un ordinar, sal citezi...iera asta: "Conjunctivul prezent (adică ăla care începe cu „să…”). Se formează de la FI-, ăla cu un singur i, numai că acum e variabil, că i se adaugă diverse terminaţii. Iar la persoana a II-a devine să FII, cu doi de i (ca în Să fii acasă la nouă jumate, că dacă nu, nu mai pupi discotecă o lună. Sau club, mă rog. Pe vremea mea le zicea discoteci.) eu să FIU (FI+U)tu să FII (FI+I)el/ea să FIE (FI+E)noi să FIM (FI+M)voi să FIŢI (FI+ŢI)ei/ele să FIE (FI+E)" Tu ordinarulie tiai oprit moi sus di iexplicatia aista di clasa a IVa ! Ca doar nu iera sa riecunosti tu ca iesti un dobitok agramat ! Dar cum mii imi plasi ti tini...ca iesti ca moi tati prosti material di batjokura...ti fak io di cacat...in vazu tuturor ! Si ca sa fii clar ptr tati prosti ca tini : nisiodata nu sie scrie coriect in gramatica modierna a limbi romanie "sa FI acceptata, sa FI premiata" !!! Singura utilizari coriecta ieste "sa FII acceptata, sa FII premiata" !!! Dar astai gramatica di limba romana in clasa a IVa...si noi tu atita ieducatiie !!! Sper ka in tata prostia ta...ai prinso intrun final...ka singuru retardat aisea...iesti tu !!! Mos retard si fara ocupatie, nu stau sa citesc ineptiile tale, asta te asigur ) Daca as mai avea si eu ca si tine 1 luna din viata pana mor, as FI la fel de ofticat ca si tine. FI-MI-AR SCARBA DE CINE TE A CACAT ACUM 70 de ani! )
nekka Reputație: 9 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 Dupa ce am sunat la nr din titlu si programat am ajuns pe Lapusneanu langa Filicori la un bloc de garsoniere A stat la ultimul etaj acum s-a mutat la parter .Curatenie in camera ,baie ok cu gel de dus si prosop Giulia este o fata de treaba,fara figuri in cap si arata bine ,varsta in jur de 20 ani Prestatia :oral protejat la cererea mea (face si ne) ,finalizare pe sani sau corp,sta in toate pozitiile si nu comenteaza.mi-a placut ca nu se uita la ceas si nu te grabeste sa finalizezi.nu face CIM si nici anal Note :Locatie -8,5 Aspect -corp 9Oral -8Normal -9Tarif -100 lei /finalizareaPe ansamblu recomand celor ce cauta prospaturiSpor la trageri ! 4
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Mos retard si fara ocupatie, nu stau sa citesc ineptiile tale, asta te asigur ) Daca as mai avea si eu ca si tine 1 luna din viata pana mor, as FI la fel de ofticat ca si tine. FI-MI-AR SCARBA DE CINE TE A CACAT ACUM 70 de ani! )Normal ka nu citiesti...normal ka nai citit tata veata ta...ka daia iesti analfabiet agramat ! Daia nai notiuni ielementari di gramatika...da dai tu sfaturi di lectii la alti...prostulie impotient agramat dobitok !!! )))))) P.s. Stai parcat...pi mini ma citiesc mii di utilizatori...pi cari ii amuz cum imi bat jok di tini ! P.p.s. Si viezi ka iara iesti pi dinafara...tati baeti da si majoritatia fetilor stu...doar tu iesti prost in continuari ! 1 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Si inka civa mah dobitokule...di azi anainti io ti botez pi forumu Nimfomani....Tantum Roza ! Ka tu iesti doar spalatura din pizda lu mata ! Sati fii di bini ku nou tau numi !!! )))))))) 1 7
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Dupa ce am sunat la nr din titlu si programat am ajuns pe Lapusneanu langa Filicori la un bloc de garsoniere A stat la ultimul etaj acum s-a mutat la parter .Curatenie in camera ,baie ok cu gel de dus si prosop Giulia este o fata de treaba,fara figuri in cap si arata bine ,varsta in jur de 20 ani Prestatia :oral protejat la cererea mea (face si ne) ,finalizare pe sani sau corp,sta in toate pozitiile si nu comenteaza.mi-a placut ca nu se uita la ceas si nu te grabeste sa finalizezi.nu face CIM si nici anal Note :Locatie -8,5 Aspect -corp 9Oral -8Normal -9Tarif -100 lei /finalizareaPe ansamblu recomand celor ce cauta prospaturiSpor la trageri ! Giulya...scuzi di dieviatia dipi topingu tau...dara il anvatam o leaka di gramatica pi Tantum ! Nekka...bravo la tini. Fielisitari ka tiai dus ka un barbat adivarat (singur...si nu cu alti 2 pretini sa priviesti ku invidie pulili lor) si oi arso pi frumoasa aista mica. Am aprieciat ricenzia ta...la fiel ka tati colieji tai futaci dipi forum. Doar la aia impotienti, cari dabia fut in grup o fata la 2 ani, no pria a contat poviestirea ta, ka aia is doar labajii frustrati ka alti fut si iei dau directivi !!! 3 7
mada69 Reputație: 6826 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 17, 2016 in concluzie tanti amelia ari IAR drieptatie 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 Ia zi mah Tantum...dak ai tupieu...si fara vomitaturili tali...cari oricum nu intiereseaza pi nimiea, ci doar pi tini ku scirba ta din git...cum sie conjuga coriect vierbu A FI...si cum lai folosit tu ? Riecunosti ka un barbat adivarat ca nai habar di gramatica...sau o dai, ka un prost fara argumient, in alti balari ???
bagabontzii99 Reputație: -402 Postat Septembrie 17, 2016 Postat Septembrie 17, 2016 Dupa ce am sunat la nr din titlu si programat am ajuns pe Lapusneanu langa Filicori la un bloc de garsoniere A stat la ultimul etaj acum s-a mutat la parter .Curatenie in camera ,baie ok cu gel de dus si prosop Giulia este o fata de treaba,fara figuri in cap si arata bine ,varsta in jur de 20 ani Prestatia :oral protejat la cererea mea (face si ne) ,finalizare pe sani sau corp,sta in toate pozitiile si nu comenteaza.mi-a placut ca nu se uita la ceas si nu te grabeste sa finalizezi.nu face CIM si nici anal Note :Locatie -8,5 Aspect -corp 9Oral -8Normal -9Tarif -100 lei /finalizareaPe ansamblu recomand celor ce cauta prospaturi E cea din poze? Spor la trageri !
giulya21 Reputație: 46 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:tomis 3 Oras:tomis 3 Postat Septembrie 17, 2016 Giulya...scuzi di dieviatia dipi topingu tau...dara il anvatam o leaka di gramatica pi Tantum ! Nekka...bravo la tini. Fielisitari ka tiai dus ka un barbat adivarat (singur...si nu cu alti 2 pretini sa priviesti ku invidie pulili lor) si oi arso pi frumoasa aista mica. Am aprieciat ricenzia ta...la fiel ka tati colieji tai futaci dipi forum. Doar la aia impotienti, cari dabia fut in grup o fata la 2 ani, no pria a contat poviestirea ta, ka aia is doar labajii frustrati ka alti fut si iei dau directivi !!!
giulya21 Reputație: 46 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:tomis 3 Oras:tomis 3 Postat Septembrie 17, 2016 Nici-o problema... Este o tara libera )) 1
valentinoily Reputație: 84 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Postat Septembrie 17, 2016 Ia zi mah Tantum...dak ai tupieu...si fara vomitaturili tali...cari oricum nu intiereseaza pi nimiea, ci doar pi tini ku scirba ta din git...cum sie conjuga coriect vierbu A FI...si cum lai folosit tu ? Riecunosti ka un barbat adivarat ca nai habar di gramatica...sau o dai, ka un prost fara argumient, in alti balari ??? Fi-ti-ar zilele ( putine rau) pe care le mai ai pline de puli in curu' ala de mos retard! ) Fi mi ar scarba de tine si de zdreanta care te a fatat! )
gentelemen Reputație: 0 Postat Septembrie 17, 2016 Postat Septembrie 17, 2016 uleiosule de unde dracu ai aparut?
ul amelia Reputație: 10212 Postat Septembrie 17, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Septembrie 17, 2016 ))))))))) Gata....Tantum Roza sa taiat ka maionieza ! An afara di anjuraturi nu moi ari cie sa zika ! Nu raspundie...ka doar nari cie sa moi spuna...balari...cum am antisipat ! Ie pria prost ! Io zik ka niam lamurit ku tati di asta ! Hai...urmatoru prost ka astai mult mult pria prost ! )))))))))) 1 7
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum