balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Mai din câte am observat mai detin și un pitbul american care il folosesc tot ptr fututul lor Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Deci așa câinele canecorso care este folosit cel negru care l-am văzut eu în floresti intro zi cu o bruneta și unu blond de mă urmărește dimineață când ieșeam afara cu caineile mai cainele ăla sarea ca o balerina și avea umblat de om de nu câine de nici un fel de doua ori lam văzut după acea nu lam mai văzut si era negru rău de tot caineile si mai mult avea comportament de om de cat de câine eu canecorso mare tigrat am văzut și ăla chist era canecorso caineile și am mai văzut câine prin Florești si îți dai seama că este câine și am mai văzut un câine buldog cred că ai dar ăla are coaiele mari probabil din cauza că la dus la monta prea mult pe el Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Mai acum am observat la cont că la b acesta se deschide de la jumate la litera Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Sa nu uit și de diva Yren23 care este jumate porc mistreț și jumate câine mama mia ce pute pisda in ultimul hal a traspiratia stătută de multe luni și cine are contact cu ea ai creste par pe corp de se face sarma pe corp și greu îl dai jos că îți trebuie cuțit sa tai parul de pe tine Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Si de la Raluca diva sa scos intro zi un vierme mare de 10cm din piciorul stâng care lega picioarele și și din fata am scos doi sau trei lungi de un 1cm lungime pe toate curvele leam futut in trei luni de zile Link spre comentariu
mana666 Reputație: -4 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 2 hours ago, balroog said: Si de la Raluca diva sa scos intro zi un vierme mare de 10cm din piciorul stâng care lega picioarele și și din fata am scos doi sau trei lungi de un 1cm lungime pe toate curvele leam futut in trei luni de zile Ti-ai cumparat mobil ciobanule? Du-te și mulge caprele mai departe și pune mana pe o carte idiotule!!! Link spre comentariu
ANKHA Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Bai ciobanule ce ai de arunci așa cu bombe pe aici vezi că cioban ești tu nu eu sa îți dau la muie ție și la Raluca jegoasa Link spre comentariu
ANKHA Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 No mai nu prea mai ai voce ciobanule a da protectorul lui Ralu Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Bai pula de protectorul puli lui Raluca diva scorpioanca mai in primul rand eu nu am omorât pe nimeni de aici voi sunteți cei care ați ucis ați tăiat și ați spânzurat dar vezi că 17este ptr a spânzura oameni nu ptr a supune cum credeți voi a și este unu pe aici care are o poza cum ai pune la una lesa in gat ce lovitură iam futut la cățel de sa pisat pe el cu curvele lui a sa nu uitam nu sunt curve sunt niste combinai între câine și om ori sunt canecorso ori sunt buldog american ori sunt câini cu blana mare pe ele și se numesc vârcolaci Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 17, 2021 Partajează Postat Aprilie 17, 2021 Ce tare se vede cercul colorat Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Deci așa am numărat 6loante in piept din care au ricoșat că nu au intrat de loc cum trebuie in pielea și aveam chiar sus langa maxilar doua sau trei că se vedea ca o arsura pe gât deci așa de prost a tras ăla cu pistolul la yoga că nici nu au intrat cum trebuie in piept și bine înțeles și a doua zi fost urmărit de la yoga mai eu văzut niște băieți îmbrăcați în negru pe lângă magazin care nu erau prea prietenosi și era și unu îmbrăcat în treling care făcea sport știu că în fața blocului când am dat sa intru era unu chiar în bloc care a urcat rapid sus cu liftul și ăla parca a aruncat o bombă în bloc atunci am dat in stânga și rapid am ajuns in spate mama mia ce văzut în spate mai văzut niste fantome care urcau paie în bloc și au vrut să dea foc la bloc cam greu am ajuns in bloc sus în apartament că nu puteam sa urc de loc că mi sa blocat creierul și pisda de la magazin in loc sa îmi dea țigări normalei îmi dă cu otrava in ele mai când am ajuns in apartament când mă văzut câinele sa și ascuns sub masa speriat era caineile că nu mă recunoaște chiar mam dus jos și am întrebato mai nai văzut niște băieți prin zona îmbrăcați în negru care mă urmareau și ea zice pai nu putea omu sa vorbească cu tine ca erau cu gândul in alta parte Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Deci așa ce am mai observat eu era că toate mașinile erau amestecata ba erai in alt oraș ba erai in alta dimensiunea și era un frig afara groaznic și toți erau din alta dimensiunea ce ai vedeai pe strada Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Dubios apartamentul unde am stat eu cred că în apartamentul acela se spânzura muiti oameni și la intrarea in tavan este o spanzuratoare pusă chiar pe becul de sus din apartament daca incerca sa pui becul sus ramai blocat acolo direct de tavan Link spre comentariu
balroog Reputație: 0 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Mai vam tras niste recenzii de mama focului direct in Biblia diavolului și aici bine înțeles sunt cel mai tare recenzor evar care ezista pe platforma asta de miliarde de dolari în valoare bine construcție ei este de miliarde de euro ei na nu merit atata cei ptr munca depusa as destui chiar nu îmi trebuia cat am cerut inanite in alta parta că nu am ce face cu ei Link spre comentariu
B2Spirit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Am revenit am o noua jucărie 1 Link spre comentariu
B2Spirit Reputație: 2 Postat Aprilie 18, 2021 Partajează Postat Aprilie 18, 2021 Inca are și voce și încă una tânără 1 Link spre comentariu
gigelos Reputație: 14 Postat Aprilie 21, 2021 Oras:Arad Oras:Arad Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Mai, baieti. Ce s-a intamplat cu fetisoara asta? Era calumea acum vreo 5 ani Link spre comentariu
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Aprilie 21, 2021 Partajează Postat Aprilie 21, 2021 Acum 1 oră, gigelos a spus: Mai, baieti. Ce s-a intamplat cu fetisoara asta? Era calumea acum vreo 5 ani 🌱 🌱 🌱 ... 🌱 , etc. Îți e clar acuma? Link spre comentariu
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Aprilie 22, 2021 Oras:Pamant Oras:Pamant Partajează Postat Aprilie 22, 2021 Bun deci concluzia care este? În afară că adevărul este dureros și minciuna plăcută hmmm Link spre comentariu
alan_dala Reputație: 26 Postat Mai 8, 2021 Partajează Postat Mai 8, 2021 digi speiș Link spre comentariu
Venomnegru Reputație: 0 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Mai cum pot pune o poza cu mine Link spre comentariu
Venomnegru Reputație: 0 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Mai nu pot pune poza cu mine de loc Link spre comentariu
Venomnegru Reputație: 0 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Mai eu sunt proprietarul platformei care am predați deja și sunt și șefu doctorului la cei cu antidrog dar toți au fost preluați la cei cu antidrog și din câte am înțeles salariul esteai mare acum la mascați maxim 6miii de euro pe luna că acum au o muncă destul de grea eu le-am spus faceți ce va spun daca faceți ce am spus o să puneți sechestru pe bunurile lor și o să ajungă roti banii la mascați că poate uni au proble cu sănătatea și le trebuie bani de medicamente și haine schimbate și veste schimbate Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Bună! Doar cu cont roșu, sau super premium. Dar nu înțeleg de ce ai vrea asta 😂 Link spre comentariu
Venomnegru Reputație: 0 Postat August 15, 2021 Partajează Postat August 15, 2021 Mai Mircea chiar am vrut sa pun o poza cu mine cu o pisica în brațe de aici de la spital dar nu de putea pune poza că se vedea că când rad am cap de leu așa că nu pot rade sa se vadă dinți ăștia falși din gura că am numai doi sunt adevărați și mai am sus încă doi dar toți ținti mei sunt sparți tăiați de la o explozie mare de mi-a tăiat dantura și oricum daca ai scoate ai scot pe rând că sunt jurubele de os nu știu cine mi-a pus dar așa dentist bun mai rău găsești în lumea asta Link spre comentariu
Postări Recomandate