Sari la conținut

Anda 0742822135

Postări Recomandate

• Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
Postat

La multi ani Anda :*, cred ca am ratat cu vreo 2 zile dar sper ca se accepta.

De la ultima recenzie cred ca am fost de vreo 5 ori la ea si de fiecare data a fost misto, o sa mai scriu cate o recenzie dar cred ca pentru calitatea ei nici nu prea au rost, toti de aici stiu ca e ce trebuie, Anda draga mea inca o data la multi ani, ne vedem in vreo 1 saptamana cand revin in tara, am de gand sa incercam si anal (***ras malefic in fundal***)

Aaaa, sa pun si codoul :

http://p8.storage.canalblog.com/80/48/110219/86695171.jpg

multumesc pt urare...te astept  :kiss3  :girly

• Like 2
Vizitator akephalos2016
Reputație: 0
Postat

La Multi Ani Anda  :bow  :gifs_ojos

Postat

La Multi Ani Anda  :bow  :gifs_ojos

multumesc mult :kiss3

• Like 2
Vizitator gvbolovan
Postat

Vreau si eu un pupic, asa ca...

La multi ani Anda!  :laugh2

Postat

Vreau si eu un pupic, asa ca...

La multi ani Anda!  :laugh2

multumesc frumos :kiss3

• Like 2
Postat

multumesc frumos  :kiss3

https://media.giphy.com/media/hgkTWSl7dDifu/giphy.gif

:blushing2

• Like 2
Postat

La Multi Ani!!!

multumesc frumos  :kiss3

• Oras:ÃŽn lume
  • Oras:ÃŽn lume
Postat

Te sarut la mulți și fericiți ani !!!ðŸ˜ðŸ˜™ðŸ˜˜ðŸ˜šðŸ˜œ

• Like 3
Postat

date dreacu de labar, ai ajuns sa urezi la multi ani la femei la care platesti sa futi.

si mai iti ceri si scuze ca ai intarziat, 'dafuck ba?!

La multi ani Anda :*, cred ca am ratat cu vreo 2 zile dar sper ca se accepta.

De la ultima recenzie cred ca am fost de vreo 5 ori la ea si de fiecare data a fost misto, o sa mai scriu cate o recenzie dar cred ca pentru calitatea ei nici nu prea au rost, toti de aici stiu ca e ce trebuie, Anda draga mea inca o data la multi ani, ne vedem in vreo 1 saptamana cand revin in tara, am de gand sa incercam si anal (***ras malefic in fundal***)

Aaaa, sa pun si codoul :

http://p8.storage.canalblog.com/80/48/110219/86695171.jpg

Vizitator costel55
Postat

Miticaca, ce te doare pe tine? Stai cuminte, cum ai stat 2 ani de zile, ca nu te-a deranjat nimeni.

Postat

Te sarut la mulți și fericiți ani !!!

multumesc  :kiss3

• Like 2
  • Oras:Arad/Timisoara
Postat

date dreacu de labar, ai ajuns sa urezi la multi ani la femei la care platesti sa futi.

si mai iti ceri si scuze ca ai intarziat, 'dafuck ba?!

Prost am zis! Acuma treci sub masa si continua laba ce am inceput!

Vizitator gvbolovan
Postat

Prost am zis! Acuma treci sub masa si continua laba ce am inceput!

Imi esti simpatic, dar acum nu sunt de acord cu tine si dupa ce o sa-ti explic de ce o sa fii tu de acord cu mine  :laugh2
Am vrut s-o spun eu la un moment dat, dar ai fost mai iute de picior ca mine (la scris :rax2 ) si ai remarcat una din marile calitati ale Andei (vezi aici http://nimfomane.com/forum/topic/7522-anda-0742822135/?p=2564776),acela de a evita sa raspunda in vreun fel la absolut orice postare negativa sau chiar jignitoare referitoare la ea (nu m-am documentat dar cred ca este unica in aceasta privinta :)). Si cred ca acest aspect este apreciat de toti cei care au fost la ea.
Si atunci de ce sa nu urmam exemplul ei? Crede-ma, un personaj gen @miticax va fi infinit mai frustrat cand va simti ca este ignorat, ca de fapt nu exista decat pentru el insusi, decat primind replici, oricat de acide ar fi ele. Raspunzandu-i nu facem decat sa-i dam apa la moara pentru alte postari aiurea.
Hai sa pastram topicul Andei curat si decent cum a reusit sa-l pastreze si ea si sa trecem peste postarile gen @miticax.
Si sa-i mai spunem odata Andei "La multi ani!" ca mai umflam niste pupici  :laugh2  :laugh2  :laugh2
Postat

Imi esti simpatic, dar acum nu sunt de acord cu tine si dupa ce o sa-ti explic de ce o sa fii tu de acord cu mine  :laugh2
Am vrut s-o spun eu la un moment dat, dar ai fost mai iute de picior ca mine (la scris :rax2 ) si ai remarcat una din marile calitati ale Andei (vezi aici http://nimfomane.com/forum/topic/7522-anda-0742822135/?p=2564776),acela de a evita sa raspunda in vreun fel la absolut orice postare negativa sau chiar jignitoare referitoare la ea (nu m-am documentat dar cred ca este unica in aceasta privinta :)). Si cred ca acest aspect este apreciat de toti cei care au fost la ea.
Si atunci de ce sa nu urmam exemplul ei? Crede-ma, un personaj gen @miticax va fi infinit mai frustrat cand va simti ca este ignorat, ca de fapt nu exista decat pentru el insusi, decat primind replici, oricat de acide ar fi ele. Raspunzandu-i nu facem decat sa-i dam apa la moara pentru alte postari aiurea.
Hai sa pastram topicul Andei curat si decent cum a reusit sa-l pastreze si ea si sa trecem peste postarile gen @miticax.
Si sa-i mai spunem odata Andei "La multi ani!" ca mai umflam niste pupici  :laugh2  :laugh2  :laugh2

Eu sunt mai reactiv putin, oricum ala a fost singurul os ce l-a primit, o sa mi se indoaie de ce mai murmura dupaia.

• Like 1
Vizitator gvbolovan
Postat

Ce stiti, e plecata acum in weekend sau nu ? 

Din informatiile mele, e plecata, revine probabil luni.

Postat

Salut,

Am vizitat-o ieri pe Anda și țin sa spun ca a fost exact cum ma așteptam după citirea forumului ei.

Nota 10 și o experiența de trecut la caiet.

Vizitator gvbolovan
Postat

Buna Anda! Primesti si virgini trecuti de 20 ani?  :blushing2

Trecuti si de 60  :laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Trecuti si de 60  :laugh2  :laugh2  :laugh2

si din nou te ia lumea la misto :( 

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...