cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 1, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 1, 2017 NO, asa, cazare ieftina stiti cumva? Am ales pt pet-ct Clujul ca e mai aproape decat Oradea, iar la Bucuresti stim cu totii cum sunt in general serviciile medicale chiar si la privati (asta se face doar la clinici private) Am programarea pt 12 in sfarsit 2
just4_fun Reputație: 916 Postat Septembrie 4, 2017 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Postat Septembrie 4, 2017 NO, asa, cazare ieftina stiti cumva? Am ales pt pet-ct Clujul ca e mai aproape decat Oradea, iar la Bucuresti stim cu totii cum sunt in general serviciile medicale chiar si la privati (asta se face doar la clinici private) Am programarea pt 12 in sfarsitVorbim in privat? Te pup 2
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 5, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 5, 2017 Dada, pm redactat. Faceam mai devreme asta, dar nu aveai cont colorat 1
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 7, 2017 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 7, 2017 No, gata, am si luat biletele de tren era si timpul sa vad si eu ceva din Cluj 3
just4_fun Reputație: 916 Postat Septembrie 9, 2017 Telefon: [email protected] Oras:cluj Telefon: [email protected] Oras:cluj Postat Septembrie 9, 2017 No, gata, am si luat biletele de tren era si timpul sa vad si eu ceva din Cluj Super. Te astept 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 22, 2018 Postat Martie 22, 2018 Și ? Ați facut ieșirea pana la urma ?
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 24, 2018 Postat Martie 24, 2018 Și ? Ați facut ieșirea pana la urma ?Păi, te așteptam pe tine :) 2 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 29, 2018 Postat Martie 29, 2018 Și ? Ați facut ieșirea pana la urma ? Acum cativa ani cand faceam niste chefuri la Oradea cu baieti si fete din mai multe orase ale tarii.Ce vremuri faine....Sigur ti-ar fi placut.Ai aparut insa prea tarziu printre pacatosi. :) 1
Vizitator altu2 Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Acum cativa ani cand faceam niste chefuri la Oradea cu baieti si fete din mai multe orase ale tarii.Ce vremuri faine....Sigur ti-ar fi placut.Ai aparut insa prea tarziu printre pacatosi. :) Cand acele "baute oradenesti" se intamplau, fetica era **spam editat**, scumpa si dragalasa mititica.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 30, 2018 Postat Martie 30, 2018 Cand acele "baute oradenesti" se intamplau, fetica era **spam editat**, scumpa si dragalasa mititica.Stiu.De aceea am si zis ca a ,,aparut" mai tarziu. :) 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Aprilie 27, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Aprilie 27, 2018 Și ? Ați facut ieșirea pana la urma ?Daca vii si tu ,maine il facem,spontan asa de pe o zi pe alta,cine vine vine cine nu asta e ,ce plm ori suntem alcoolici ori nu mai suntem :laugh2 :2808.gif
daniel 13 Reputație: 1150 Postat Mai 4, 2018 Oras:Pamant Oras:Pamant Postat Mai 4, 2018 Daca vii si tu ,maine il facem,spontan asa de pe o zi pe alta,cine vine vine cine nu asta e ,ce plm ori suntem alcoolici ori nu mai suntem :laugh2 :2808.gifdiamond unde esti parca o bauta merge 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Mai 7, 2018 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Mai 7, 2018 o băută cu femei și să se lase cu orgii așa îmi place viața 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum