Sari la conținut

Elena Siliconata - 0724604731/0724.604.731 - Zona Militari Residence

Postări Recomandate

• Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Am revenit ieri la Elena pt a doua oară. Singurică in locație , atitudine buna. Chiar dacă a trebuit sa plec după jumătate de ora mi-a placut timpul petrecut cu ea. Nota 8,5 Per total. Cred ca revin pentru doggie pe balcon:) Salutari Elena 😉

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna Elena !

Un Program si detalii cu serviciile pe care le prestezi ? Multumesc

Postat

Salutare! Azi am decis sa o vizitez pe Elena. Am contactat-o telefonic a raspuns repede cu o voce senzuala si am programat intalnirea peste o ora. Locatia este centrala Unirii. Destul de veche patul e un pic dezmebrat baia la fel de veche. Prosoape curate papuci doua trei geluri de dus in dotare. Nota 8. Elena este o fata slaba foarte slaba skinny cu niste sani de nota 10 siliconati. Fata este comuna. Nota 8. Oral 9 protejat foarte bun deep se ajuta un pic de mana dar este destul de bun. Normal 10 se misca bine si se pare ca ii si place. Gfe 9. Aici e o dilema fata e un pic ciudata. Adica este directa te ia tare din prima. Dacu nu stii sa reactionezi sa te porti nu faci clik si o sa ai o intalnire nereusita. Eu am facut acel clik. Fk nici nu se pune problema. E distanta si rece. In rest ai ce vorbi cu ea este chiar o fata misto din puntul asta de vedere. Igiena 10. A facut dus imediat dupa mine. Foarte curata. Cadou 200 o ora. De revenit eu cred ca da. Nu o recomand celor care prefera femeile mai voluptoare dar pt cei iubitori de skinny e misto!.

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...