Sari la conținut

Monica are sida

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor
Postat

Liviule , zic si eu nu dau cu paru , daca are facebookul mamei Monicai ,nu cumva este din anturajul vostru ?

Pe fb meu nu poate intra nimeni ,sau posta nimeni

• Like 1
  • Minus 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Liviule , zic si eu nu dau cu paru , daca are facebookul mamei Monicai ,nu cumva este din anturajul vostru ?

la ce aiureala e acolo de conturi false si recenzii false :) s-au certat intre ei si acum se improasca cu noroi - vezi prin trecut cazul Sofia cur misto, etc

• Like 8
  • Minus 12
  • Oras:peste tot
  • Oras:peste tot
Postat

Discretul18 alta clona a oligofrenului , pentru tine acceiasi înjurătură ști tu care

Cand o sa ma vezi pe mine clona cuiva se va termina cu acest site.Pe mine nu ma cheama Liviu sa-mi fac conturi clona si sa ma punctez singur.

Parca spuneai ca nu te deranjeaza minusurile, nu?Atunci de ce injuri?

Daca te uiti mai atent ti-am dat minusuri doar cand injuri si jignesti.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Draga Moni,

Apreciem ca ti-ai facut analizele si ca le-ai postat. Sper ca sunt ale tale.

Doua intrebati am (de curiozitate):

Cine e Biba Angela? Si de ce a facut avort menstrual?

Multumim pt amabilitate.

• Like 1
Postat

Deja am așteptat prea mult deja mă enervez la maxim am depus o plângere deja online la cei de la ANPC legata de poza cu un **spam editat** bagamo-as pula în el de trafic și în treaba lui pisicut ca nun știe sa își tine sub control forum-ul. Mâine o sa mă duc personal mai departe de atât .

• Like 4
Postat

Draga Moni,

Apreciem ca ti-ai facut analizele si ca le-ai postat. Sper ca sunt ale tale.

Doua intrebati am (de curiozitate):

Cine e Biba Angela? Si de ce a facut avort menstrual?

Multumim pt amabilitate.

Eu sunt vrei și poza cu buletinul? !

Postat

Deci, dacă pozele și informațiile personale se găsesc pe contul de FB al fetei poliția nu are e să facă, deoarece informațiile respective au fost publicate de ea. Nu este ilegal să iei poza publicată de bună voie pe Facebook și s-o posteze aici.

Ilegal este să posteze poze și informații NEPUBLICATE de ea. Sau să-i spargă contul de FB.

Postat

Cand o sa ma vezi pe mine clona cuiva se va termina cu acest site.Pe mine nu ma cheama Liviu sa-mi fac conturi clona si sa ma punctez singur.

Parca spuneai ca nu te deranjeaza minusurile, nu?Atunci de ce injuri?

Daca te uiti mai atent ti-am dat minusuri doar cand injuri si jignesti.

Dacă nu ești clona si ai coloana verticala luai atitudine nu dădeai minus ca am înjurat un prost care postează poza unui **spam editat** sunteți două javre , si îți urez ști tu de când zici ca ai boala pe mine ,nu te-am înjurat deloc ,ce ți-am zis atunci îți zic si acum
  • Like 1
  • Minus 3
Postat

Deci, dacă pozele și informațiile personale se găsesc pe contul de FB al fetei poliția nu are e să facă, deoarece informațiile respective au fost publicate de ea. Nu este ilegal să iei poza publicată de bună voie pe Facebook și s-o posteze aici.

Ilegal este să posteze poze și informații NEPUBLICATE de ea. Sau să-i spargă contul de FB.

În nici un caz nu sunt prieteni,iar postavul pe alt sait fără acordul meu este interzis, pozele sunt postate pe un anumit id si acolo trebuie să ramana
  • Like 1
  • Minus 2

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...