Sari la conținut

Anda 0742822135

Postări Recomandate

• Oras:Timisoara
Postat

Anda face show si singura fara colega ei... :) pleci de la ea 100% satisfacut

• Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

Anda ce le faci la baieti astia la anal de esti asa laudata :))))

cred ca face drifturi
  • Telefon: 0742822135
  • Oras:Timișoara
Postat

Anda, la ce tarife lucrezi impreuna cu colega ta si in ce constau serviciile ?

buna seara bitu_gab

momentan nu facem show intre noi,dar intram amandoua in camera , partea financiara este de 200 ron finalizarea sau 300 ron ora

• Like 2
  • Oras:tm
  • Oras:tm
Postat

Oral cu ambele in acelasi timp? Ce inseamna ca intrati ambele in camera ? Ce faceti mai exact impreuna?

Postat

Oral cu ambele in acelasi timp? Ce inseamna ca intrati ambele in camera ? Ce faceti mai exact impreuna?

da putem face oral amandoua in acelasi timp,pt restul astept sa ma suni si iti voi explica mai multe la telefon :girly

• Like 2
Postat

adica le futi pe amandoua... dar ele nu se fut intre ele :slap2

uite cine stie..mersi :kiss3

• Like 4
  • Oras:cluj napoca
  • Oras:cluj napoca
Postat

iarasi am fost prinTimisoara si nu am reusit sa ne vedem :no2

Postat

buna seara dragii mei,

am revenit va astept de maine :atm

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

buna seara dragii mei,

am revenit va astept de maine :atm

Dar la Oradea nu ai ganduri sa vii intr-o mica vizita? :)

Postat

Dar la Oradea nu ai ganduri sa vii intr-o mica vizita? :)

inca nu cochetez cu deplasarile...dar nu se stie niciodata ce va fi in viitor :girly

te poop

• Like 2
  • Oras:Acasa
  • Oras:Acasa
Postat

Ce intrebare dom'le.. daca ai fi intrebat "Anda, accepti si seropozitivi?" mai ziceam.

E banul tau frate, cu siguranta va aprecia virginitatea ta si te va trata ca atare...

nu va inteleg de ce tratati virginitatea ca pe un handicap.. pt ca NU E.

Postat

buna seara baieti

am revenit in timisoara...va poop si va astept de maine sa ne facem de cap :atm

• Like 2
Postat

buna seara baieti

am revenit in timisoara...va poop si va astept de maine sa ne facem de cap :atm

Bine ai revenit, Anda!

Ne poti spune daca a revenit si colega ta, Delia? De mai bine de o saptamana are telefonul inchis.

Postat

Bine ai revenit, Anda!

Ne poti spune daca a revenit si colega ta, Delia? De mai bine de o saptamana are telefonul inchis.

colega mea nu a revenit inca pe sfarsitul saptamanii din cate stiu.. :hmmm

• Like 2
Vizitator Sixinyou
Reputație: 0
Postat

Salutare, tovarasi!

Domnita ar fi trebuit trecuta la 'de top' de hahaa... pentru atitudinea relaxata si prestatiile uimitoare de care da dovada, data fiind si statura, isi depaseste conditia; lucreaza frumos si nu are ifose(precum alte exemple), e relaxata si deschisa la experiente noi(la 1vs1)indiferent daca face dragoste sau sex.

Pot sa spun cu mana pe inima ca mi-a luat o piatra de pe ea de fiecare data cand i-am vizitat iatacul. La primul rendez-vous am fost putin sceptic in privinta gasirii vreunui aspect pozitiv in fizicul ei, gandindu-ma ca nu voi fi prea atras si ca va fi din nou o experienta dezamagitoare. Dar de indata ce Anda a dezlantuit asupra mea doar o parte din arsenalul din dotare - eu ma aflam in picioare la marginea patului iar ea in genunchi pe pat,cu fruntea pe abdomenul meu pregatind asiduu trupele pt asalt cand, bulversat de ce imi facea, i-am zarit rotunjimile dorsale si m-am gandit sa ii intorc frumos cum stiu,gestul...n-am mai putut iesi de acolo, obiectul de studiu fiind foarte atragator si am arestat-o timp de cateva minute bun la un control riguros cu limba; cand eram amandoi pregatiti de lupta, mandra se infierbantase intr-atat incat ma intreaba "vrei sa o bag in cur?", izbucnesc in ras, la fel si ea, si ne continuam tacticos treaba, eu ca un nesimtit fiind, uit ca defapt intrebarea ei ar fi putut fi o dorinta, "rezist" tentatiei si nu o bag acolo. Am plecat cu regret prima data, gandindu-ma ca trebuia sa-i accept propunerea, dar nefiind atat de fan anal am lasat-o pe o alta data, cind folosindu-si virtutile de iluzionista si prestidigitatoare a facut ea cumva si a reusit sa o faca sa-mi dispara.  :clapp

Asta se intampla acum vreun an si ceva sa zic,nu-mi aduc bine aminte, oricum nu stau bine nici cu timpul, nici cu capul. :innocent De atunci am mai fost de cateva ori la Anda si am plecat mai mult decat bine de fiecare data. Astept  momentul "encore-ului", sa ii propun niste ghidusii ce mi-au trecut prin creierul meu pervers.

La sectiunea note (incercand sa fiu cat mai obiectiv);

- trupul si infatisarea gajicii 6-6,5

- locatia 8, dar n-as considera-o o notare potrivita, caci i-as vizita apartamentul doar de m-as plimba cu ea trasa in teapa pe acolo

- oral 8,5 se poate imbunatati

- normal/anal 9 , (work rate, stamina, creativity la nivel foarte bun plus ca e perversa intr-un fel foarte agreabil)

- scorul: 150/h mai mult decat corect, ma si mir ca nu l-a ridicat macar putin, poate or fi clientii prea faini

• Like 7

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   1 member

• Creează nouă...