Vizitator mocu Reputație: 0 Postat August 8, 2012 Postat August 8, 2012 Pentru colegii bistriteni, care se plang ca la ei in zona "e seceta" (nu doar la figurat) in ceea ce priveste resortul "fetite". Un anunt din Piata AZ (online), de acu' ceva zile, la rubrica Matrimoniale>Relatii ocazionale/Aventuri, m-a facut sa ma conversez, atat telefonic, cat si pe mess, cu domnita. Ei bine, ce am aflat.Ea, de loc, e din Bistrita, unde are si locatie. In Cluj (locul care il vizez eu in primul rand, fiind "zona mea de actiune") presteaza sporadic, doar cand se deplaseaza ceva mai la vest fata de aria pe care o ocupa in mod constant. In Cluj, spune, ca nu are locatie, in schimb in Bistrita, da, are.Oarecum, usor ofuscat, pentru neclaritatea anuntului, i-am reprosat aceasta deficienta, la care ea mi-a replicat ca anuntul se referea la "toate orasele" (imi pare rau ca nu mai regasesc anuntul pe net. Sorry).In fine, continuind discutia am mai aflat urmatoarele:-21 ani, 165 inaltime, 50 kg, par lung brunet;-sex oral la 100 ron, normal la 120 ron, combinat la 150 ron, o ora 250 ron, totul numai protejat (nu stiu daca aceleasi preturi le aplica si pt Bistrita);-nu face sex anal. Accepta sarut;-este noua in domeniu si o face pe o perioada determinata de timp, pana cand reuseste sa stranga o anume suma de bani, necesara sa acopere "niste gauri" in bugetul ei;-nu este dispusa sa ofere poze pe mess. Cam astea ar fi informatiile culese via telefon si/sau mess. Acuma vin cu niste sugestii (avand in vedere experienta, vasta zic eu, a unor "descoperiri" facute in zona mea de actiune, Cluj):-nu sariti toti cu telefoanele / mess-ul pe ea. O fata care face asta pentru o perioada determinata, se va speria.-nu-i spuneti ca aveti informatia de pe forum. Spuneti-i ca o aveti din Piata AZ online (net) si v-ati gandit, avand in vedere ca in anut se refera la toate orasele, sa va incercati norocul sa vedeti daca nu cumva e valabil si pentru Bistrita. Alta abordare, desigur, este la latitudinea voastra.
Vizitator mocu Reputație: 0 Postat August 8, 2012 Postat August 8, 2012 Revin cu o completare.Am gasit, dupa indelungi "sapaturi" si anuntul din Piata AZ.De fapt un anunt cu numarul de telefon din titlul topicului. In anuntul cel pun mai jos, fata isi da a alta adresa de YM, respectiv: [email protected] Nu stiu daca si acesta adresa de mess este functionala, eu conversatia pe YM purtand-o pe adresa din titlul topicului.Dar cu siguranta numarul de telefon e valabil, functional, si fata, dezghetata la telefon si cooperanta, cum am spus si ceva mai sus, pe moment presteaza in Bistrita. La Cluj, se poata sa se deplaseze la sfarsit de saptamana. Mai jos anuntul, recuperat din "maruntaiele" internetului: 24 din 24Ofer toate tipuriile de masaj! Judet: (Toate) Oras: (Toate) Email: [email protected] Telefon: 0742581276 Vizualizat: 351 Modificat: 0 Comentarii: 0 Data: 01-08-2012, 16:55
danielpaul2280 Reputație: -1 Postat August 29, 2012 Postat August 29, 2012 am vb sapt. trecuta cu ea. zicea ca pleaca din tara. locatia nu era de incredere, camine vechi si multa lume.....
biscuitu Reputație: 122 Postat Mai 9, 2013 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Mai 9, 2013 Va salut!Marti, 07.05.2013, fiind in bistrita cu ceva treaba, si neputand sa ma intalnesc cu "bruneta draguta" (nu era in localitate), am contactat-o pe domnisoara din spatele id-ului [email protected]. Deoarece aveam acces la net si messenger, si ea fiind online, mi-a furnizat un nr de tel., altul decat cel din titlul topicului , respectiv 0755302238. Am sunat-o si mi-a spus ca ne intalnim vis-a-vis de Kaufland-ul de la pasarela in 30 minute. Am ajuns in 15 minute la punctul de intalnire si am asteptat... Si am tot asteptat vreo ora, timp in care am incercat sa o sun si i-am trimis sms, dar nu mi-a raspuns... Asadar, nu stiu ce o fi patit, cert este ca din punctul meu de vedere primeste o bila neagra.O zi buna va doresc!
ovidiux Reputație: 23 Postat Aprilie 20, 2015 Oras:Bistrita Oras:Bistrita Postat Aprilie 20, 2015 Revin cu o completare.Am gasit, dupa indelungi "sapaturi" si anuntul din Piata AZ.De fapt un anunt cu numarul de telefon din titlul topicului. In anuntul cel pun mai jos, fata isi da a alta adresa de YM, respectiv: [email protected] Nu stiu daca si acesta adresa de mess este functionala, eu conversatia pe YM purtand-o pe adresa din titlul topicului.Dar cu siguranta numarul de telefon e valabil, functional, si fata, dezghetata la telefon si cooperanta, cum am spus si ceva mai sus, pe moment presteaza in Bistrita. La Cluj, se poata sa se deplaseze la sfarsit de saptamana. Mai jos anuntul, recuperat din "maruntaiele" internetului: 24 din 24Ofer toate tipuriile de masaj!Judet: (Toate)Oras: (Toate)Email: [email protected]Telefon: 0742581276 Vizualizat: 351Modificat: 0Comentarii: 0Data: 01-08-2012, 16:55e naspa la bistrita oras mic si curve putine
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum