avpop Reputație: 40328 Postat August 30, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Postat August 30, 2016 Nu inteleg de ce nu exista nici o adresa de email in cazul in care vrei sa faci un upgrade la cont. Cam cum as putea plati bani astia fara nici un contact in cazul in care nu se rezolva?
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Postat August 30, 2016 Da de ce vrei sa dai bani? Ai prea multi? 1
avpop Reputație: 40328 Postat August 30, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat August 30, 2016 Poate am. Dar nu pot da bani daca nu am macar o adresa de email valida pentru suport la chestia si un nr de telefon. Mi se cere sa ma loghez pentru contact si contul meu de om care nu plateste nu are acces.
Vizitator Reputație: 0 Postat August 30, 2016 Postat August 30, 2016 Da de ce vrei sa dai bani? Ai prea multi?Burghez
avpop Reputație: 40328 Postat August 30, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Autor Postat August 30, 2016 Nu sunt burghez. Eu doar incerc sa fac un amarat de upgrade. Acolo spune ca daca ai deja un cont sa te loghezi. Eu m-a loghez cu al meu, care e free, si nu merge. Pai cum face upgrade atunci la contul meu? Si cand apas pe contact, alta autentificare. Cum pot plati niste bani daca nu am niste instructiuni clare?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum