Sari la conținut

Alinutza 0727678233

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:ceruri
  • Oras:ceruri
Postat

Dragii mei colegi maine o sa ma sacrific, intr-un mod tare placut sper, pentru binele colectiv. Alinutzza a promis oficial un tratament personalizat iar eu o cred pe cuvant.ðŸ˜ðŸ˜

• Like 3
  • Oras:Constanta
Postat

Alinutzooo...tioi futut ku Disaronu ? Pi pariu ka nu scrii ricenziie dispri tini ??? :)))))

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Trage si tu de un colt de masa pana aflii. ;)

Postat

Esti curios laba lunga?

Daaa fataaaa...cum li sti tu pi tati ! :))))

Kear miam masturbat lindicu ku gindu la ccum ti futi tu. Kear mi se filfiia labiili di curiozitati !

:))))

Postat

Auzi Dizidientul amuzat...da dice nu ti dusi tu sa scri o ricenzie di Alinutza ??? Pi pariu ka poati noi sa moi fi asa di amuzat ?! Da ii fasi si iei un favor...ka se chinuie saraca di o gramada di vremi !!!

:)))))

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Auzi Dizidientul amuzat...da dice nu ti dusi tu sa scri o ricenzie di Alinutza ??? Pi pariu ka poati noi sa moi fi asa di amuzat ?! Da ii fasi si iei un favor...ka se chinuie saraca di o gramada di vremi !!!

:)))))

De ce nu?! Sa stii ca curvarasie e aia cand te duci la netestate,  nu cand astepti vreo 28 de recenzii sa nu cumva sa pierzi cateva milioane! 

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Postat

"Amelio" fututi limbajul asta alintat...ca tot rupi coceanu de dim si pana seara daca teai fi uitat mai atent colegul tau mada69 a scris acum ceva timp ca vechiul meu cont este ayda...unde sunt destile recenzii despre mn...dar cum zice baiatul asta disidentul cred ca iti tremura vreascu cand bagi mana in caraiman(buzunar pe intelesul tau)...

Postat

Daaa mah fata...asa is io...alintata, rasfatata...şila moi tati li vini sa ma futa !!!

Serios akuma...si ink odta iti zik: nu ti ajuta nuca !!! Iara dak asta nu iera sufisent...iesti si capoasa !!!

Viezi mai tati baeti di aci...tati sor prins di treaba...doar tu nu ! Tati astiapta sati cada si tii fisa...da tu nu si nu. Io ti stu pi tini fata. Ti stu di lesbiana ci iesti ka team dat lindicu la ros. Si nu mio tremurat vreascu ka iesti eftina ptr mini ! Tu pui botu la cieti zik tati fraeri si nasculti di alea cari iti zik di bini. Si aisea nu ma rifer la mini, ci la fosta ta.coliega cari o ancircat ku tini. Da tu nu...betman !!!

Ayda ie mort di mult ka toping. Probliema ie ka si Alinutza ie cam mort. Sa fii oari un mari complot al baetilor ? Sa fii o antieljiri ca nisiunu sa nu tradezi si sa scrii dispri tini ???

Da lasa ka triaba ii buna. Vini Dizidentu si baga o povesti di nisi dreaq nu moi calca pila tini !!!

P.s. Auzi...tu la ci bordel iesti an Satu di Vacanta ???

Vizitator
Postat

Hai mai trage de masa aia pana una alta

Vizitator allview1
Postat

care-i duma cu masa ?

Ce-ți mai plac fetele rele... :)))))

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

"Amelio" fututi limbajul asta alintat...ca tot rupi coceanu de dim si pana seara daca teai fi uitat mai atent colegul tau mada69 a scris acum ceva timp ca vechiul meu cont este ayda...unde sunt destile recenzii despre mn...

Ia las-o putin pe alintata asta si zi-mi si mie Alinuto

Cum adica 'colegul tau' ?

Pai al tau nu sunt ?

Ca eu asa te consideram pe tine,ca colega mea

:)

• Like 3
Postat

Mah fataaaa...capitili astea di bila mor suparat ! Sti tu...aia cari nu ântieleg ka o ora ari 40 di minuti !!!

:)))))))))

• Oras:Antioquia, Medellin
  • Oras:Antioquia, Medellin
Postat

vrei sa scriu o recenzie din seara aia cand m-ai lasat sa-l proptesc in fundulet ? :D inca imi mai aduc aminte bine, ce si cum a fost :D :D

• Like 2
  • Minus 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...