Sari la conținut

Anda 0742822135

Postări Recomandate

• Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
Postat

Buna baieti..

Sunt plecata pt aproximativ o saptamana din timisoara..va anunt cand revin

Pupici

Postat

Buna baieti..

Sunt plecata pt aproximativ o saptamana din timisoara..va anunt cand revin

Pupici

Ciao Anda,

Te astept cu drag

Pupici

Postat

buna dragii mei....am revenit in timisoara :hug1

post-114101-0-60347700-1479112097_thumb.jpg

post-114101-0-85761700-1479112116_thumb.jpg

• Like 18
Postat

Trebuie să vin cât de curând să îți vizitez funduletul

te astept cu drag   :atm  :kiss3  :doggystyle

• Like 2
Postat

Nu am facut schimbari in program..am fost plecata :kiss3

• Like 2
  • Oras:foreign
  • Oras:foreign
Postat

Traducere română de mai jos

Recently, I visited Anda again. After setting the date and time I arrived at the agreed date. She opened the door wearing the black bodystocking that can also be seen on some photos. While I undressed we chatted a bit and then laid down for some intensive kissing and body contact. After a while I asked Anda what she would like to do this time and she said she preferred giving me a blowjob and having me cares her back. We started off with the blowjob which turned quickly into 69. After quite some time I stopped the oral treatment and kissed her once more, and touched her very lightly on the front side. Then I went down on her for some long sucking and licking finally resulting in a long release for Anda. Once Anda was back on earth she started working on me, riding me cowgirl and missionary. I was not able to climax and broke off after some time. She then tried to bring me to orgasm orally once again but that also failed. This was absolutely not her but me. I think my dick was just too overstimulated.

To close the session, I laid her on her belly and started the promised caressing. When doing this she moans very softly like a spinning cat, laying totally relaxed and enjoying the attention and sensations.

When the time was up I paid and left totally happy and satisfied.

Like in my previous review, I personally think and feel the sessions are getting better every time with Anda. The reason for this is that we talk quite a lot about ourselves, our personal life but also our sexual likes and dislikes. All this increases our mutual understanding and trust which reflects itself during sex. This also means that we dare to experiment with each other new sexual stimulations or positions. Nothing really outrageous but we trust each other so much that we may take it a step further every time we meet. I can also see this during oral sex. Anda dares to close her eyes for 15 minutes enjoying the sensations I give her. She trusts me that I don’t do anything bad to her, and I don’t even think about that because it would spoil all the fun for me. This all together increases the girl friend experience she is giving to me even so much that it is already the second time I almost forgot to pay her. If that would happen, I also believe she would trust me so much that I would pay her on the next visit.

Again, for me, visiting Anda is not meeting and having sex with a perfect body. For me Anda is the total picture of a very nice and pleasurable woman that gives me a warm, welcome and accepted feeling. Nobody is perfect and especially not me but I accept Anda and she accepts me. We trust each other and have a pleasant time together.

Anda, I know you are reading this: Thank you once again and looking forward for next time.

Frank

Romanian translation (google translate):

Recent, am vizitat din nou Anda. După setarea datei și a orei am ajuns la data convenită. Ea a deschis ușa care poartă bodystocking negru, care poate fi, de asemenea, observate la unele fotografii din. În timp ce am dezbrăcat am stat un pic și apoi stabilit pentru unele saruta si corp de contact intensiv. După o vreme am întrebat Anda ce-ar dori să facă acest timp și mi-a spus că preferă să-mi dea o muie și având-mi pasă înapoi. Am început cu sex oral care sa transformat rapid în 69. După ceva timp, m-am oprit tratamentul oral și a sărutat-o ​​încă o dată, și a atins-o foarte ușor pe partea din față. Apoi m-am dus în jos pe ea pentru unele supt mult timp și în cele din urmă linsul rezultând într-o eliberare de lungă pentru Anda. Odată ce Anda a fost din nou pe pământ, ea a început să lucreze la mine, m-echitatie cowgirl și misionar. Nu am fost în stare să punctul culminant și a rupt după ceva timp. Ea apoi a încercat să mă aducă la orgasm oral, încă o dată, dar, de asemenea, că nu a reușit. Acest lucru nu a fost absolut ei, dar pe mine. Cred că pula mea a fost prea hiperstimulate.

Pentru a închide sesiunea, i-am pus pe burta ei și a început să răsfățul promis. Atunci când face acest lucru ea gemetele foarte încet ca o pisică filare de stabilire complet relaxat și se bucură de atenția și senzațiile.

În cazul în care timpul a fost în sus am plătit și a plecat complet fericit și mulțumit.

Ca și în analiza mea anterioară, eu personal cred și se simt sesiunile sunt tot mai bine de fiecare data cu Anda. Motivul pentru aceasta este că vorbim destul de multe despre noi înșine, viața noastră personală, ci, de asemenea, le place și displace noastre sexuale. Toate acestea mărește înțelegerea și încrederea reciprocă, care se reflecta in timpul actului sexual. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că îndrăznim să experimenteze cu fiecare alte stimulări sexuale noi sau poziții. Nimic cu adevărat scandalos, dar avem încredere unii în alții atât de mult încât să putem lua un pas mai departe de fiecare dată când ne întâlnim. Eu pot vedea, de asemenea, acest lucru în timpul sexului oral. Anda îndrăznește să închidă ochii timp de 15 minute, se bucură de senzațiile ți-o dau. Ea are încredere în mine că eu nu fac nimic rău cu ea, iar eu nici măcar nu mă gândesc la asta, pentru că s-ar strica toată distracția pentru mine. Acest lucru crește împreună experiența fată prieten ea dă-mi chiar atât de mult încât este deja a doua oară aproape că am uitat să-i plătească. Dacă acest lucru s-ar întâmpla, de asemenea, eu cred că ar avea încredere în mine atât de mult încât i-aș plăti pe următoarea vizită.

Din nou, pentru mine, vizita Anda nu se întâlni și de a face sex cu un corp perfect. Pentru mine Anda este imaginea totala a unei femei foarte frumos și plăcut, care îmi dă un sentiment cald, bun venit și acceptat. Nimeni nu este perfect și mai ales nu ma, dar eu accept Anda și ea mă acceptă. Avem încredere unul în altul și au un timp plăcut împreună.

Anda, știu că citiți acest lucru: Vă mulțumesc încă o dată și așteaptă cu nerăbdare pentru data viitoare.

Frank

• Like 1
Postat

Desi vad ca activeaza de ani buni pe aici,am reusit sa ajung destul de greu la ea si asta relativ recent.Este o tipa super de treaba cu care razi,glumesti ,te face sa te simti cu adevarat bine.Pacat ca este asa slabuta dar cum am spus atitudinea acopera mare parte din defect.Am vrut sa stau o ora dar din pacate am putut sta doar cu numar.Poti faci orice cu ea,super receptiva,poate ca ii place sa faca sex.oral,normal,face si anal eu nu am facut nu sunt fan anal.Locatia este curata,baie ok,te simti linistit.Nota de plata a fost 100 lei,am inteles ca anal e 50 lei in plus.Voi incerca sa revin si stau o ora .Spor...

• Like 1
Postat

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite! :rockettes-1  :* 

post-114101-0-21231500-1482235742_thumb.jpg

• Like 9
Postat

Daca ai raspunde la tel as avea sarbatori fericite :)) :*

Lasa-mi un sms si iti raspund cand sunt disponibila :kiss3

• Like 2
Postat

„Frumuseţea iernii, cu dulcele ecou al colindelor şi cu imaginea celor dragi în suflet să vă aducă împlinire, iubire şi fericire. Sărbători fericite! :rockettes-1 :*

Sarbatori fericite iti doresc si tie.

Te pup

• Like 2
Postat

Anda, ai cumva si colega, ca as vrea cu tine impreuna cu o colega ?

Nu am colega..

• Like 2
Postat

Am specificat de cateva ori in posturiile anterioare DACA NU RASPUND LASA-TI SMS SI RASPUND CAND SUNT DISPONIBILA...

De maine si pana in 27 decembrie nu o sa fiu disponibila..anunt cand revin

va pup :kiss3 

CRACIUN FERICIT!!!!

• Like 5
Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

In capitala cand mai faci o excursie?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...