Sari la conținut

Rebeca, zeita placerilor 0757712230

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

gresita alegere Rebe

Ai dreptate, dacă prinzi orele de vârf, îți vine acru până ajungi la locație. Bine, în Floresti media de vârstă e undeva la 35 de ani, poate mizează pe acest lucru, dar nu cred. Chiriile sunt mai mici

• Like 1
  • Oras:Secret
Postat

Buna eu sunt de parere ca am facut o alegere destul de ok ptr mine ,din manastur ajungi in15minute pana la locatie.

• Like 2
Postat

Am ales aceasta locatie ptr ca mia fost foarte greu sa imi gasesc un apartament care accepta animal de companie.

• Like 4
  • Oras:RO
  • Oras:RO
Postat

Salut, eu sunt convins ca cine doreste si vrea sa se bucure de prezenta ei va merge. In orele de varf nu gasesti nici in Cluj taxiuri si este blocat cam tot  traficul.

• Like 1
Postat

Baieti o sa va plac în noua locatie ptr ca este liniste si de acest lucru avem nevoie toti :*

• Like 5
  • Oras:Pamant
  • Oras:Pamant
Postat

Ce-i drept strada Sub Cetate ii linistita, mai retrasa si sunt locuri de parcare deocamdata (urmeaza cateva ansambluri rezidentiale). Problema traficului se rezolva daca mergi de dimineata pana la ora 16 sau de la ora 20, de la ora 16 parchezi la Vivo (Polus) scoti bicigleta din masina si dai la pedala o incalzire usoara  :D  :weightlift:. Dar ce nu facem noi pentru  :felatie  :doggystyle  :hug1 de calitate.

• Like 1
  • Telefon: 0264413456
  • Oras:Cluj
  • Telefon: 0264413456
Postat

pentru un serviciu de calitate precum cel al.lui rebe eu as merge chiar si sibiu sau oradea .te pup rebe

Postat

... dar ești o pizdă bună! Scuză-mi vulgaritatea, dar propoziția asta mi-a venit prima în minte văzând pozele și am zis să fiu sincer...

• Like 5
  • Minus 14
Postat

Baieti care vreti sa ma vizitati in orele de varf va dau un pont ,puteti merge pe varianta grigorescu ,este um pic mai lung dar ajungi mai repede si nu stati in coada :)

• Like 5
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Baieti care vreti sa ma vizitati in orele de varf va dau un pont ,puteti merge pe varianta grigorescu ,este um pic mai lung dar ajungi mai repede si nu stati in coada :)

Stai liniștită, traficul nu va fi un impediment pentru cei care doresc să te viziteze, vor veni și pe jos, vor trece Someșul înotând, dacă e cazul :)

• Like 3
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Foarte frumos vorbesc oameni acestia despre tine, felicitari! :bow 

Vreau sa dau jos kilogramele in plus si dupa vreau sa vin sa sarbatoresc cu tine Rebeca reusita mea. 

Ne vedem dupa sarbatori!

• Minus 1

Postat

Buna baieti,mesajul este ptr cei care ati trecut pe la mine.Am un client care ma vizitat de foarte multe ori si ar dori sa faca in trei, care ar vrea sa incerce si sunteti tentati puteti sa ma contactati :)

• Like 3
Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...