^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 16, 2015 Dragii mei, De luni incepand voi face mici schimbari la servicii,respectiv:-100 lei finalizarea ( pe parcursul a maxim 20 de minute, include oral protejat si/sau normal protejat)-200 lei 2 finalizari ( include oral protejat si/sau normal protejat) Pentru doritorii de sex oral neprotejat,sex anal,finalizare orala,FK si GFE se mentine oferta postata pe profilul meu.De asemenea,pentru amatori de dominare soft posed jucarii: catuse,bici,strap-on,vibrator si multe altele.Insa aceste lucruri le voi discuta prin intermediul messengerului cu doritorii.Nu agreez propunerile de sex normal neprotejat si negocierile,astfel incat toate persoanele care doresc asa ceva sa nu ma contacteze. Va doresc un weekend frumos si linistit! Anca 2 13 Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 18, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 18, 2015 Dragii mei posesori de oute si carnatei, In ultima perioada constat cresterea ingrijoratoare de cereri de normal si anal neprotejat. Motivul: altele fac .Scumpii mei domni,nu ma intereseaza cum isi organizeaza alte fete din oras intalnirile,cum fac ele sport extrem din normal si anal neprotejat. Insa eu NU FAC asa ceva.Sincer,nu reusesc de nici o culoare sa imi dau seama cat de inconstienti sunt cei/cele care fac asa ceva. Serviciile mele sunt DOAR PROTEJATE,singurul serviciu neprotejat fiind oralul,la cererea domnului vizitator si in functie de igiena. Seara frumoasa si multa sanatate! Ancuta 2 13 Link spre comentariu
monchery Reputație: 7 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:baia mare Oras:baia mare Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Bolnavi Ancuta!!!! Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Asta cu "oute si carnatei" suna cam sinistru ))) Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Asta cu "oute si carnatei" suna cam sinistru ))) Stiu. Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 19, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 19, 2015 Asta cu "oute si carnatei" suna cam sinistru ))) Si ce-ai vrea, fasole cu ciolan .... era meniul pentru micul dejun, oute cu carnatel, plus desert, capsunica insiropata .... eu fiind ala cu deserturile Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 19, 2015 "capsunica insiropata" suna bine oare Anca ce parere are )) Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 19, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 19, 2015 "capsunica insiropata" suna bine oare Anca ce parere are ))Cred eu ca e delicioasa rau si cu siropel pe ea. 2 13 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Cred eu ca e delicioasa rau si cu siropel pe ea. Tocmai luam micul dejun cand am citit asta,era sa ma inec cred ca sar peste desert ))) Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Cred eu ca e delicioasa rau si cu siropel pe ea. Wow, o bunatateee Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Same conclusion ... she's simply ... THE BEST Multumesc mult pentru cele doua ore fantastice alaturi de tine, inca o recenzie e de prisos .... Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Băi azareth,te superi daca ma bag la niste "deserturi" cu Anca ? ))) nu de alta da stiu ca ai un crush pentru ea ))) Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Băi azareth,te superi daca ma bag la niste "deserturi" cu Anca ? ))) nu de alta da stiu ca ai un crush pentru ea ))) Ce treaba am eu ? Da-i inainte cu tupeu Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Ce treaba am eu ? Da-i inainte cu tupeu Pune-mi o vorba buna, sa am exclusivitate P.S. nu raman dator niciodata Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Pune-mi o vorba buna, sa am exclusivitate P.S. nu raman dator niciodata Nu pot face asa ceva, nu pot sa-mi pun in joc cinstea obrazului in fata ei pentru un necunoscut, nu fac asta nici pentru cunoscuti in niciun fel de circumstante. Pentru a accede la ea o contactezi, te programezi, te descurci ca esti baiat mare si vaccinat. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Ancuta vezi ca aza imi tot cere fotografii, ia zi sa treaca acas nah ca te-am pedepsit 1 Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Ancuta vezi ca aza imi tot cere fotografii, ia zi sa treaca acas nah ca te-am pedepsit D-apoi si io ce vina am,Rozosino? Voi stiti ce aveti de impartit. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 20, 2015 D-apoi si io ce vina am,Rozosino? Voi stiti ce aveti de impartit.Pai nu ai, dar fiind mai aproape fizic de dansul ma gandeam ca iti vine sa-l iei usor de urechi daca auzi ca nu-i cuminte eu asa as face in locul tau Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Pai nu ai, dar fiind mai aproape fizic de dansul ma gandeam ca iti vine sa-l iei usor de urechi daca auzi ca nu-i cuminte eu asa as face in locul tau Rozuca, eu de la Ancuta primesc numai gurita, sanisori, numa' bunatati... sunt baiat cuminte, cum sa ma traga de urechi, ca doar n-o fi asta ceva fantezie mai nou aparuta Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Rozuca, eu de la Ancuta primesc numai gurita, sanisori, numa' bunatati... sunt baiat cuminte, cum sa ma traga de urechi, ca doar n-o fi asta ceva fantezie mai nou aparuta ia sa faci bine sa ii faci fetei o recenzie frumoasa daca esti tratat asa bine cat mai curand si sa imi dai linku sa vad cu ochiul meu ca altfel te carpesc Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Octombrie 20, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Octombrie 20, 2015 ia sa faci bine sa ii faci fetei o recenzie frumoasa daca esti tratat asa bine cat mai curand si sa imi dai linku sa vad cu ochiul meu ca altfel te carpesc Am recenzat-o in trecut de mai multe ori, si poti rasfoi in paginile anterioare, nu cred ca mai este cazul, stie ce parere am despre ea si despre intalnirile noastre, nu cred ca mai are sens sa afle tot poporul Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Am recenzat-o in trecut de mai multe ori, si poti rasfoi in paginile anterioare, nu cred ca mai este cazul, stie ce parere am despre ea si despre intalnirile noastre, nu cred ca mai are sens sa afle tot poporul esti calic Ancuta scz ca m-am urcat pa topicu tau ma retrag, adu-mi aminte sa te invat o chestie 2 speaciale pt Aza cum ar fi poney play si tease and denial :D Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Partajează Postat Octombrie 20, 2015 esti calic Ancuta scz ca m-am urcat pa topicu tau ma retrag, adu-mi aminte sa te invat o chestie 2 speaciale pt Aza cum ar fi poney play si tease and denial :D https://lh3.googleusercontent.com/-gUQTNjJ9R5E/VI2GQrAWcwI/AAAAAAAKr84/PTFygsXP_4M/w426-h448/2014%2B-%2B1.gif 3 13 Link spre comentariu
diamond prince Reputație: 1760 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Lasa Ancuta ca te consolez eu,ca azarethus vad ca vrea sa se combine cu,Kendra Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 20, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Lasa Ancuta ca te consolez eu,ca azarethus vad ca vrea sa se combine cu,Kendra ca nu vrea , dar e curios el sa stie tot. zici ca-s eu..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum