ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 18, 2016 Mada...zi ka nai apresiat cit di subtil lam divoalat pi fraer !!! Ie asa usor cind viteji au creer cit o musca di cacat !!! ))))))) 1
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 Mada...zi ka nai apresiat cit di subtil lam divoalat pi fraer !!! Ie asa usor cind viteji au creer cit o musca di cacat !!! )))))))Daaaio azi meam dat siama cit adievar ien vorba ceadistieptu nui distiept distul pina nu ie nache marus
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Postat Noiembrie 18, 2016 Pai lasami adriesa si vin io sa ti vizitez...prostulie analfabet !!! eu analfabet? ) uitate la tine mai întâi, la ora 7 la gara la vaporaș te aștept, hai sa văd dacă ai tupeu sa apari
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 eu analfabet? ) uitate la tine mai întâi, la ora 7 la gara la vaporaș te aștept, hai sa văd dacă ai tupeu sa aparipoi si cum va riecunoastieti unu pi cielalalt?sau o astiepti ca in aeroport cu o pancarta pi cari scrie amelia ? Psci romantic incurabil iesti marusicasa o inviti tu pi tanti amelia la vaporasvriei sa faciti sciena din titanic ? apropo incurabil ie tot una cu fisting? 1
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Postat Noiembrie 18, 2016 Vai de capul vostru de fricoși ), suntetzi șmecheri pe net, ce fisting în gură îi făceam )
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 18, 2016 Mah şoriciel mah...astiaptama pila prova la vaporas...ka tio dau la pupa !!! )))))) 2
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Postat Noiembrie 18, 2016 Deci la ora 7 la gara la vaporaș
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 Deci la ora 7 la gara la vaporașdi cie niaparat la 7?dupe nu moi ai voie sa stai pi afara? si cum va intalniti ca noi raspunscie o sa fasi?ii intriebi pi toti di acolo cari ie amelia?
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Postat Noiembrie 18, 2016 O recunosc eu, curvele se văd de la o posta
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 O recunosc eu, curvele se văd de la o postaie clariesti tari jmekerteam vazut la radio pi tiniciel moi mari bataus di covoari Nu te moi tin di vorba ca trebe sa ajungi la intalniriiviezi sa nu intarzisi viezi sa nu ti duci ca bou pi coada si ca taranu cu mina in cur la o intalniri cu o doamna 2
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Postat Noiembrie 18, 2016 Da ce a apărut jegosul ) fricos, am stat juma de oră
mada69 Reputație: 6826 Postat Noiembrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2016 Da ce a apărut am stat juma de orădoar juma di ora?altii asteapta o veata o diva ca tanti amelia da daca tu zici ca ai stat juma di ora si ai asteptato insiamna ca tanti amelia avia drieptati cand o zis ce o zis di tini sti cie o zis,nui asa? 2
enachemarius Reputație: 45 Postat Noiembrie 18, 2016 Autor Postat Noiembrie 18, 2016 Sa îmi zică face to face da nu are curaj
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 19, 2016 Doaaamni ci tarani niesimtiti !!! Cit di badaran sa fi sati dai antalniri la gara si sa nu vi ??? Ieri, dupe cie am citit dispri propunirea uniei antalniri, o zvacnit lindicu pi mini ! Am zis sa ma prigatesc, sa ma fac printiesa ca sa maximaliziez potientialu romantic. Asa ka meam umplut cada ku apa ferbinte, am adaugat saruri di Iordania, mam anmuiat in spuma luxjurianta, meaam facut un scrub sami iexfoliiez tati cielulili di derma nidoriti, am iesit anfasurata in ciel moi fin si pufos bunbac Iegiptian, mam epilat pi pecioari, dara am lasat floci luuuunji, casha ie la moda, mam ambracat incitant si am plicat la antalniri. Am ajuns grieu la gara, ka trafiku o fost infiernal aseara, am parcat la rotiserii si am astiptat dila 7 fara 12 minuti, pina la 7 si 14 minuti pi trotoar, ka ultima curva di cientura, an privirili tuturor tricatorilor. Cum o fost frig si io aviam doar dres di 20 di dini, mio anghetat lindicu in mini. Prostu...nisi vorba sa apara !!! Io kear mam ritras mai ancolo di statii, sa nu ma confundie ku navietisti, da tat nimica. O tricut un microbuz si amprastiat unu pi geam, ku o mecla di ritard, cari sie tat zgiia la mini si fasea giesturi. Posibil sa fi fost iel, ka io la asta ma astiptam, la unu cun muiantru di sindrom downs. Di draci, cind meam dat seama ka ie teapa si dupe cie am digerat dijaba, am sunato pi o fata noua pi la noi pe forum si iam zis ca as bia o ciocoloata calda ampriuna ku ia. Si fata o fost sierviabila si o zis cai ku cia moi mari plaseri. Asa ka lam anjurat pi prost, ku gara masii ku tot, mam suit in jipan si am plicat la fata aiasta. Kum intri timp coliega iei sie ocupase pi termen lung, am stabilit sa merjim la mini. O fost o ciocolata ferbinti di taliie mondiala !!! Mo ancalziat pina an strafundu organilor. Asa ciolocatica ferbinte va doriesc si voua pi timp dasta friguros, nu sa accieptati antalniri nu niesimtit tiepari, cari nu stu cum sa tratieze o doamna !!! Va pup ti tati...moi putin pi ritardu asta, cari no avut tupieu sami linga picioarili fine pin la lindic ! ))))))))))) 1
ul amelia Reputație: 10212 Postat Noiembrie 19, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Postat Noiembrie 19, 2016 Cica..... O tipa bine isi da intalnire cu prietenul ei nebun la gara. Pe drum nebunul vede 2 caini in parcul garii care o faceau si o intreaba pe tipa :-Ba, ce fac aia acolo ?-Taci mai prostanacule, tu nu vezi ca o impinge pe aia la gara?Cand ajung la gara, nebunul, care e si nesimtit pe deasupra, spune:- Am uitat banii acasa! Fugi tu fata repede si i-ai de pe noptiera, dar cumpara si 2 bilete pentru noi.Dupa ceva vreme, se intoarce tipa cu 3 bilete in mana. Nebunul sare ars:-Ce faci ma? Am zis 2 bilete !-Pai nevasta ta nu vine ?-Nu!!!-Aaa, pai asa am crezut, ca vine si ea, ca o impingea unu spre gara! Morala: cind iti dai antalniri ku fetitie secsi pila gara, iexista riscu sati ampinga unu nivasta pila spati !!! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum