Sari la conținut

Anca 0740468937 programari pe PM sau YM: sexythingbm

Vizitator apuci

Postări Recomandate

• Oras:Ardeal

Dragii mei,

De luni incepand voi face mici schimbari la servicii,respectiv:

-100 lei finalizarea ( pe parcursul a maxim 20 de minute, include oral protejat si/sau normal protejat)

-200 lei 2 finalizari ( include oral protejat si/sau normal protejat)

Pentru doritorii de sex oral neprotejat,sex anal,finalizare orala,FK si GFE se mentine oferta postata pe profilul meu.

De asemenea,pentru amatori de dominare soft posed jucarii: catuse,bici,strap-on,vibrator si multe altele.Insa aceste lucruri le voi discuta prin intermediul messengerului cu doritorii.

Nu agreez propunerile de sex normal neprotejat si negocierile,astfel incat toate persoanele care doresc asa ceva sa nu ma contacteze. 

Va doresc un weekend frumos si linistit!

Anca

• Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu

Dragii mei posesori de oute si carnatei,

In ultima perioada constat cresterea ingrijoratoare de cereri de normal si anal neprotejat. Motivul: altele fac .

Scumpii mei domni,nu ma intereseaza cum isi organizeaza alte fete din oras intalnirile,cum fac ele sport extrem din normal si anal neprotejat. Insa eu NU FAC asa ceva.

Sincer,nu reusesc de nici o culoare sa imi dau seama cat de inconstienti sunt cei/cele care fac asa ceva.

Serviciile mele sunt DOAR PROTEJATE,singurul serviciu neprotejat fiind oralul,la cererea domnului vizitator si in functie de igiena.

Seara frumoasa si multa sanatate!

Ancuta

• Like 2
  • Minus 13
Link spre comentariu

Asta cu "oute si carnatei" suna cam sinistru :))))

Si ce-ai vrea, fasole cu ciolan .... era meniul pentru micul dejun, oute cu carnatel, plus desert, capsunica insiropata .... eu fiind ala cu deserturile  :laugh2  

Link spre comentariu

Pune-mi o vorba buna, sa am exclusivitate :)

P.S. nu raman dator niciodata ;)

Nu pot face asa ceva, nu pot sa-mi pun in joc cinstea obrazului in fata ei pentru un necunoscut, nu fac asta nici pentru cunoscuti in niciun fel de circumstante. Pentru a accede la ea o contactezi, te programezi, te descurci ca esti baiat mare si vaccinat.

Link spre comentariu

Pai nu ai, dar fiind mai aproape fizic de dansul ma gandeam ca iti vine sa-l iei usor de urechi daca auzi ca nu-i cuminte  :laugh2  eu asa as face in locul tau

Rozuca, eu de la Ancuta primesc numai gurita, sanisori, numa' bunatati... sunt baiat cuminte, cum sa ma traga de urechi, ca doar n-o fi asta ceva fantezie mai nou aparuta  :laugh2

Link spre comentariu
  • Oras:worldwide

Rozuca, eu de la Ancuta primesc numai gurita, sanisori, numa' bunatati... sunt baiat cuminte, cum sa ma traga de urechi, ca doar n-o fi asta ceva fantezie mai nou aparuta  :laugh2

ia sa faci bine sa ii faci fetei o recenzie frumoasa daca esti tratat asa bine cat mai curand si sa imi dai linku sa vad cu ochiul meu ca altfel te carpesc  :laugh2

Link spre comentariu

ia sa faci bine sa ii faci fetei o recenzie frumoasa daca esti tratat asa bine cat mai curand si sa imi dai linku sa vad cu ochiul meu ca altfel te carpesc  :laugh2

Am recenzat-o in trecut de mai multe ori, si poti rasfoi in paginile anterioare, nu cred ca mai este cazul, stie ce parere am despre ea si despre intalnirile noastre, nu cred ca mai are sens sa afle tot poporul :)

Link spre comentariu

Am recenzat-o in trecut de mai multe ori, si poti rasfoi in paginile anterioare, nu cred ca mai este cazul, stie ce parere am despre ea si despre intalnirile noastre, nu cred ca mai are sens sa afle tot poporul :)

esti calic  :laugh2  Ancuta scz ca m-am urcat pa topicu tau ma retrag, adu-mi aminte sa te invat o chestie 2 speaciale pt Aza cum ar fi poney play si tease and denial :D :D 

Link spre comentariu

esti calic  :laugh2  Ancuta scz ca m-am urcat pa topicu tau ma retrag, adu-mi aminte sa te invat o chestie 2 speaciale pt Aza cum ar fi poney play si tease and denial :D :D

:laugh2 https://lh3.googleusercontent.com/-gUQTNjJ9R5E/VI2GQrAWcwI/AAAAAAAKr84/PTFygsXP_4M/w426-h448/2014%2B-%2B1.gif

• Like 3
  • Minus 13
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...