Sari la conținut

Anca 0740468937 programari pe PM sau YM: sexythingbm

Vizitator apuci

Postări Recomandate

• Oras:between heaven and hell

Hai sa punem punct aici magariilor zic, sa fie bine, ca sa nu fie rau ...

Tu cine esti?Mai intii spune daca tie iti plac acele poze.Mai pe urma las-o mai moale cu linsul,nu mai fii sclav ca si Sexyipocrizie tot de asta a ajuns aici ca a fost lingerica la pizda flocoasa

Link spre comentariu
  • Oras:Ardeal

Tu cine esti?Mai intii spune daca tie iti plac acele poze.Mai pe urma las-o mai moale cu linsul,nu mai fii sclav ca si Sexyipocrizie tot de asta a ajuns aici ca a fost lingerica la pizda flocoasa

Imi pare rau ca ai probleme cu vederea. Si nu numai,din cate observ.

Nu am afirmat nicaieri ca mi-ar placea acel gen de poze,am spus doar ca nu este nevoie sa se ajunga la asemenea jigniri si ca acele poze se adreseaza unui segment al pietei. Sunt convinsa ca sunt doritori si pentru pasarici cu par.

Daca doresti sa iti recomand un doctor,cu cel mai mare drag. Sunt clinici extraordinare in tara de Neurologie,insa sunt convinsa ca gasesti si acolo la tine in Titan.

:hihat

• Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu

Stimate domn, Sexy este una dintre persoanele cu cel mai mult bun simt posibil,nu are sens sa te iei de ea, ca nu ai de ce, nu este absolut deloc asa cum spui tu acolo. Referitor la acele poze, de asemenea nu am ce discuta, nu am fost la doamna respectiva, mai mult de cateva discutii online nu am consumat cu dumneaei, cred ca nici nu voi ajunge vreodata la ea. Prefer sa ma exprim exclusiv cu privire la persoanele pe care le-am cunoscut personal

Link spre comentariu

Imi pare rau ca ai probleme cu vederea. Si nu numai,din cate observ.

Nu am afirmat nicaieri ca mi-ar placea acel gen de poze,am spus doar ca nu este nevoie sa se ajunga la asemenea jigniri si ca acele poze se adreseaza unui segment al pietei. Sunt convinsa ca sunt doritori si pentru pasarici cu par.

Daca doresti sa iti recomand un doctor,cu cel mai mare drag. Sunt clinici extraordinare in tara de Neurologie,insa sunt convinsa ca gasesti si acolo la tine in Titan.

:hihat

Esti ipocrita.Vreau sa vad un singur om care si-a exprimat dorinta de a vedea floci pe BURTA la o excorta si eu te las in pace.Suferi de conspiratii prea mult :laugh2

Link spre comentariu

Stimate domn, Sexy este una dintre persoanele cu cel mai mult bun simt posibil,nu are sens sa te iei de ea, ca nu ai de ce, nu este absolut deloc asa cum spui tu acolo. Referitor la acele poze, de asemenea nu am ce discuta, nu am fost la doamna respectiva, mai mult de cateva discutii online nu am consumat cu dumneaei, cred ca nici nu voi ajunge vreodata la ea. Prefer sa ma exprim exclusiv cu privire la persoanele pe care le-am cunoscut personal

Frate,esti orb.Nu te-a itrebat nimeni daca o cunosti sau daca ai discutat sau nu cu flocoasa.Iti plac acele poze,da sau ba?Ti se pare nesimtire maxima sa te numesti excorta si sa ai floci pe burta si chelie?Da sau ba.Nu o mai da cotita si las-o mai moale cu sherlockismele :pope

Link spre comentariu

Frate,esti orb.Nu te-a itrebat nimeni daca o cunosti sau daca ai discutat sau nu cu flocoasa.Iti plac acele poze,da sau ba?Ti se pare nesimtire maxima sa te numesti excorta si sa ai floci pe burta si chelie?Da sau ba.Nu o mai da cotita si las-o mai moale cu sherlockismele :pope

Daca cei care o viziteaza nu s-au plans in mod concret pe threand-ul ei, ce rost are sa ne plangem noi.

Link spre comentariu

Sa ne actualizam putin si sa reluam experientele minunate petrecute la Ancuta :)

Era si timpul sa scriu si eu ceva, cu rol de recenzie, desi nu va fi o recenzie in in adevaratul sens al cuvantului, nu voi scrie prea multe despre cum s-a desfasurat actiunea in primul rand, pentru ca ce se intampla acolo in garsoniera Ancutei, ramane in garsoniera Ancutei, si in al doilea rand penru ca stiti cu totii care ati viizita-o sau care ati citit recenziile de pana aici, ca Ancuta este minunata si daca dai dovada de bun simt ti se va dezvalui o fata extraordinara, abilitatile ei in asternut le cunoasteti de asemenea, iar in acea ora de intimitate are darul de a va transporta in paradis....

Se face deja un anisor de cand o vizitez, la inceput mai timid, dar mai nou din ce in ce mai des, probabil si pentru ca este unica mea evadare din cotidian, munca, furnizori, angajati, clienti, toti dorind cate ceva, Ancuta dorind doar putina atentie si oferindu-ti intreaga fiinta a ei, pentru mine este relaxarea ideala... Ma amuz acum cat de timid o vizitasem prima data si ce persoana frumoasa (ma refer la omul frumos atat in exterior cat si in interior) s-a dezvaluit a fi.

Si cum ziceam, toti cei care ii calca pragul, trebuie sa fie cu bun simt, Ancuta trebuie sa ii accepte in primul rand, iar domnii trebuie sa se comporte manierat, sa nu refuze dusul, baia e curata cu de toate, primiti prosop curat. Pentru igiena noastra si a fetei, pentru a se bucura si altii de ea, e bine sa ne "decontaminam" inainte de a intra in contact.

E o fata extrem de inteligenta, poti avea cu ea conversatii interminabile si poti sa uiti adevaratul motiv pentru care te aflii acolo, apoi arunci ochii pe ceas si-ti dai seama ca trebuie sa mergi la dus sau te trimite ea, sau vazand-o atat de inteligenta si frumoasa povestind-ti fel si fel, iti vine s-o saruti toata si atunci iti dai seama ca e totusi vremea sa mergi la dus.

Revenind, te asteapta in pat goala sau intr-un sau intr-un neglijeu probabil din matase, fin la atingere, pe mine asa ma asteapta si stai asa si o privesti precum un copil ce-si priveste darurile de Craciun, indecis daca sa le deschida sau sa le pastreze impachetate o vesnicie pentru a-si aminti mereu momentul ..... si totusi decizi si te asezi langa ea, si te imbratiseaza, o piele atat de fina si niste buze minunate, si va incingeti intr-o avalansa de sarutari .... si de aici imaginatia zburda in nirvana, daca esti obosit o lasi sa te binedispuna cum doar ea stie sau uneori incepi tu actiunea ........

E draguta foc si o opresti mereu sa o saruti, vrei ca acea ora sa nu se mai sfarseasca, insa timpul curge implacabil, iti privesti ceasul si te gandesti ca e pe sfarsite, ea nu se uita, ea nu te grabeste, ea face totul sa fii multumit, sa pleci cu un zambet larg si chiar daca tu esti esti cu mintea la problemele de serviciu,  si-ti pare rau, dar nu e  vina ei ca tu nu ai finalizat la acea intalnire, e vina doar a faptlui ca ai adus grihile tale, in garsoniera ei, de aceea am inceput sa-mi las in masina telefonul firmei,le-as lasa pe amandoua telefoanele daca n-ar trebui sa o sun sa coboare dupa mine.

Si e finalul, mai stai cu ea imbratisat, te saruta, dar trebuie sa cobori din nou pe pamant, te grabesti putin sa aungi la baie sa te improspatezi, ora e gata, dar parca mai sunt cateva minutele si ai mai sta cu ea de vorba, profiti de fiecare clipa, trec apoi cateva minute de povesti si pana la urma te bate bunul simt si mai si pleci (omul vine, sta o leaca, mai vorbeste si mai pleaca) sau de cele mai multe ori, suna telefonul si trebuie sa pleci la munca.

Notele: 10 a toate aspectele mentionate in baremul de notare. Dar nu e scoala, nu e catalog, nu ar trebui probabil sa notam, ar trebui sa ne simtim bine, iar asta nu se poate cuantifica pe vreo scala gradata.

P.S.- musai sa iau un interval mai lung, ora devine cam scurta :)

Multumesc pentru clipele minunate, Ancuta :hug1

Cu aleasa consideratie,

Azareth Maximus

Link spre comentariu
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila
  • Telefon: 0758609361
  • Oras:Bucuresti
  • Disponibila

bai baiatule/femeie ce draci de amiaza oi fi

ce plm te intinzi ca diareea pe toate topicele?

ai ceva cu annona si cu flocii ei, manifesta-te pe topicul ei, ai ceva cu mine, hai sa te vad fata in fata. dar acum te-ai pus sa imprastii poze cu flocoasa pe tot forumul?ce vina are fata asta de te intinzi peste tot?du-te dreaqu de aurolac. daca nu te muieste nici un moderator, te-ai gandit tu sa muiesti tot forumul?

iesi in plm de aici si nu mai abera ca un retardat peste tot

fa-ti un topic al tau si scrie acolo ce vrei sa spui dar nu mai abera peste tot. crezi ca o fute pe sexy grija de flocii tai si ai femei detinatoare?gata!ajunge!prea te-ai rasfirat peste tot!

esti tare in gura asa de mare?vino in plm sa ti fut botul ala. ai nr meu in semnatura. cand ai destul sange in coaie suna-ma!

sa moara ce ai tu mai scump pe lumea asta daca mai scrii un singur cuvant la fata asta in topic.mu-te te in alta parte daca nu poti sa te opresti, debu=ilule

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:baia mare

Ai dreptate .....atata o tuca lumea in cur pe amarata asta si asta pentru niste limbi la sarutari in rest e varza in materie de sex si prefera sa o calaresti numai tu ....sa nu se oboseasca printesa .vremea ta a trecut desi nu ai fost in veci "wow"

Link spre comentariu

Niste amintiri tare-tare frumoase cu Ancuta .... 

The beginning ... finding SexyThing

Feb. 2013 A.D.

Era primavara si plictiseala, crunta si astenie ... navigand online gasesc acest site, care clar nu mai este ceea ce a fost, citesc curios, imi creez un cont si citesc in continuare o zi intreaga, mi se pare interesant si totusi ..... suna telefonul, problemele sunt pe fir si uit

May 2013 A.D.

Reintru pe site, interesant, pun ochii pe SexyThing, mi se pare cea mai ok decat toate, lumea scrie ca este multumita deci de ce sa nu incerc ....

August 2013 A.D.

Pun mana pe telefon si o sun, o voce frumoasa imi raspunde, iar eu inteb daca ofera ceea ce scrie pe site si cum raspunsul este afirmativ, decid sa stabilesc o intalnire. Din pacate nu se intreprinde intalnirea din prima, ea anunta politicos ca se contramandeaza si ca vom reprograma, deci nu ceea ce scriu unii pe aici .... si nu cred ca doar cu mine a fost asa, dar pe mine mereu m-a anuntat si la fel am facut si eu.

First meeting

Imi spune despre blocul cu pricina si faptul ca trebuie sa o sun sa ma primeasca, ajung la adresa mentionata si ma uit de cateva ori la telefon, sa sun, sa nu sun .... dar nu are sens sa fiu neserios, am ajuns pana aici, deci voi suna ... si raspunde. In scurt timp ma intampina la usa o domnisoara inalta, zvelta, cu parul lung si imbracata intr-o rochita alba si scurta, imi face semn cu capul si eu raspund aprobator, a fost o faza in genul filmelor cu James Bond ... urc in lift si ajungem in garsoniera curata si frumos aranjata. Aici din pacate mi se cam rupe filmul, stiam eu ca trebuie mers la dus, primesc un suc, apoi eu ma indrept spre “decontaminare” si cand revin ... frumoasa Ancuta ma asteapta in pat .... ceea ce urmeaza, sarutari, imbratisari, cobor incet pe trupul ei zic .... hai sa fac asta sa fiu gentleman de la inceput si sa ofer inainte de a cere .... sper ca-i place (mereu ma intreb in minte chestia asta) ... nu de alta, dar mie-mi place ce face ea .... am aflat mai tarziu ca ea creeaza dependenta, dar o dependenta pozitiva ..... apoi lady on top, revenind apoi pentru a ma lasa sa termin in gurita ei.

Dupa igienizarea finala, revin la cateva povesti si pelec, nu credeam ca o voi mai revedea deoarce si ea anuntase ca pleaca din oras si totusi .....

Jan 2014 A.D.

Rasfoind forum-ul descopar ca Ancuta nu a plecat, ma gandesc deci sa repet experienta, dupa cateva incercari esuate, reusesc sa devin membru indeajuns de colorat pentru a-i trimite PM si de atunci o vizitez de cate ori am ocazia.

Nowdays Nov 2014 A.D.

Ma uit contrariat la ceea ce se intampla pe acest forum, la ceea ce a devenit, cat despre dependenta mea ..... o tratez sarguincios, cu vizite la Sexoasa ...

...... to be continued ..

Link spre comentariu

Ai dreptate .....atata o tuca lumea in cur pe amarata asta si asta pentru niste limbi la sarutari in rest e varza in materie de sex si prefera sa o calaresti numai tu ....sa nu se oboseasca printesa .vremea ta a trecut desi nu ai fost in veci "wow"

Daca ai fi fost vreodata la mine,ai fi stiut ca eu sunt adepta Lady on Top (poate sa confirme oricine a fost la mine),pentru ca e pozitia care ma satisface cel mai bine.

Dar,atata timp ca nu ai fost vreodata la mine,nu aveai de unde stii.

Vremea ta a trecut. Dar multumesc de vizita pe pagina mea. :hihat

INu mai tin minte exact cum, dar la un moment dat m-am trezit langa canapea cu pantalonii si chilotii la nivelul gleznelor , cu pantofii inca in picioare ,cu capul intre coapsele Ancutei si savurand cu multa sete pasarica ei dulce.

Intre timp am schimbat cateva pozitii, dar momentul cel mai frumos a fost in pozitia Lady on Top. Imaginea si senzatia traita a fost de neuitat.

Pozitia mea preferata in astfel de momente e "lady on top". Dupa montarea gumitei, am simtit-o si altfel.

Sex normal: 9,5: se misca natural, se implica prin miscari variate, in "lady on top" sustine in mod continuu preludiul pe timpul actului sexual!

• Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu
  • Oras:-
  • Oras:-

Hai sa-ti spun cine sunt eu. Sa incep asa cum e frumos, cum dicteaza bunul simt: :) 1. te prezinti; 2. esti cat se poate de obiectiv! deci, am cunoscut-o personal pe Anca in sensul in care i-am lins pizda (vorba ta) si am facut sex cu ea. Intalnirea cu ea mi-a revelat insa ceva mai mult decat atat: este o fata educata, inteligenta si cu bun simt!

Am o intrebare simpla. Tie iti place de tine? Esti satisfacut cu ceea ce te ocupi? Te crezi grozav(a) !? Nu pot sa verific veridicitatea acelor poze pe care le-ai publicat, dar te pot verifica direct pe tine. Din informatiile prealabile ceva imi spune ca nu esti chiar de buna credinta. Care sunt mai precis interesele tale!? caci trebuie ca te vad foarte interesat(a) si chiar foarte insistent(a); Ce te priveste ce fac altii cu banii lor? te doare in buzunar cumva!? Crezi ca vei ajunge departe cu atitudinea ta? Te rog nu te stradui sa-mi raspunzi, TU trebuie sa-ti dai tie insuti raspunsurile. Considera doar ca te-am ajutat sa constientizezi acest lucru.

Esti moralist!? Intreb doar... Te preocupa cu adevarat ce fac altii cu banii, cu timpul lor? Crezi ca noi suntem tampiti, legati la maini si la ochi si nu stim sa apreciem just? E chiar nevoie de interventia ta providentiala? Lasa-ma sa stiu asta, poate imi doresc chiar sa te cunosc personal. Iti las numarul meu de telefon fara nici un fel de probleme. :) ma gandesc ca ma poti invata cum sa-mi port de grija. :)

• Like 1
Link spre comentariu

Bolnavi stiu ca sunt la tot pasul .....voi observ ca din Baia Mare nu ati iesit .stiti ce inseamna o domnisoara frumoasa care vorba unora sa le lingi nu alta si care cer 150 ron modest .nu o caprioara care se vede de la o posta ca face totul industrial ,pune-ti atata pret pe ea de parca ar avea o valoare.si domnisoara "Ancuta" ti-am mai specificat ca am fost si nu odata la tn .stiu ce iti poate pielea !

Link spre comentariu

Bolnavi stiu ca sunt la tot pasul .....voi observ ca din Baia Mare nu ati iesit .stiti ce inseamna o domnisoara frumoasa care vorba unora sa le lingi nu alta si care cer 150 ron modest .nu o caprioara care se vede de la o posta ca face totul industrial ,pune-ti atata pret pe ea de parca ar avea o valoare.si domnisoara "Ancuta" ti-am mai specificat ca am fost si nu odata la tn .stiu ce iti poate pielea !

Tu nu ai fost niciodata la mine.

Insa ai avut de adaugat comentariu referitor la tarifele mele si pe fostul cont m-ai categorisit cu 1 steluta de apreciere. Ti-am returnat-o acum.

Insa noi 2 niciodata nu ne-am intalnit si niciodata nu o sa ne intalnim.

O seara buna sa ai!

• Like 1
  • Minus 13
Link spre comentariu

Servicii:

-Sex oral neprotejat/protejat (in functie de igiena),CIM(in functie de igiena),COB,FK(in functie de igiena)

-Sex normal DOAR protejat

Tarifare:

-200 lei/ 30 minute in care este inclusa o finalizare

-300 lei/60 de minute in care este inclusa o finalizare sau doua

-1200 lei peste noapte (22-06)

Program de munca:

De luni pana vineri intre orele 08:00-15:00

Programarile se fac doar prin intermediul messengerului.

Nu raspund niciodata persoanelor care suna cu numar ascuns sau celor care trimit SMS.

post-138064-0-33173300-1436375845_thumb.gif

• Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu

Sa nu iti spun cine sunt .....si apoi sa areti cat esti tu in minciuna si sa nu mai scrii ca eu nu am fost la tn ! Esti industriala ! Si oricum la ora asta exista si la noi in oras de mii de ori mai frumoasa decat tn si curata la un pret mult mai acceptabil

Link spre comentariu

Sa nu iti spun cine sunt .....si apoi sa areti cat esti tu in minciuna si sa nu mai scrii ca eu nu am fost la tn ! Esti industriala ! Si oricum la ora asta exista si la noi in oras de mii de ori mai frumoasa decat tn si curata la un pret mult mai acceptabil

Nu ma intereseaza cine esti sincer.

Referitor la alta domnisoara: esti liber sa ii deschizi topic si sa o promovezi. Nu inteleg de ce te-ai impiedicat de topicul meu.

O seara buna

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...