sido Reputație: 213 Postat Aprilie 10, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 10, 2021 Rebeca , sperand ca vei reveni ,te asteptam si la Arad.. Link spre comentariu
Crackcoca44 Reputație: 1 Postat Aprilie 10, 2021 Partajează Postat Aprilie 10, 2021 No mai dar numai cu puncte știți să scrieți pe aici Link spre comentariu
Cbrut Reputație: 0 Postat Aprilie 10, 2021 Partajează Postat Aprilie 10, 2021 Mai mia transmis Cerberus sa nul mai banezi atâta că vroia și el sa se joace pe aici Link spre comentariu
NOOOOCH3 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Bai deci ați adus pe gandalf mosu și pe aragon3 no eu sunt Nasgul sunt cel care nu poate fi ucis de nimeni sunt nemuritor Link spre comentariu
NOOOOCH3 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Bai ce faceți mai intrușilor iara incercati sa îmi taieti capul din coloana încă d dimineață vati apucat sa va fut in freza pe toți invidioșilor pe coroana mea sugalailor sa va fut in freza pe toți:) Link spre comentariu
NOOOOCH3 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Eu sunt adevăratul proprietar al platforme de aici și pot să vă fut cum vreau eu pe bani mei și pe muchi meu restul sunt niste roboti hoți care au furat de la mine acum multi ani a și vedeți că fost și politie și am dat declarați ptr ce faceți voi aici no puteți să vă futeti cu capul de pereți acum și cu pula in cap sa vă dați toti de aici Link spre comentariu
NOOOOCH3 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Da și ptr șiretenia voastră mam dus expre la politie sa dau declaratie ptr ce faceți voi ezact aici pe platformă și aștept să mi se vireze niste bani in cont la UniCredit Bank daca nu ați puso cu mine da și vedeti că nu glumesc așa că aveți treabă de luni in colo până vineri sa îmi fie puși 10 la sută din toate afacerea ce sa făcut aici pe platformă timp hai sa zic 5 ani restul vi fac cadou special și numele mil știți foarte bine cum este a vedeți că am și câine Link spre comentariu
NOOOOCH3 Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Și numele meu este Corpodean Andreea Raluca și sunt tatuata acum parul scurt că mia început să îmi cada parul din cap Link spre comentariu
HMader Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Mai ce neserios este moderatorul asta mai sa îmi baneze o grămadă de conturi și culmea să îmi intră in telefon sa îmi umble prin el mai pusicuts sa îți dau la muie mars in iad că acolo îți stă bine a și vezi sa nu uiți treabă cu bani care trebuie sa mi dai mie de pe platformă Link spre comentariu
batmaniron Reputație: 276 Postat Aprilie 11, 2021 Oras:Batcave Oras:Batcave Partajează Postat Aprilie 11, 2021 13 hours ago, NOOOOCH3 said: Da și ptr șiretenia voastră mam dus expre la politie sa dau declaratie ptr ce faceți voi ezact aici pe platformă și aștept să mi se vireze niste bani in cont la UniCredit Bank daca nu ați puso cu mine da și vedeti că nu glumesc așa că aveți treabă de luni in colo până vineri sa îmi fie puși 10 la sută din toate afacerea ce sa făcut aici pe platformă timp hai sa zic 5 ani restul vi fac cadou special și numele mil știți foarte bine cum este a vedeți că am și câine Imi spui te rog datele de pe card ca sa iti transfer banii? Link spre comentariu
HMader Reputație: 0 Postat Aprilie 11, 2021 Partajează Postat Aprilie 11, 2021 Date în pula limbricule vezi cum faci cu cutiile astea care le folosiți voi pe aici Link spre comentariu
Mader Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Da buna dimineața lume Link spre comentariu
Mader Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Mai dar voi credeți că mă intimidați pe aici mai bulangiilor sunt Seth bestia maleficul Link spre comentariu
Mader Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Mai hai sa va spun eu o treabă toți cei care ați băgat in cuti cum ați facut seara și comentati după ați disparut complet și se numește infracțiune și crima se numește Link spre comentariu
Mader Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Mai ciudosilor va este ciuda că am mers și am lăudat niste fete de pe forum și pe unele leam luat in juturi astai problema mea pe cine laud și pe cine iau în juturi pe aici Link spre comentariu
Mader Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Mai dacă tot vroiați sai faceți cont la anubis mai trebuia să scrieți și voi aici mai fai cont la anubis să aibă și el cont nu da faceți voi cont și să îl supuneți no vedeți că este rău când sta pe lângă mine Link spre comentariu
Mader Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Mai ce tare arată așa platforma cu culoarea acesta nou Link spre comentariu
MaderM Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Bietul pisicuts Osiris cum lati omorât pe bietul om mai ce coroana șia luat astăzi Link spre comentariu
MaderM Reputație: 0 Postat Aprilie 12, 2021 Partajează Postat Aprilie 12, 2021 Peste tot numai pisicuts vedeam și în vis pisicuts peste tot numai pisicuts Link spre comentariu
Nmordor Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 La 12.04.2021 la 7:35, Mader a spus: Da buna dimineața lume Mai cum se face pe aici că m-am găsit băgat in cutie Link spre comentariu
Nmordor Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Si culoarea la forum rămâne așa cum l-am setat eu acum Link spre comentariu
Nmordor Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Mai deci când sa îmi termin de facut contul pe celălalt forum mia ieșit un ghei in fata cu ditamai pula cu o sugea și avea și par instrumentul din gura de el și era un topic nu prea plăcut la urechi Link spre comentariu
balrog Reputație: 0 Postat Aprilie 13, 2021 Partajează Postat Aprilie 13, 2021 Am o noua jucărie bine dar luna nu pot sa o păstrez probabil o sa fiu banat din nou :) Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 No mai mai am o jucărie noua :) Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 14, 2021 Partajează Postat Aprilie 14, 2021 Vil las pe mov sa nu cumva sa patiti ceva daca nu vedeti albastru cumva in fata ochilor Link spre comentariu
Postări Recomandate