Sari la conținut

Alinutza 0727678233

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Oras:Constanta
Postat

Am fost zilele trecute la alinuta.

Recenzie:

.

Sa aveti ciocane tari

Recenzie invizibila..cea ma tare  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Like 4
Postat

Bah...sami bag lindicu di nu ma ienervez din nou !!!

Fasim ci fasim si ii tat dam UP la topingu asta di cacat !!!

Hai sal lasam dreaq sa se ingroape pi pajina 3-4, ca nisi macar acolo nu merita sa fii !!!

;)

• Like 2
  • Oras:Patagonia
  • Oras:Patagonia
Postat

numai scurt o intrebare ca nu am inteles nimic din topicul alinei,

dece sunte-ti asa de offensive/offensivi cu ea ce sa intamplat,

recenzii inafara de una care pare a fake nu are nu am descoperit (lucreaza prost??)

cred ca pentru scufundare nu ar fii rau un resume total si bun sa inteleaga toti despre ce este vorba.

Bah...sami bag lindicu di nu ma ienervez din nou !!!

Fasim ci fasim si ii tat dam UP la topingu asta di cacat !!!

Hai sal lasam dreaq sa se ingroape pi pajina 3-4, ca nisi macar acolo nu merita sa fii !!!

;)

Postat

Pai poate că nu ne încadrăm in aceeasi categorie draga! Ai stat tu la pizda mea să vezi cum arat de îți permiți tu să dai cu părerea despre mine ?! Veziti de ce faci tu fomisto ca deja te dai prea mult la discuții despre pizda mea ...te-am suportat destul si pe tine si pe aia...așa că Pa...

Postat

Fă mai veziti de treburile tale ca dja ai rupt ciocanu...dute dreaq si nu te mai baga atâta în seamă vezi-ti de pulile care le sugi tu mai suge ceva si tu nu sta aa scrii aici tot timpul...fa-ti de lucru si numai scrie aici ...ca schimb nr schimb anunțul si ma pis pe tine

Postat

Insemna ca esti retard ma baiatu le....cum sange sa te bata spui tu ca sunt false cand am pus poze un pic mai vechi...(cele folosite pe contul aydahot pe care numai intru ca numai stiu parola) Pe acel cont sunt confirmate toate pozele...si tu spui ca sunt false Ori esti prost Ori faci intentionat

Postat

Nu ma ciudat este faptul ca desi am pus poze cu mine facute in casa cu telefonul meu tot ca sa nu mai imi futeti creierii editate etc le-am pus exact asa cum sunt....si vad ca tot o rupe-ti in continuare ...

Aiurea oameni

Postat

Sincer nu-mi pasa ...ca voi a-tzi facut 12 pagini...nu eu ...voi vorbiti mai rau ca pizdele... Dar doar vorbiti nimic altceva

Postat

Niste rable...a-tzi scris de capu vostru iar ..daca atat va duce capu atata faceti...ce sa va zic succes... Pa-pa!

• Like 1
Postat

Pai am mai spuso cine vrea sa vina sa vine cine nu sa fie sanatos ...la ce scrieti 70000000 de posturi daca sunt asa nasoala cum ziceti voi si nu fac nmk din ce vreti voi...de ce nu va duceti unde va este bine...la ce drk scrieti aici intruna asa ? Ca asta vorbiti de 5 luni ...

• Like 1
Postat

Vine destula lume chiar si asa fara recenzii asta asa in ciuda voastra astia care o ardeti hata caterincosi...

• Like 1
Postat

Pai la cat ai scris tu cine drk sa mai vina ...oricum toti care suna si zic ca sunt de aici ii refuz ...

• Like 1
Postat

Pai tu nu vezi ce ai facut aici ? Daia si facusem altu ca am zis ca sloboz iti revii ...dar tot degeaba ...deja e personala nu stau sa ma cert dar cand te simti in stare te astept la o cafea sa vb si fata in fata...

Dekt sa scrii 300 de posturi aici :) celebrule moderator...:)

• Like 1
Postat

numai scurt o intrebare ca nu am inteles nimic din topicul alinei,

dece sunte-ti asa de offensive/offensivi cu ea ce sa intamplat,

recenzii inafara de una care pare a fake nu are nu am descoperit (lucreaza prost??)

cred ca pentru scufundare nu ar fii rau un resume total si bun sa inteleaga toti despre ce este vorba.

Nah poftim...un rezume !

Cam asa inteleje Alinutza ca trebe sa comunice ia cu aia cari ii dau bani...si destul di multi asi adauga...pientru sevisiile iei !!!

Or tricut ani di zili...si 40 di pajini di Nimfomani...si niminea nu stii cari ii triaba cu Alinutza. Oari se putea si altfiel ???

Intre timp...or vinit gramezi di feti pi Nimfomani...cari or facut gramezi di bani...si or si taiato cu buzunaru plin. Da alea or inteles din prima ca nu ie bini sa ii fraeresti cu poze false...sa ii sfidezi...si sa ii injuri pi aia cari vrei sai atraji la tini ca sati dea bani !!!

Oricum...noi cadem cu tății in tactica iei. Ia vini aci si baga cite un punct doar casa aduca topingu UP. Io voi sista sa moi postez pi topingu asta. Va rog si pi voi sa fasiti la fel. Daca nu vor moi exista postari putiem sa tresem topingu la Inactive...ca oricum...in patruji di pajini no inteles niminea nimica...si activitate canci !!!

• Like 2
Postat

Nah poftim...un rezume !

Cam asa inteleje Alinutza ca trebe sa comunice ia cu aia cari ii dau bani...si destul di multi asi adauga...pientru sevisiile iei !!!

Or tricut ani di zili...si 40 di pajini di Nimfomani...si niminea nu stii cari ii triaba cu Alinutza. Oari se putea si altfiel ???

Intre timp...or vinit gramezi di feti pi Nimfomani...cari or facut gramezi di bani...si or si taiato cu buzunaru plin. Da alea or inteles din prima ca nu ie bini sa ii fraeresti cu poze false...sa ii sfidezi...si sa ii injuri pi aia cari vrei sai atraji la tini ca sati dea bani !!!

Oricum...noi cadem cu tății in tactica iei. Ia vini aci si baga cite un punct doar casa aduca topingu UP. Io voi sista sa moi postez pi topingu asta. Va rog si pi voi sa fasiti la fel. Daca nu vor moi exista postari putiem sa tresem topingu la Inactive...ca oricum...in patruji di pajini no inteles niminea nimica...si activitate canci !!!

Hmm pai in 40 de pagini 20 sunt antireclama ta ...dar mai binee explicale tu la baieti de unde inversunarea ta ...explicale cum faci pe boieru ...explicale cum vrei sa futi de 5 ori intro ora...explicale cum la tlf ai zis ca e ok pretu cand am ajuns te ai cacat pe tine ..negociai ca si cum cumparai adidasi pe olx ...nebunu drk ...si sa sti ca multe din posturi le am scris din cauza ta...mai da te n plm...rezolva ti singur prob inaptule ..

• Like 1
Postat

Iti mai explic odata si anti reclama ta starneste curiozitati de acolo s "micul punct" tu incerci sa faci ceva ...exact ca si amenintarea "iti promit ca numai faci un ban pe nimfomane" iti mai aduci aminte nenea amelia? Ca numai e unu ca tine in orasu asta bossule...

• Like 1
Postat

Si vezi amelia ca omu ti -a zis a faci un rezume despre mine ca sa inteleaga toata lumea ce si cum...nu sa dai "qoute" la ce am scris eu la injectiile tale...ai cam inceput sa te pierzi ...scrie te rog exact ce si cum ..vezi sa nu te pierzi in detalii...vezi k de apr 2 ani stau doar prin zona pe la dobrogea(un sfat sa nu te pierzi in detalii)

• Like 1
Postat

:)))))))))

Fatah...stai calma...ca ti ajiti dijaba !!!

Sor prins in 40 di pajini si citiva ani buni tati lumili cam cari ii treba cu tini !!!

Ie fix ci oi zis moi sus !!!

:))))))))))

Ciemi plasi cum pui tu botu imedeat la momi !!!

• Like 1
Postat

Poi daca asa vriei tu...asa fasim...

:))))))))

A fi iegscorta in primu si primu rind inseamna sa ai atitudini pro-cleient...adica sa prisepi ca tu primesti nisti bani cu premiza ca viei oferi plasere in retur. Inseamna sa nu folosesti never si nisiodata poze false...oferte false...si in general sa nu fi zdreanta !!! Moi inseamna si sa nu fi proasta...da uni nu ie...Dumnezeu cu mila !!!

Oi incieput pi Nimfo cu pozi di ciordeala...cari clar nu ierau ali tali. Cind flacai tior spus ca nu asa se fasi...tu oi facut cie fasi tu ciel moi bini...tioi spurcat la gura...ma rog...la taste...si neoi loat cu tiganeli. Oi dato di gard cu oferta ta...uiti curu nu ie curu...cu titili tali si pozili manglite...si oi tat injurat pi forum !!!

Oi spus di nu stu cîti ori ca tu ti pisi pi forum...ca tu nai nivoie...ca cleienti ti cauta intruna di nai timp sa ti speli la pizda...si ca tu dai riject la tati aia cari iti zic la telifon ca ti suna dipi forum. Daaaaar...di fiicari data tu oi revenit si oi insistat sa apari pi Nimfomani...sa iti tii topingu UP cu vrajelili tali...gen "." , "aiurea", ":)", si tat asa...si sa incierci cu tat dinadinsu sati fasi si tu publisitate aci !!!

Tioi smiorcait pajini intreji ca tu nai ricenzi...da nu teoi 8ntrebat dice. Io tiam tat zis...da daca tu iejti proasta...ai considerat cai moi bini sa ti tiganesti aci cu mini...in loc sa fasi ci fasi o iegscorta serioasa si corecta dispri jobu iei di futut pi bani. Cind oi vizut ca nu iese...si nui ca tini...tioi schinbat telifoanili...tioi facut singura alt toping aci...adica tu ni prosteai pi noi ca noi ie niste fraeri si nu ni prindem.

Oi facut spume cind tiam alipit topingu tau nou...la ala vechi...sau ti fasi ca uiti acuma ?! Daca ai memoria scurta...zi o vorba...ca io am arhiva la indemina oric8nd si ti fac di cacat cu maaari plasere !!! Nisiodata nu tio tricut prin cap sa o dai pi buni...sati ceri scuzi di minciuni...di vrajeli...si di vocabularu tau di mahala...sa li zisi la baeti doar ci fasi...si nu sai aburesti. Nisiodata...si nu doar cu mini...ci cu tati baeti cu cari oi avut conversati aci...pi Nimfomani...nu oi aratat dicit ca persisti sa fi doar o zdreanta ! Si porma ti mirai...si ti miri in continoare dice fasim conplotori si antireclama !!!

Tu nu gandesti...tu nu corectezi...tu nu oferi...tu doar injuri !!! :)

Ie adivarat ca io ti provoc...da io fac asta tocma ca tu sati arati naravu...si tu pui botu...si ti tiganesti can mahala...si baeti vad asta...si merg blat !!! Ma rog...cu mici iegscepti...ca moi ie cite un prost ca Mihai Costea pi cari il fraeresti.

Io creca team intrebat di 100 di ori pi topingu asta di cacat..."mah fatah, tu doar asa vriei...nu vezi alt mod...alt fel...nu vezi ca nuti iese di atita vreme...si ca no sati iasa???". Da tu nu vezi...asa ca continoam mistocareala asta inca 40 di pajini daca asa vriei !!! Mii mise filfiie oricum...ca io numa fut pi bani si nu trebe sa atrag cleienti. Tu zici ca si tie ti se filfiie di forumu Nimfomani...siatunsea...ti intreb:

DICE FAŞI SPUME ??? :))))))))

Nu tie clar inca ca atit vreme cit conportamantu tau aci asta ie...atita viei primi aci???

Mah...dwce ierai fo frumusete rara...fo pitzipoanca tunata gen Barbi...venea baeti sa dea cu pula in tini di palmares...da tu nu iejti !!!

Mah...daca ierai fo futacioasa di bagai pula in gura sio scotiai cu talient pi nari...vinea flacai si zicea ca iejti talent...da tu nu iejti !!!

Mah...iera civa daca tu macar stiiai sa zimbesti si sa vorbesti frumos...si minim sa ti adresezi baetilor ca o domnisoara cizelata...da tu nu iejti !!!

:))))))

Acuma cie zici...io mam scos? Leam iegsplicat sufisient di bini la oameniii cari nu stie dice doar tii...din atitea feti pi Nimfomani...ti se fasi antireclama ??? Da tu tioi oprit sati treaca macar prin cap cie oi cistigat tu cu asta ???

:)))))))

Io cind iti zic ca iejti proasta...tu nu ma crezi !!!

:))))))))

• Like 6
Postat

Acum incerci sa faci pe inteligentul...ba pripasule ...vorbeste in pula mea strict despre noi doi ...ai tupeu de bulangiu ...iara bagi in discutii alti oameni ti am zis si postu trecut ...acum vreau sa te vad terminatule cum iesi tu singur la suprafata...iara o sugi ca luma vede lumea plm...du te ma in plm...esti prea prost ca sa mai continui vreo discutie cu tine ..daca erai vreun creier cum te dai nu stateai 7 luni sa scrii de nebun...

Esti prea prost crede-ma, probabil esti obisnuit cu vb asta ,de multa vreme o auzi ...

Iar referitor la futacioasa diva etc... pai ai fi vrut sq fiu asa cu un teriminat ca tine care facea pe ditamai barosanu ...si te ai cacat pe tine ptr banii de taxiu? ..

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...