andicom Reputație: 270 Postat Septembrie 3, 2016 Oras:ulm Oras:ulm Postat Septembrie 3, 2016 Buna sunt roxana si te astept sa petrecem clipe frumoase impreuna!!! Te pup. Oare o fi ceva de capu ei? 1
biatlonist Reputație: 929 Postat Septembrie 3, 2016 Postat Septembrie 3, 2016 Roxanico ce buna poti fi.Zi la domnii preturi si servicii plus locatia.
angy55 Reputație: 5 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 Am fost eu la domnișoara acu o săptămână. Pozele sunt reale, e foarte frumoasa fata singurul minus este ca nu face decât normal nimic altceva.În rest e ok ca si persoana, este comunicativa are în jur de 19 ani însa pt mine nu e suficient sa fie doar frumoasa si atât mai ales la prețul de 100ron/finalizare.Bafta 1
gigioc Reputație: 156 Postat Septembrie 5, 2016 Postat Septembrie 5, 2016 pt cei mai evlavioși merita. vad ca are poza cu icoana in perete
Vizitator elvisxxx80 Reputație: 0 Postat Septembrie 6, 2016 Postat Septembrie 6, 2016 Arata bine fata la corp, acum poate ii place doar sa se futa cine stie poate e mai timida la inceput, dar cred ca pe parcurs isi revine si o sa faca mai multe, oricum cred ca merita testata! Spor!
maryanpmv Reputație: 20 Postat Septembrie 8, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Septembrie 8, 2016 Salut! Care ati mai fost pe la domnisoara daca puteti da mai multe detalii. Multumesc
imperator89 Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2016 Postat Septembrie 26, 2016 Lasa numarul de telefon sa o vizitez si eu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum