Sari la conținut

Bruneta Ochelari Sere

Postări Recomandate

Postat

Bruneta cu Ochelari de la sere, intre Santuhalm si Simeria, stie cineva mai multe despre ea? De aratat, arata binisor.

• Oras:Deva
  • Oras:Deva
Postat

Bruneta cu Ochelari de la sere, intre Santuhalm si Simeria, stie cineva mai multe despre ea? De aratat, arata binisor.

O cheama Alexandra,parerea mea este ca aceasta fata este coborata din copac,salbatica,nu ai voie sa o atingi ca face crize.Face OP-50 Lei NP-50 Lei.Parerea mea este ca nu merita nici 15 lei deoarece este praf din toate punctele de vedere.Tot timpul ma intreba cand ma termin,statea ca o vaca,sincer are atitudine de traseista,din puctul meu de vedere este de evitat.

Postat

Ok colegu, mersi de raspuns. Dar oare e sigur ca vb de aceiasi persoana ca am vazut ca ai mai scris despre aceasta Alexandra ca era la motel DHS, ori eu pe respectiva am vazut-o doar acolo mai inspre Simeria fata de DHS, la intrarea aceia vis a vis de curtea aia cu autobuze.

E aceiasi? Asta e mai inalta de 1,60.

Vizitator ban_f_2005
Reputație: 0
Postat

da este din Hunedoara,OP 50 lei dar a fost chiar ok,am avut si nr de telefon dar din pacate nu il mai am!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.