Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230

Postări Recomandate

Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

Mult prea târziu a venit vânarea contului @seeeerrrrosu.

Mult prea târziu!

Postat

Totusi oameni buni ceva recenzii noi? Mai exista Rebe pe piata din Cluj? Eu am vizitat-o in urma cu aprox un an a fost super ok comportamentul ei fata de mine o sa fac si o descriere mai detaliata cand am putin timp liber

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

o sa fac si o descriere mai detaliata cand am putin timp liber

Nu prea mai face sens o recenzie dupa un an, in acest timp se pot schimba foarte multe..... toate la timpul lor

• Like 2
Postat

Da ce vrei sa faci cu pozele :)

scuze de intarziere raspund mai greu. Ne-ai obisnuit cu cate un pictorial aproape in fiecare luna 😜
Vizitator altu2
Reputație: 0
Postat

scuze de intarziere raspund mai greu. Ne-ai obisnuit cu cate un pictorial aproape in fiecare luna 😜

La Psihiatrie nu o lasa să facă poze.

Și are acces limitat la internet.

Așa încât, canci poze postate cu o frecventa lunara.

P.S.: ce mai caută asta la Top?

Postat

Pacat de ea eu am fost la ea cand a fost la Arad acum cativa ani cred ca am lasat si recenzie dar si acolo tot asa certuri a avut pe forum si a plecat arat bine si stie meserie pacat ca nu mai activeaza...

Postat

Imi adiuc aminte ca mo supt stimabila domnisoara cu tatuaje cel putin 30-35 min in decurs de o ora 😀😀

Postat

Ai să îmi bag pula a revenit șarpele hidra altu2 din morți no ce facem mai nu cumva trebuie sa ai taiem capul jos la altu2 șarpele hidra mai asa duhnește de și sângele este otrăvitor la el prin prezenta lui deja te otrăvește hidra puli altu2

Postat

Ce faci Laura skini vrei sa mori și tu aici și vezi cum faci cu oglinda sa nu se spargă cu tine și cu altu2 din spate de la forum

• Oras:Stuttgart
  • Oras:Stuttgart
Postat

Buna Rebeca, în aceeastà zi frumoasà toatà lumea sà-ti zâmbeascà , La multi Ani!!! 😁😁😁  

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...