Sari la conținut

Anca 0740468937 programari pe PM sau YM: sexythingbm

Vizitator apuci

Postări Recomandate

• Oras:between heaven and hell

Sa ne actualizam putin si sa reluam experientele minunate petrecute la Ancuta :)

Va salut.

Cu o mica intarziere dar mi-am facut timp sa scriu recenzia promisa aici: http://nimfomane.com...ro/page__st__20

Cu Anca am luat legatura inca cand a aparut anuntul ei la intrebari si raspunsuri. Saptamana trecuta avand in final drum prin Baia mare l-am sunat si am stabilit intralnire. Spunea ca dupa ora 4 nu poate pentru ca trebuie sa mearga dupa copil la gradinita. Aproximativ la ora 2 ne-am intalnit in fata Biblioteca judeteana.

Pretul cerut de ea e 100ron/ora cu all inclusive: ON+NP +AP, ,CIM,69..Fiindca nu are locatie am mers la ceva pensiune,terasa "usturoiu"(daca bine amintesc numele) acolo am mai stat pe terasa la o cafea,cola. Camera pe zi e 80 ron ,pe cateva ore e 50ron.

Camera era destul de ok,pat mare cu asternut suspect (nu cred ca a fost schimbat recent),terasa mare,televizor. Baia e varza rau,nu era sapun,fara pahar, NUMAI apa rece era dar am fost obligat sa fac un dus ,venind din Oradea m-am transpirat pe caldura asta. Dupa ce am facut un dus cu apa RECE iesind din cabina era cam 2cm apa pe jos in toate baia (sifon infundat)

Anca are 23 ani minim175-178cm , aproximativ 60 kg destul de bine proportionat,satena,fata comuna,sani un pic lasati cu sfarcuri mari,fund destul de ok.

Intrand in camera Anca era deja in lenjerie intima intinsa pe pat. L-am intrebat daca vrea sa faca si ea un dus dar a venit raspunsul ca a facut acasa (numai ca nu s-a spalat bine si la pussy cum am depistat mai tarziu  ). Ne-am pus pe treaba, inceput cu un oral binisor spre bine (trebuia sai spun de mai multe ori cum sa faca) cu atentie si la zonele adiacente. Dupa vreo un sfert de ora ne-am pus la normal, nu ii place deasupra asa ca am ales pozitia lingurita,urmat de missionar, pe la spate scos gumitza si finalizand in gurita ei. Mi-a placut ca nu sa grabit sa decanteze,a asteptat sa ma stoarca pana la ultima picatura. In tot parcursul partidei de sex am vazut ca incearca sami faca pe plac (semireusita) dar a lipsit acela clicc din partea mea. A mai facut cateva minute de masaj si ne-am apucat la runda a doua. A supt ea vreo 10 minute dar soldatelul (sau era obosit sau lipsea clicc-ul respectiv) nu prea a vrut sa stea drepti. Am pus in pozitia 69,defapt am vrut sa o pun dar cand era deasupra am simtit miros de cur nespalat dupa wc, si repede am renuntat la ideea asta. Na atunci a murit de tot ala mic ,i-am spus ca nu merge si am terminat. Timp petrecut in camera putin peste 1 ora. taxat 100 ron

Note:

Fata corp: 7 e prea inalta pentru gustul meu, are o fata mai lungita

Oral: 7,5 s-a straduit si a facut tot cum am vrut dar totusi ceva lipsea

Normal: 7 se oboseste deasupra,pe spate sta ca o papusa gonflabila.

Anal: nu am incercat, mi-a murit soldatelul.

Gfe: 7 ai ce vorbi cu ea, saruta, incearca sati faca pe plac

Igiena: 6 anus (cur) nespalat, mirosea gura

Concluzie finala: de recomandat nu o recomand dar pentru pretul de 100 ron cu anal inclus o vizita merita(poate voua o sa va placa de ea mai mult ca si mie) Eu nu cred ca o mai revizitez, pana cand mai pot gasi si alte fete.

PS: pozele sunt reale, sunt ale ei.

Link spre comentariu

bai baiatule/femeie ce draci de amiaza oi fi

ce plm te intinzi ca diareea pe toate topicele?

ai ceva cu annona si cu flocii ei, manifesta-te pe topicul ei, ai ceva cu mine, hai sa te vad fata in fata. dar acum te-ai pus sa imprastii poze cu flocoasa pe tot forumul?ce vina are fata asta de te intinzi peste tot?du-te dreaqu de aurolac. daca nu te muieste nici un moderator, te-ai gandit tu sa muiesti tot forumul?

iesi in plm de aici si nu mai abera ca un retardat peste tot

fa-ti un topic al tau si scrie acolo ce vrei sa spui dar nu mai abera peste tot. crezi ca o fute pe sexy grija de flocii tai si ai femei detinatoare?gata!ajunge!prea te-ai rasfirat peste tot!

esti tare in gura asa de mare?vino in plm sa ti fut botul ala. ai nr meu in semnatura. cand ai destul sange in coaie suna-ma!

sa moara ce ai tu mai scump pe lumea asta daca mai scrii un singur cuvant la fata asta in topic.mu-te te in alta parte daca nu poti sa te opresti, debu=ilule

Atunci sa nu te miri când nu știi ce cauți în mocirlă... Vezi ca oricine intervine trage apoi cate o mustrare de la trolii.

Noapte buna

Domnisoara IPOCRIZIE, te-ai jucat cu curutul gol pe langa pula sculata. :pope

Link spre comentariu

Hai sa-ti spun cine sunt eu. Sa incep asa cum e frumos, cum dicteaza bunul simt: :) 1. te prezinti; 2. esti cat se poate de obiectiv! deci, am cunoscut-o personal pe Anca in sensul in care i-am lins pizda (vorba ta) si am facut sex cu ea. Intalnirea cu ea mi-a revelat insa ceva mai mult decat atat: este o fata educata, inteligenta si cu bun simt!

Am o intrebare simpla. Tie iti place de tine? Esti satisfacut cu ceea ce te ocupi? Te crezi grozav(a) !? Nu pot sa verific veridicitatea acelor poze pe care le-ai publicat, dar te pot verifica direct pe tine. Din informatiile prealabile ceva imi spune ca nu esti chiar de buna credinta. Care sunt mai precis interesele tale!? caci trebuie ca te vad foarte interesat(a) si chiar foarte insistent(a); Ce te priveste ce fac altii cu banii lor? te doare in buzunar cumva!? Crezi ca vei ajunge departe cu atitudinea ta? Te rog nu te stradui sa-mi raspunzi, TU trebuie sa-ti dai tie insuti raspunsurile. Considera doar ca te-am ajutat sa constientizezi acest lucru.

Tu nu esti barbat coae,tu esti mai femeie decit femeile.Ssssshhhtttttt ca ajungi ca celalalt lingau Azareth

Link spre comentariu
Vizitator albertosiculus
Reputație: 0

14 Iulie – cucerirea Bastiliei…

Entuziasmat de de ziua nationala a Frantei, m-am simtit si eu dator ca sa, sarbatoresc  cumva  acest eveniment.

Daca francezi din 1789 intr-o zi de marti 14 Iulie au decis sa escaladeze zidurile Bastiliei, eu am hotarat ca, cu 226 de ani mai tarziu ( marti 14 Iulie 2015 ) sa o cuceresc pe Ancuta.

Acuma daca am cucerit-o sau nu, asta nu stiu , dar cu certitudine pot sa afirm ca m-am aruncat cu inversunare in atac, ca la un moment dat am reusit sa penetrez fortareata, ca am fost in adancuri si ca mi-a placut tot ce am vazut sau simtit. La un moment dat stiu ca m-am predat si ca m-am retras istovit , dar cu amintiri placate.

Vive la France, vive la Ancuta…….

Note:

10 pe linie ca la Nadia Comaneci

Tarif : 300 / ora

Recomandare : Vrei sa intalnesti o fata superba? Vrei sa fi tratat de o adevarata Curtezana? Atunci eu ti-o recomand pe Sexithing.

• Like 9
Link spre comentariu

La data de 22 iulie 1456 are loc victoria de la Belgrad a lui Iancu de Hunedoara, voievod al Transilvaniei, împotriva armatei otomane conduse de Mahomed al II–lea, cuceritorul Constantinopolului, la peste 550 de ani distanta, are loc unul dintre multele asedii ale voievodului transilvanean Azareth asupra turnului de fildes in care salasuieste domnita Ancuta. Dupa doua ore de asediu sustinut, presarat armistitii si negocieri de pace, domnita iesi victorioasa, iar voievodun multumit, incantat si satisfacut.

Prins la inghesuiala in mrejele domnitei, voievodul se lasa purtat pe culmile placerii, fascinat de privelsitea ce se descoperea inaintea sa, desmierdat de minunata domnita.

In urma acestor evenimente de mare insemnatate istorica, se trece la semnarea unui pact, ce prevede ca voda sa se prezinte cat de des cu putinta la inaltul turn pentru alte noi tratate si runde de negocieri. 

• Like 2
Link spre comentariu

• Oras:oradea
  • Oras:oradea

Dragii mei,

De luni,14.07,voi reveni in Baia Mare.

Programarile le voi face aici sau pe messenger.

Va doresc o saptamana frumoasa si insorita!

Ancuta :*

P.S.Serviciile imi sunt detaliate atat pe profilul meu,cat si pe site (link in semnatura). :)

Super ... Kiss

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...