Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230

Postări Recomandate

Eu sunt adevăratul proprietar al platforme de aici și pot să vă fut cum vreau eu pe bani mei și pe muchi meu restul sunt niste roboti hoți care au furat de la mine acum multi ani a și vedeți că  fost și politie și am dat declarați ptr ce faceți voi aici no puteți să vă futeti cu capul de pereți acum și cu pula in cap sa vă dați  toti de aici :)

Link spre comentariu

Da și ptr șiretenia voastră mam dus expre la politie sa dau declaratie ptr ce faceți voi ezact aici pe platformă și aștept să mi se vireze niste bani in cont la UniCredit Bank daca nu ați puso cu mine da și vedeti că nu glumesc așa că aveți treabă de luni in colo până vineri sa îmi fie puși 10 la sută din toate afacerea ce sa făcut aici pe platformă timp hai sa zic 5 ani restul vi fac cadou special și numele mil știți foarte bine cum este a vedeți că am și câine  :)

Link spre comentariu

Mai ce neserios este moderatorul asta mai sa îmi baneze o grămadă de conturi și culmea să îmi intră in telefon sa îmi umble prin el mai pusicuts sa îți dau la muie mars in iad că acolo îți stă bine a și vezi sa nu uiți treabă cu bani care trebuie sa mi dai mie de pe platformă :)

Link spre comentariu
  • Oras:Batcave
  • Oras:Batcave
13 hours ago, NOOOOCH3 said:

Da și ptr șiretenia voastră mam dus expre la politie sa dau declaratie ptr ce faceți voi ezact aici pe platformă și aștept să mi se vireze niste bani in cont la UniCredit Bank daca nu ați puso cu mine da și vedeti că nu glumesc așa că aveți treabă de luni in colo până vineri sa îmi fie puși 10 la sută din toate afacerea ce sa făcut aici pe platformă timp hai sa zic 5 ani restul vi fac cadou special și numele mil știți foarte bine cum este a vedeți că am și câine  :)

Imi spui te rog datele de pe card ca sa iti transfer banii?

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...