? ec ed Reputație: -439 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:aer Oras:aer Postat Septembrie 10, 2016 Ce ti-a zis-o...poetul cu anker...¿por que.... Farmacist salon...rețete...denumiri....#trueknowledge.. Ce-i ala orgoliu, la o adica?
advanced Reputație: -2693 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:B Oras:B Postat Septembrie 10, 2016 Farmacist salon...rețete...denumiri....#trueknowledge.. Ce-i ala orgoliu, la o adica? Iar esti drogat?
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 10, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 10, 2016 Ole....El Matador.... 1 1
ynelcryss Reputație: -95 Postat Septembrie 12, 2016 Oras:amanta Oras:amanta Autor Postat Septembrie 12, 2016 Si a venit vremea sa fac si garda,calcasem stramb si drept pedeapsa comandantul de batalion m-a bagat in serviciu de garda,era decembrie, ninsese mult si se lasase un ger cumplit,pana sa intru in garda prin vara se intamplase un eveniment care la momentul respectiv nu l-am bagat in seama,o saptamana un capitan a umblat cu o pusca cu aer comprimat si impusca cainii care erau prin unitate,doar doi caini care erau la corpul de garda au scapat neimpuscati,un ciobanesc mioritic superb,avea vreo 80 kg si un maidanez pekinez,au fost ascunsi de soldatii din garda chiar si in dormitoare sa nu fie impuscati acei caini,chiar nu intelegeam de ce dar aveam sa aflu in acele zile de garda,deci sa revin la povestea mea,in primul serviciu de garda am intrat la 12 noaptea si la ultimul post de garda undeva in camp la depozitul de munitie,era un ger cumplit si batea si vantul,aveam peste manta o suba pentru intemperii si peste bocanci niste susoni speciali sa nu ingheti,dar in camp deschis si in foisor stand pe loc tot te lua frigul,plecam de la corpul de garda in coloana cate unul tacuti nimeni nu scotea o vorba,in momentul cand am plecat cainele cel mic a zbughit-o inainte,cum pleca de la garda cineva acel caine pleca inainte si facea rondul la toate posturile de santinela,cei aflati in post cand il vedau stiau ca ori vine un control ori vine schimbul,de aceea tineau soldatii la el si ofiterii voiau sa il impuste,mi se preda postul si ceilalti pleaca,se auzea doar vantul cum suera in foisor,urc in foisor curent de nu puteai sa stai,cobor si incep sa ma plimb doi metri in stanga doi in dreapta cat aveam perimetru,dupa vreo jumatate de ora vad pe carare ca vine si ciobanescu mioritic,cand il vedeam ca vine mi se zburlise parul la ceafa ziceai ca e un lup,strig cutu cutu il vad ca da din coada imi dau seama ca e caine,vine la mine dar nu se opreste o zbugheste si se urca in foisor,a trecut pe langa mine de parca nu eram,era prima mea intalnire cu el si ma gandeam ca ma latra ca se repede, el nu avea nici o treaba,urcat in foisor se tolaneste pe podea pune capul pe labele din fata si sta,urc incet si ma asez langa el,incep sa il mangai si inchidea ochii,vorbesc cu el si in gandul meu zic gata cu el trece timpul altfel,observ ca in foisor stand pe vine nu mai e asa curent si frig,ma chircesc cu genunchi in barbie incercand sa ma acoper cat mai mult cu acea suba,in acea pozitie vad cainele cum se ridica vine langa mine si se aseaza pe piciorele mele iar cu capul imi cauta mana sa il mangai,era o senzatie placuta,nu mai simteam frig,el imi incalzea picioarele,a trecut asa o vreme si se ridica brusc si dispare asa cum venise,nu stiam cat e ceasul zic in gand " a plecat sa vezi plictiseala si ingetat acus" dar nu a durat mult si apare boldeiul si in urma lui vad schimbul de garda,gata imi zic am scapat de aici....in unitate circula o poveste,acel ciobanesc mioritic fusese adus de un soldat care era cioban in viata civila,era puiandru, voind sa il dea unui comandant de-al lui,acela nu la vrut si el la crescut in unitate,la un moment dat a primit o scrisoare de acasa ca prietena se marita,sa rugat cu cerul si pamantul de comandantul lui sa ii dea drumul si acesta nu a vrut ba mai mult la bagat in serviciu de garda,noaptea urmatoare sa impuscat in post cu arma din dotare,de atunci cainele mergea si statea doar la acel post de santinela parca asteptand stapanul,doar acolo se oprea si numai noaptea,si trecusera trei ani de la incident.... 3 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum