paul2014 Reputație: 559 Postat August 27, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Postat August 27, 2016 Stii ca mie mie dor de tine si te urmaresc peste tot nu ? 2
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Stii ca mie mie dor de tine si te urmaresc peste tot nu ? Nu stiam , dar lasa-ma sa-mi castig cocoselu :P
exxtassyy Reputație: 339 Postat August 27, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat August 27, 2016 imi sunt .. dar daca nu rezist ispitei ... iti dai seama... "unul de munte" micut si pintenat ... a/????? Mare tentatia..
anonna Reputație: 1930 Postat August 27, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 27, 2016 Mare tentatia.. da.... sa il chem pe parintelenustiucum sa ne spuna din cartea sfintiei sale ?.... poate ne taie din ispita 2
putzifer77 Reputație: 5755 Postat August 27, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat August 27, 2016 Eu vreau o pula mai mare.Dar sa fie prin telepatie... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 27, 2016 Postat August 27, 2016 Iaaaaa fa-ti tu topic separat si nu mai veni tu acilisa peste mine acilisa. Ca eu am omorat o gramada neuroni sa fac anuntul asta asa pro ))Ți-i fac eu în AE!!!
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 28, 2016 Postat August 28, 2016 Scuze ca ma bag, am si eu o intrebare, pot sa ti o pun? Maresti si puli????? Daca nu, pacat.Daca da, cat iei pe centimetru? 2 1
anonna Reputație: 1930 Postat August 28, 2016 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat August 28, 2016 Scuze ca ma bag, am si eu o intrebare, pot sa ti o pun? Maresti si puli????? Daca nu, pacat.Daca da, cat iei pe centimetru? Facand o analiza a textului pe care ai incercat sa scrii, am constatat ca acea intrebare simpla s-a multiplicat ajungand la numarul incredibil de 3 intrebari si aprofundand stiintific ceea ce ai scris am ajuns la concluzia ca :- #sarlatanul are o dimensiune impresionant de mica a pulii 2
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2016 Postat August 28, 2016 Scuze ca ma bag, am si eu o intrebare, pot sa ti o pun?Maresti si puli????? Daca nu, pacat.Daca da, cat iei pe centimetru?Pe axa x sau pe axa y? Sau pe ambele? 1
klm112 Reputație: 5026 Postat August 28, 2016 Oras:sud Oras:sud Postat August 28, 2016 Pe axa x sau pe axa y? Sau pe ambele? bidimensional , cum ar veni!
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2016 Postat August 28, 2016 bidimensional , cum ar veni! http://i.imgur.com/fcCjdZp.gif
Vizitator Reputație: 0 Postat August 28, 2016 Postat August 28, 2016 Facand o analiza a textului pe care ai incercat sa scrii, am constatat ca acea intrebare simpla s-a multiplicat ajungand la numarul incredibil de 3 intrebari si aprofundand stiintific ceea ce ai scris am ajuns la concluzia ca :- #sarlatanul are o dimensiune impresionant de mica a pulii*să-l de text zic 1 15
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum