exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat August 27, 2016 Ofer servicii de photoshop pentru doamnele si domnisoarele aducatoare de placeri carnale. Satisfactia, profesionalismul si discretia sunt garantate. Serviciile mele sunt : Marire sani - 30 Lei numarulMariere( bombare) cur - 30 Lei cm3Slabire subita - 10 Lei per Kg.Tunning ( tonifiere ten, schimbare culoare par/ochi, resetare kilometraj pasarica etc ) - se considera proiect si se negocieaza pretulOrice alte preferinte se vor discuta in amanunt. Pot fi contactat pe privat sau prin telepatie. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Urmarile citirii acestui anunt nu fac obiectul consecintelor in cauza, aferent corespunzatoare. 5 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Ofer servicii de photoshop pentru doamnele si domnisoarele aducatoare de placeri carnale. Satisfactia, profesionalismul si discretia sunt garantate. Serviciile mele sunt : Marire sani - 30 Lei numarulMariere( bombare) cur - 30 Lei cm3Slabire subita - 10 Lei per Kg.Tunning ( tonifiere ten, schimbare culoare par/ochi, resetare kilometraj pasarica etc ) - se considera proiect si se negocieaza pretulOrice alte preferinte se vor discuta in amanunt. Pot fi contactat pe privat sau prin telepatie. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Urmarile citirii acestui anunt nu fac obiectul consecintelor in cauza, aferent corespunzatoare. Eram preagatita sa sar cu banu... voiam niste tate mai mari 2 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 Eram preagatita sa sar cu banu... voiam niste tate mai mari Rezolvam. Curul e ok ? Am pachet promotional. La o marire de cur si-o tata albesc dintii cu 2 nuante. A 2-a tata se mareste din partea casii 3 1
justlove Reputație: 8972 Postat August 27, 2016 Oras:fara Oras:fara Postat August 27, 2016 Ofer servicii de photoshop pentru doamnele si domnisoarele aducatoare de placeri carnale. Satisfactia, profesionalismul si discretia sunt garantate. Serviciile mele sunt : Marire sani - 30 Lei numarulMariere( bombare) cur - 30 Lei cm3Slabire subita - 10 Lei per Kg.Tunning ( tonifiere ten, schimbare culoare par/ochi, resetare kilometraj pasarica etc ) - se considera proiect si se negocieaza pretulOrice alte preferinte se vor discuta in amanunt. Pot fi contactat pe privat sau prin telepatie. Acesta este un pamflet si trebuie tratat ca atare. Urmarile citirii acestui anunt nu fac obiectul consecintelor in cauza, aferent corespunzatoare. daca nu citeam si ultima fraza pomeneam/indreptam toti sfintii spre tine 5 21
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Rezolvam. Curul e ok ? Am pachet promotional. La o marire de cur si-o tata albesc dintii cu 2 nuante. A 2-a tata se mareste din partea casii daca scoti periajul danturii te las sa-mi tunezi bucile 2 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 daca nu citeam si ultima fraza pomeneam/indreptam toti sfintii spre tine Amin ! Cum s-ar spune )) 1 1
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 daca scoti periajul danturii te las sa-mi tunezi bucile Le tunez de poti sa canti la ele )) 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Le tunez de poti sa canti la ele )) cant la ele, dimineata la pranz si seara , probabil si in somn da' vreau eu sa-mi iau chiloti cu 3 numere mai mari si sa nu mai gasesc cu ata intre buci , ca ma irita la gaoz 1 2
playgirl Reputație: 5737 Postat August 27, 2016 Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Telefon: 0740502153 Oras:Satu Mare Postat August 27, 2016 Esti nebun...sa dea Dumnezeu ! ...noroc ca am citit pana la final... 1
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Eu vă fac în After Effects de nu va recunoașteți 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 Eu vă fac în After Effects de nu va recunoașteți Iaaaaa fa-ti tu topic separat si nu mai veni tu acilisa peste mine acilisa. Ca eu am omorat o gramada neuroni sa fac anuntul asta asa pro )) 3 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 vrei puncte de crestere ? 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 Nu, ca la varsta mea nu mai cresc..nicaieri ))
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Nu, ca la varsta mea nu mai cresc..nicaieri )) asa te lauzi?!... si eu care ma gandeam ca beneficiez de bonus dupa marirea tatelor si a bucilor 1 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 asa te lauzi?!... si eu care ma gandeam ca beneficiez de bonus dupa marirea tatelor si a bucilor Eu sunt om serios. Relatiile mele cu clientele e strict profesionala
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Eu sunt om serios. Relatiile mele cu clientele e strict profesionala ti se pare ca oferta mea nu e profesionala ? 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 ti se pare ca oferta mea nu e profesionala ?Am usoare dubii. Cred ca dumneavoastra vreti sa ma pacaliti sa va umblu si la pasarica, nu numai la tate si cur.
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Am usoare dubii. Cred ca dumneavoastra vreti sa ma pacaliti sa va umblu si la pasarica, nu numai la tate si cur. vrei sa-mi pui un cocosel ? 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 vrei sa-mi pui un cocosel ?De munte. Vioi si neastamparat.
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 De munte. Vioi si neastamparat. nu ti-e teama ca-l fac friptana ? 2
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 nu ti-e teama ca-l fac friptana ? Cum sa faci asa ceva, tie iti sunt dragi cocoseii
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Cum sa faci asa ceva, tie iti sunt dragi cocoseii imi sunt .. dar daca nu rezist ispitei ... iti dai seama... "unul de munte" micut si pintenat ... a/????? 2
paul2014 Reputație: 559 Postat August 27, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat August 27, 2016 imi sunt .. dar daca nu rezist ispitei ... iti dai seama... "unul de munte" micut si pintenat ... a/?????ave ave ave ANONNA 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 ave ave ave ANONNA aici ai venit sa ma ovationezi? sa-mi strici negocierea unui cocosel de munte in favoarea mea cu care sa te fericesc pe tine in timp ce-mi aduci osanale 2
paul2014 Reputație: 559 Postat August 27, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat August 27, 2016 DA DA 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum