popdraco Reputație: 74 Postat August 3, 2018 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 3, 2018 :*20180801_193255.jpg20180801_193410.jpg20180801_193346.jpgUNTOLD. REBE TE VREAU. 1 Link spre comentariu
daniell86 Reputație: 99 Postat August 3, 2018 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Partajează Postat August 3, 2018 Rebe esti bestiala😘,mama ce svarcuri ai,a fi musai sa te vizitez zilele astea🤗 Link spre comentariu
popdraco Reputație: 74 Postat August 5, 2018 Oras:România Oras:România Partajează Postat August 5, 2018 Rebeka ai un corp de zeita tare frumoasa esti Link spre comentariu
calasnicov74 Reputație: -5 Postat August 5, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat August 5, 2018 Trecut pe la această domnișoară. Mai presus de orice, lasă impresia de "futabilă". Amabilă încă de la telefon.Aspect: 9,5Atitudine: 9GFE: 7Oral neprotejat: 9Normal: 9,5 (Aici m-a șocat în mod plăcut. Gemete adorabile, strâns în brațe, De la fast-fuck la girlfriend-fuck, o diferență surprinzătoare)Locație: 9La prețul de 200 lei ora, eu revin în mod cert. 2 Link spre comentariu
rebe2000 Reputație: 14100 Postat August 5, 2018 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat August 5, 2018 Buna ziua domnu @calasnicov74 multumesc ptr recenzia .In primul rand nu pot sa fiu pe placul tuturor persoanelor care ma viziteaza .Aici o sa iti atrag atentia asupra acestei recenzi mincinoase care mi -ai facuto.Tariful meu este de 300 ora cu o finalizare si nu este 200 cum ai precizat in recenzie .O zi buna sa ai in continuare . 7 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 5, 2018 Partajează Postat August 5, 2018 Rebe, iarasi esti pasiv-agresiva? Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat August 6, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat August 6, 2018 Într-o zi de vineri (pacatos de vineri :FIREdevil ), cand alti mergeau la untold eu m-am dus in alt loc.Am stabilit inainte cu o zi cand vreau sa ma duc prin telefon.Ajuns in zona, dupa mine zona ii acesibila, gasesti loc de parcare si in fata si in spate . Apartamentu dupa parerea mea ii ok pentru ceea ce este folosit . Dupa fiecare intalnire parca mai descopar cate ceva in legatura cu aceasta fiinta umana. Stat la o vorbă ce a mai facut ce nu a mai facut. Plecat la dus primit prosop mare curat, baie dotata cu 3 feluri de gel pentru barbati, apa de gura.Igiena personala a lui Rebe perfecta (ce ofera asteapta sa si primeasca), miros placut al corpului poate de la uleiu de corp , sau crema de corp. Oral foarte bun nu am sa mai deyvolt ce si cum (the best job in the world is a blowjob), dar imi place. Sa nu uit mi-am antrenat si eu limba si degetelele. La normal are miscari foarte bune si ce m-a impresionat a fost flexibilitatea, am inceput cu Rebeca deasupra si am trecut prin cateva pozitii si diferite ritmuri, terminat in umeri craci intr-un ritm mai soft si penetrare mai adancă si amandoi transpirati. Buna miscare cardio (femeia asta are antrenament serios, da nici io numa las) Ce imi place la Rebeca ochi (luminita stralucitoare numa asteptam sa gasesc aici), postura buzelor, sfarcurile ridicate si tatuajele. Are conditie fizica bună şi se văd rezultatele de la sală. Ca persoana ii afectoasa, copilaroasa si intuitiva. Cadoul a fost 300/1 oră. Nu am să dau nota da am inclus-o in topul meu personal (ciocolată si vanilie :yummy ). De revenit, ce sa zic. deja is la 5 revenire. :wink2 7 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 ..... De revenit, ce sa zic. deja is la 5 revenire. :wink2 Ai facut o pasiune pentru Rebe. Te-a prins deja in mrejele ei !! Happy Hunting !! 1 Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat August 6, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat August 6, 2018 Ai facut o pasiune pentru Rebe. Te-a prins deja in mrejele ei !! Happy Hunting !!Nu numai pentru ea mai urmeaza la cineva a 5 intalnire. :wink2 1 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 6, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 6, 2018 Cand vad cat un tatuaj din asta, ma gandesc la pigmei si triburi din jungla Sudamericana. Cum pula mea sa ai cultura oamenilor din epoca de piatra? 1 Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat August 6, 2018 Partajează Postat August 6, 2018 Cand vad cat un tatuaj din asta, ma gandesc la pigmei si triburi din jungla Sudamericana. Cum pula mea sa ai cultura oamenilor din epoca de piatra? Ma pulache, mai CF-ule, tu nu ai "cultura" claselor primare (I ~ IV), nu incerca a gandi mai sus de acel nivel. Link spre comentariu
badtothebone Reputație: 1208 Postat August 7, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 7, 2018 Am vizitat-o pe Rebeca acum 2 saptamani. Programare la tel cu o ora inainte, mi-a zis ca are nevoie de o ora sa se pregateasca, eu fiind si primul ei vizitator pe ziua respectiva. Fiind si intaia mea vizita la ea, pot spune ca prima impresie a fost una placuta. Tipa slim, dar fitness, nu scoaba, cu sanii siliconati, sfarcurile alea frumoase si pe tocuri. Imi plac si tatuajele ei. M-a servit cu apa si suc, nu mai stiu daca nu a poment si cafea, eu am baut doar apa rece din frigider. Dupa ce am stat putin sa ne facem introducerea si sa ne acomodam unul cu celalalt, in special ea, ca parea putin speriata, probabil de statura mea...am mers in camera unde a inceput actiunea. Nu o sa intru in detalii, spun doar ca tipa e ce trebuie in materie de sex. S-a implicat maxim, ne-am sarutat la greu, mangaieri pe tot corpul atat din partea ei cat si din partea mea, nu a zis nu la nimic, mie mi-a lasat impresia ca ii place, atat cu mine, cat si jobul in general. Si desigur, un CIM la final de zile mari. Bonusul au fost cateva squirturi si orgasmele puternice ce le insoteau; mie mi-a placut mult sa o vad astfel. Simt ca daca nu e clientul badaran cu ea, tipa e foarte chitita pe treaba si PRO client. Am inteles din ce am citit in topicul ei ca a fost candva in top. Lasand trecutul in urma, serviciile de care eu am avut acum parte cu ea au fost in mod cert de top pt mine. Ca note, Locatia: 9-10. In Manastur, bloc vechi, dar sus la ea, arata bine; nu mai stiu strada, am mers oricum cu taxi. Locuri de parcare cred ca s-ar gasi prin zona, doar ca e o zona destul de populata si probabil cei cu obligatii pe acasa ar trebui sa fie cu bagare de seama daca au cunoscuti prin zona. Aspect: pentru mine, fizic, arata de nota 10. Chipul e unul comun, dar e interesanta cu parul scurt. Igiena: 10, a folosit apa de gura chiar inainte de a merge in camera, mirosea placut, cred ca Dior Addict. ON + CIM: 10 NP: 10 GFE: 9,5-10, cu FK din plin O recomand? Da, o recomand!Eu personal o sa o mai revizitez.Cadoul, 300/o ora, nu m-am simtit nicicand grabit. Am si uitat sincer ca trebuie sa ma incadrez intr-o ora, dar la plecare am constatat ca am depasit doar cu vreo 5-10min toata vizita. 11 Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat August 7, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat August 7, 2018 Am vizitat-o pe Rebeca acum 2 saptamani. Programare la tel cu o ora inainte, mi-a zis ca are nevoie de o ora sa se pregateasca, eu fiind si primul ei vizitator pe ziua respectiva. Fiind si intaia mea vizita la ea, pot spune ca prima impresie a fost una placuta. Tipa slim, dar fitness, nu scoaba, cu sanii siliconati, sfarcurile alea frumoase si pe tocuri. Imi plac si tatuajele ei. M-a servit cu apa si suc, nu mai stiu daca nu a poment si cafea, eu am baut doar apa rece din frigider. Dupa ce am stat putin sa ne facem introducerea si sa ne acomodam unul cu celalalt, in special ea, ca parea putin speriata, probabil de statura mea...am mers in camera unde a inceput actiunea. Nu o sa intru in detalii, spun doar ca tipa e ce trebuie in materie de sex. S-a implicat maxim, ne-am sarutat la greu, mangaieri pe tot corpul atat din partea ei cat si din partea mea, nu a zis nu la nimic, mie mi-a lasat impresia ca ii place, atat cu mine, cat si jobul in general. Si desigur, un CIM la final de zile mari. Bonusul au fost cateva squirturi si orgasmele puternice ce le insoteau; mie mi-a placut mult sa o vad astfel. Simt ca daca nu e clientul badaran cu ea, tipa e foarte chitita pe treaba si PRO client. Am inteles din ce am citit in topicul ei ca a fost candva in top. Lasand trecutul in urma, serviciile de care eu am avut acum parte cu ea au fost in mod cert de top pt mine. Ca note, Locatia: 9-10. In Manastur, bloc vechi, dar sus la ea, arata bine; nu mai stiu strada, am mers oricum cu taxi. Locuri de parcare cred ca s-ar gasi prin zona, doar ca e o zona destul de populata si probabil cei cu obligatii pe acasa ar trebui sa fie cu bagare de seama daca au cunoscuti prin zona. Aspect: pentru mine, fizic, arata de nota 10. Chipul e unul comun, dar e interesanta cu parul scurt. Igiena: 10, a folosit apa de gura chiar inainte de a merge in camera, mirosea placut, cred ca Dior Addict. ON + CIM: 10 NP: 10 GFE: 9,5-10, cu FK din plin O recomand? Da, o recomand!Eu personal o sa o mai revizitez.Cadoul, 300/o ora, nu m-am simtit nicicand grabit. Am si uitat sincer ca trebuie sa ma incadrez intr-o ora, dar la plecare am constatat ca am depasit doar cu vreo 5-10min toata vizita.Nu este in Manastur da un pic daca mai mergi ajungi si in Manastur. :laugh2 No acuma daca nu esti din Cluj te inteleg, daca esti din Cluj seamna ca esti emotiv ca mine. Asta ii surpriza (squirtu) pe care o mai face daca te mai joci cu ea, doar ca eu m-am oprit brusc (mai sadic eu cateodata si inca nu imi este dezvoltata tehnica). 1 Link spre comentariu
badtothebone Reputație: 1208 Postat August 7, 2018 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat August 7, 2018 da, am verificat acum. E Zorilor, str. Observatorului :P 7 Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 7, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 7, 2018 Ma pulache, mai CF-ule, tu nu ai "cultura" claselor primare (I ~ IV), nu incerca a gandi mai sus de acel nivel.Ramolitule, ai venit din Sudistan la Cluj, asta este ce ai vazut tu din lume, cum naiba era sa intelegi ce am scris. Cultura de "pacalici". 1 Link spre comentariu
sexymotherfucker Reputație: 58 Postat August 10, 2018 Oras:. Oras:. Partajează Postat August 10, 2018 Buna baieti :*20180725_125751.jpg20180722_145007.jpgEsti cea mai frumoasa! Link spre comentariu
coaie flocoase Reputație: -345 Postat August 11, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 11, 2018 Ramolitul si clona sa ionica73.Mare cacat ai ajuns, mai ramolitule. 1 Link spre comentariu
rebe2000 Reputație: 14100 Postat August 11, 2018 Oras:Secret Oras:Secret Partajează Postat August 11, 2018 Buna baieti :* 15 Link spre comentariu
remusika Reputație: 109 Postat August 11, 2018 Partajează Postat August 11, 2018 Pacat ca chiloțeii aia acopera tot:))) Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat August 11, 2018 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat August 11, 2018 Pacat ca chiloțeii aia acopera tot:)))lasa mister ca arata bine si imbracata si dezbracata 2 Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat August 13, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 13, 2018 Trecut pe la această domnișoară. Mai presus de orice, lasă impresia de "futabilă". Amabilă încă de la telefon. Aspect: 9,5Atitudine: 9GFE: 7Oral neprotejat: 9Normal: 9,5 (Aici m-a șocat în mod plăcut. Gemete adorabile, strâns în brațe, De la fast-fuck la girlfriend-fuck, o diferență surprinzătoare)Locație: 9 La prețul de 200 lei ora, eu revin în mod cert. Trecut fulgerător pe la această domnișoară. Nu e neapărat uràtă, nici prea frumoasă. Mai presus de orice, lasă impresia de "futabilă". Amabilă încă de la telefon, fără a fi expansivă.Câteva răbojuri: Aspect: 7,5;Atitudine: 9;GFE: 7;Oral neprotejat: 6 (monoton, inexpresiv, fără variațiuni);Normal: 9,5 (ei bine, aici m-a șocat în mod plăcut. Din momentul in care, prudent, aproape meticulos, am intrat în păsărica ei, udată natural, a început să participe cu toată onestitatea și cu toată ființa. Gemete adorabile, strâns în brațe, săruturi smulse pe furiș, context în care m-am străduit cât mai mult să întârzii finalul, atât de bine mă simțeam. De la fast-fuck la girlfriend-fuck, o diferență surprinzătoare și epocală);Locație: 8 (stă fix în același minibloc în care stătea Minii când am vizitat-o, pe Vaida-Voevod). La prețul de 100 lei finalizarea, eu revin în mod cert. 2 Link spre comentariu
stalingrad Reputație: 44 Postat August 13, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat August 13, 2018 Dacă tot copiezi o recenzie, Calașnicoave, măcar dă o bere, moaș-ta pe ghiață. 6 Link spre comentariu
calasnicov74 Reputație: -5 Postat August 14, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat August 14, 2018 Buna ziua domnu @calasnicov74 multumesc ptr recenzia .In primul rand nu pot sa fiu pe placul tuturor persoanelor care ma viziteaza .Aici o sa iti atrag atentia asupra acestei recenzi mincinoase care mi -ai facuto.Tariful meu este de 300 ora cu o finalizare si nu este 200 cum ai precizat in recenzie .O zi buna sa ai in continuare . buna ziua rebe2000, nu cred sa te fi confundat cu altcineva, dar in fine daca tu zici, asa sa fie. ti-am dat 200 pe finalizare, nu cred ca nu stiu sa numar :no2 1 1 Link spre comentariu
paulyka25 Reputație: 46 Postat August 15, 2018 Oras:bihor Oras:bihor Partajează Postat August 15, 2018 rebe frumoasa,cred ca a venit timpul sa ne vedem iar 😙 Link spre comentariu
calasnicov74 Reputație: -5 Postat August 15, 2018 Oras:suceava Oras:suceava Partajează Postat August 15, 2018 ionica73 sa-ti fut familia in gura :atm ionica73 sa-ti fut familia in gura 1 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate