Sari la conținut

Bruneta sexy

Postări Recomandate

• Oras:constanta
Postat

Asta este a nu stiu cata femeie care  sufera de o afectiune a pielii care este provocata de "lichenul plan" (Vezi cu atentie poza in care se vad niste pete mai maronii in zona bustului!)

Mai ales ca se trateaza usor cu un corticoid banal. 

Nu doare ,nu este contagios, dar arata urat.

Netratat in timp poate degenera in alte afectiuni cutanate sau ale mucoaselor.

Fetele astea care se expun in curu gol destul de des ar trebui sa aiba grija mai mare de aspectul lor.

Cum naiba sa o pipai sau sa o sarut pe petele alea!

Cu toata dragostea dar.... dao-n masa de treaba!

• Like 4
Vizitator proxenet
Reputație: 0
Postat

petele vad k e mai mari k tatele

• Like 2
Postat

A, si inca o chestie. Mi se pare mie sau, daca o gagica sta cu fundu-n sus, brusc pare mai atragatoare!

• Like 2
  • Oras:Bucuresti
Postat

A, si inca o chestie. Mi se pare mie sau, daca o gagica sta cu fundu-n sus, brusc pare mai atragatoare!

e un truc care o ajuta sa 'dea' bine in poze
  • Like 1
Postat

Asta este a nu stiu cata femeie care  sufera de o afectiune a pielii care este provocata de "lichenul plan" (Vezi cu atentie poza in care se vad niste pete mai maronii in zona bustului!)

Mai ales ca se trateaza usor cu un corticoid banal. 

Nu doare ,nu este contagios, dar arata urat.

Netratat in timp poate degenera in alte afectiuni cutanate sau ale mucoaselor.

Fetele astea care se expun in curu gol destul de des ar trebui sa aiba grija mai mare de aspectul lor.

Cum naiba sa o pipai sau sa o sarut pe petele alea!

Cu toata dragostea dar.... dao-n masa de treaba!

sti chestia asta cu petele nu le am ca vreau eu sau ca sufar de nustiu ce boala am probleme la ficat si ma tratez chiar doar ca doctorul mia spus ca o sa dispara in timp din cati domni au fost pana acum la mn nam auzit pe nici unul sa se planga ca ar fi luat sau deranjat in fine daca va deranjeaza atat de mult evitatimi anuntul multumesc
Postat

sti chestia asta cu petele nu le am ca vreau eu sau ca sufar de nustiu ce boala am probleme la ficat si ma tratez chiar doar ca doctorul mia spus ca o sa dispara in timp din cati domni au fost pana acum la mn nam auzit pe nici unul sa se planga ca ar fi luat sau deranjat in fine daca va deranjeaza atat de mult evitatimi anuntul multumesc

E  na! Acum te-ai suparat!

Sa mori tu ca petele alea sunt de la ficat! Eu zic sa  schimbi doctorul!

Eu sper pentru binele tau sa nu fie pete cauzate de o afectiune a ficatului.

Citește cu atenție ce urmează, ca să-ți dai seama cât de grave pot fi bolile care se ascund în spatele unor pete banale.

1. Disfuncția suprarenalelor

Apar niște pete cafenii, care e posibil să dispară sau să se estompeze. Nu le ignora! Poate fi boala Addison, insuficiența glandelor suprarenale.

2. Lichen scleros sau atrofic

Sunt pete mici, lucioase, care apar, atât în zona organelor genitale, dar și pe întregul corp. Pot fi dereglări hormonale sau o hiperactivitate a sistemului imunitar.

3. Purpura

Pare banală, dar e gravă. La început, apar pete roșiatice. DAcă te și învinețești des, ia legătura cu medicul!  Spre deosebire de eritem, pata de purpură nu se decolorează dacă este apăsată. Se poate confunda cu dermita gambelor, cauzată de varice.

4. Melasma

Este colorarea în exces a pielii, mai ales pe frunte, obraji și sub nas. Se manifestă prin pete cu aspect de “murdar”.

5. Hemocromatoza

Când fierul nu este metabolizat corect și când ficatul nu mai prelucrează pigmenții fierii, se vede pe piele. “Petele de ficat” sunt întâlnite la cei cu ciroză, diabet, afecțiuni ale stomacului sau colecistului. Apar pe față, gât, membre și sunt galben-maronii la început, apoi gri-albăstrui.

6. Pitiriazis versicolor

Este o infecție cauzată de o ciupercă. Apar pete mici, rotunde, pe piept și pe spate, în nuanțe maronii.

7. Vitiligo

3% dintre oameni suferă de această boală, dată de tulburări grave de metabolism. Se manifestă prin pete albe mari, care apar, de obicei, în urma unor traume. Pielea devine extrem de sensibilă.

Dar cred ca poti sa stai linistita, ce ai tu sigur este o afectiune comuna  provocata de un lichen plan.

• Like 1
  • Oras:Constanta
Postat

Da liceieni ? :)

Io mam hotarît: imi plac şiel moi mult Liceieni Lichele cu Licheni !!! :)))))))))

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Da liceieni ? :)

Io mam hotarît: imi plac şiel moi mult Liceieni Lichele cu Licheni !!! :)))))))))

draga mea amelia eu iti zic sati vezi de treaba ta daca nu ai ce face fati o ocupatie sincer
  • Like 1
Postat

daca afla amelica ce dornica de pula esti tu mereu , te trezesti miine cu ea la cafea.

si la ceaiul de la ora 5

:)

• Like 2
Postat

Mah obi...nui iexclus...nişi la cafia...nisi la ceai. Io nu stu dice ie supi pi mini fata...ca nam zis nimica di ia. Da okupatii am. Am fost azi la o fata la cafia, ka iera tristuta ka ia ciordit un nimernic bani si telifonu.

Pi prima pajina am antribato dak iera moi grasunica anu tricut...ca imi aduseam aminti di pozili iei di atunsea. Pi pajina aista kear nam zis nimika nimika di ia !!!

Nu şteam cei aia licheni. Am dat Goagăl, ka tat omu, si am vizut pozi frumi. Fix ca şea di moi sus. Si am spun cami plac licheni...si atata. Nu iam pomienit numili, nam zis apsolut nimica di ia.

• Like 1
  • Minus 8
Postat

Bruneta sexy pasionala

Ofer clipe incendiare domniilor generosi pt mai multe detali sunama

CONSTANTA

Judeţ

Constanta (CT)

Telefon

0733801921

post-55084-0-81113800-1486129870_thumb.jpg

post-55084-0-18622400-1486129881_thumb.jpg

post-55084-0-61147500-1486129887_thumb.jpg

post-55084-0-19135400-1486129938_thumb.jpg

• Like 1
Postat

Mah...acuma io nu vriau sa fiu rea...da dak an Constanta ie vro coarda cari ari muian di proasta mai mari ka Pisy...astai coarda !!!

• Like 2
Postat

Mah...acuma io nu vriau sa fiu rea...da dak an Constanta ie vro coarda cari ari muian di proasta mai mari ka Pisy...astai coarda !!!

nu inteleg dc tot vorbesti asa urat fiecare cum nea lasat domnu nu e treaba ta daca sunt desteapta sau proasta
Postat

Ooooo ba ie...ka o proasta cari sa futa bini io nam auzit !!! ;)

Si driept dovada...iesti la produs di o caruta di timp. Flacai nu tior laudat...asa ka dak nai rieusit asta...iesti proasta !!! Nu ie fizica nucliara sa anvieti sa ti futi. Dak nu poti...ansiamna ka iesti pria prosta sa prisepi ka alticiva tu nai di ofierit. Doar o proasta nu prişepe asta !

Dak un baiat ar fi spus acilea ca futi bini...io nas fi zis o vorba. Asa kum nu zik nimika la o gramada di feti cari fak triaba buna. Tu iesti atit di proasta ka ink nu antieleji ka nu merji ku pacaliala. Ori futi bini...ori iesti proasta !!!

• Like 1
Postat

Ooooo ba ie...ka o proasta cari sa futa bini io nam auzit !!! ;)

Si driept dovada...iesti la produs di o caruta di timp. Flacai nu tior laudat...asa ka dak nai rieusit asta...iesti proasta !!! Nu ie fizica nucliara sa anvieti sa ti futi. Dak nu poti...ansiamna ka iesti pria prosta sa prisepi ka alticiva tu nai di ofierit. Doar o proasta nu prişepe asta !

Dak un baiat ar fi spus acilea ca futi bini...io nas fi zis o vorba. Asa kum nu zik nimika la o gramada di feti cari fak triaba buna. Tu iesti atit di proasta ka ink nu antieleji ka nu merji ku pacaliala. Ori futi bini...ori iesti proasta !!!

dar de unde sti u ca nu ma fut bn ai fost pe la mn si eu nu stiu domnu marinar?na spus nimeni nmk pt ca nu prea sunt disponibila daca tot te intereseaza sa sti asa ca te rog sati vezi de treaba ta

Postat

Ân primu rînd...io am iesit pi mare o data...si meam borît mațili ! Sînt pria siensibila se pari si doar cind ma uit ân zare...la mare...simt kum bolborosiestie mațili ! As putia sa fiu ria si sa zik ka kam aceiasi senzatiie o am si cind ma uit la pozili tali...da nam sa zik ! Asa ka cu marineru nai nimierito !!!

Ân al doilia rînd...dak nu ierai "prea disponibila"...nu statiai ku ochi pi Nimfomani si anunturi pi Publi. Nu ierai si gata. Faptu ka bilesti ochi aci ânsiamna doar ka contiaza. Iara din pacati pientru tini...nu merje sami spui tu cari ie triaba mia. Iara dak ierai buna di civa stia tăți baeți !

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...