Sari la conținut

Alinutza 0727678233

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Constanta
Postat

Aaaaahh...poi asea zi fatah...ca si io doar o data pi zi pot sa ma cac...da si ala la zile bune...ca ie si zile cind nu pot sa scot scato din mini pi tati baniii din lumi !!!

:)

• Like 1
Postat

12 kg :) dc?!

Wow...mult !!! Bravo la tini...oi avut ambitiie. Acuma intieleji dice ti faseam durdumanca inainti..ca ierai.

Si ? Silicoani ??? ;)

• Like 1
  • Oras:dobrogea
  • Oras:dobrogea
Postat

Wow...mult !!! Bravo la tini...oi avut ambitiie. Acuma intieleji dice ti faseam durdumanca inainti..ca ierai.

Si ? Silicoani ??? ;)

Pai întâi tre sa facă banii pt. ele😀
  • Like 1
  • Oras:Patagonia
Postat

nu cred ca ai nevoie am sa vin sa verific ;) oricum au iesit deja din trend daca trebuiesc probabil dinalea decente doar sa nu se observe

Desptept foc baiatu asta

• Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
  • Telefon: 07 noi doi
  • Oras:constanta
Postat

deceeeeeeee exact acuma ma pregateam sa te sun sa vin hehe

Nu-ți bate capul cu ea.. Una zice și alta face. Veni, Vici, Fugit
Postat

nu-ti bate capul cu mine, la telefon am auzit o voce extrem de erotica nu cred ca reuseste sa nu imi placa de ea decat daca va fii muta saptamana care vine cand va avea si locatie...

Nu-ți bate capul cu ea.. Una zice și alta face. Veni, Vici, Fugit

Postat

am vrut sa intreb daca ai gasit deja locatie ca se apropie weekend-ul si ziua mea de nebunii

Postat

Am pus akm o saptamana ...nu stiam ca teb sa pun zilnic poze si sa explic serviciile si etc ...dar tu crek esti prin alta parte :)

• Oras:ROMANIA
  • Oras:ROMANIA
Postat

Am pus akm o saptamana ...nu stiam ca teb sa pun zilnic poze si sa explic serviciile si etc ...dar tu crek esti prin alta parte :)

tu poate esti prin alta parte (daca ne tutuim)...eu sunt aici si numai aici ,spre deosebire de tine ....ultimele poze sunt postate pe 1 iulie ...azi daca nu stii suntem in 17 iulie ...iar limbajul asta nu te avantajeaza ...speram ca ai revenit si cu alfel de limbaj ....dar m-am inselat .....IMI CER IERTARE CA TE-AM DERANJAT ....nu mai fa nici un efort ca m-am lamurit....POZELE SI SERVICIILE CHIAR NU MAI CONTEAZA 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...