Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

sorinu

VIP Member
 • Content Count

  3,162
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

sorinu last won the day on December 23 2013

sorinu had the most liked content!

Community Reputation

3,227 Reputatie Excelenta

About sorinu

 • Rank
  ThuG Life
 • Birthday 08/16/1961

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Intre vecini

Recent Profile Visitors

11,206 profile views
 1. Fata vrea bani multi si rapid...porcii zboara pisi ? angajeaza-te la Lidl ... plm
 2. Bai fratilor e copila ce asteptari aveti de la ea...s-o fute ea si plm dar creierasul e out of service..v-a dat de inteles prin postari ca nu vrea sa raspunda " fanilor" la intrebarile adresate si ca o doare in pizda practic de ce si cine o ascuza si aia e...lasati-o in boala ei..pardon nebunia ei.
 3. Nu tati nu face e greu sa imi placa de cineva care NU face anal dar plm mi-a cazut cu tronc...e gen o vecinica next door care arata ... normal nu stiu nu e super hot sau sa fie iesita din tipare, pe mine unul ma activeaza maxim femeia asta ( sambata e disponibila femeia )
 4. Ma bucur sa aud ca fata se întoarce , cred ca am cel putin 2 -3 vizite la ea, fata nu e de mare frumusete fie la fata sau corp dar are acel ceva de ma simt ca dupa 2 -3 doze de tian-li... cand isi anunta oficial disponibilitatea sigur o revizitez.
 5. Exact acolo am prins-o si eu prima si ultima oara... mi-a lasat o impresie bunicica, cand se reintoarce o s-o mai testez inca odata ( depinde de servicii...daca reactiveaza analu cu siguranta .. )
 6. 1. Domnisoara fumeaza...poate nu a fumat cu tine sau s-a lasat desi ma indoiesc 2. Varu ai grija ca domnisoara are multi fani pe aici ... chiar daca faci acuzatii ca ba ai luat sculament sau ba ai gasit-o neingrijita la pasarica compatriotii o sa iti sara in cap ca nu ar fii adevarat dar felicitari pt recenzie si ... sinceritate.
 7. scuze ca nu am postat cum puroia pula la baieti, data viitoare o sa tinem cont ca dovada asa man..cu totii ne-am bagat pula in forum de muuuult de aceea e asa destrabalare pe aici
 8. Bai...te-am subestimat maxim pe bune, chiar ca te duce bila, ne-ai prins...noi astia din grupul vesel suntem aia care futem moca mereu si santajam escortele daca nu da curul la bataie moca atunci le taiem din ratie adica din recenzii pozitive...ele's happy noi suntem happy..win win ce vrei...o sa zici ca zic la bascalie dar eu chiar vb serios.
 9. da..fac parte din lumea baietilor " grei " baga mare...
 10. Ce cocos esti si tu te duci dupa ce posteaza ca e curata
×
×
 • Create New...