Sari la conținut

Nimfomane sau Sanador ?!

moni77

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Cu mine?

Pe bani cred ca nu te-ar refuza...gratis, am indoieli))). Dar nu dispera, e valabil pentru toti de pe forum)))  :laugh2  :laugh2

Postat

Vi sa îmi dai și mie doua limbi? !

Moni, tu provoci lumea la ruleta ruseasca? Din care limbi, fi mai clara. Protejate sau directe?  :boob  :boob

• Like 1
Postat

Da în loc de o boala primește 4 oferta doar pt el

O, ce om norocos, sa ia atatea dintr-un foc. Vezi sa fie printre ele si Boala lui Calache))))  :laugh2  :laugh2 Daca imi zice ca e multumit, iti fac si eu o vizita si mi le dai pe celelalte tot oferta speciala.... :laugh2

• Like 2
Postat

O, ce om norocos, sa ia atatea dintr-un foc. Vezi sa fie printre ele si Boala lui Calache))))  :laugh2  :laugh2 Daca imi zice ca e multumit, iti fac si eu o vizita si mi le dai pe celelalte tot oferta speciala.... :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Sper ca ti-am mai ridicat putin moralul. Hai ca o sa fie bine, asa presimt. Oricum nu te mai injura cu toti derbedeii fara creier, pentru ca nu e in avantajul tau. Stii vorba aceea, cum  ca sa te feresti de omu' prost ca are mintea odihnita... :laugh2

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Cat e scoru ?

Marc Marquez a intrat la boxe pentru schimb de pneuri, conduce Kenan Sofuoglu ! =)) =))

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

numai fiţi obraznici

Detaliază

• Like 3
  • Minus 17

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

numai fiţi obraznici

*numai fiţ

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...