Sari la conținut

Deea Miniona Simpatica 0728535790

Postări Recomandate

Postat

Buna!!!Eu sunt Deea.sunt noua in orasul vostru si dornica sa va cunosc.tarifele mele sunt 70 o finalizare,100 combinat,150 ora.totul protejat(sanatatea mea si a voastra este pe primul plan).

post-217826-0-92193200-1473756172_thumb.jpg

post-217826-0-85468400-1473756185_thumb.jpg

• Like 4
  • Oras:Ploiesti
Postat

Cu caciula aia pe organul genital, nu stiu ce placere mai poti simti. Bine ca macar, tariful  e mai jos. Oricum bun venit si bafta la facut $$. :)

• Like 3
Postat

bine ai venit si nu te lua dupa ei ,e corpul tau si tu stii cel mai bine ce e ok pt tine!

Postat

bine ai venit si nu te lua dupa ei ,e corpul tau si tu stii cel mai bine ce e ok pt tine!

Da, dar banii sunt ai nostri. :P

• Like 1
  • Oras:----
  • Oras:----
Postat

Cu caciula aia pe organul genital, nu stiu ce placere mai poti simti. Bine ca macar, tariful  e mai jos. Oricum bun venit si bafta la facut $$. :)

Tu ar trebui sa fi ultimul care comenteaza.

Asculta de Rocsana. Te cunoaste ea.

• Like 1
Postat

0727472537 este nr meu.ma scuzati ca am omis un aspect atat de importat,va rog sa fi-ti ingaduitori cu mine pt ca sunt noua pe forum...va pup

• Like 2
  • Oras:România
Postat

Deea dacă nu te superi mai este ceva de adăugat. Zilele lucrătoare și orariul.o zi buna!

Postat

Deea dacă nu te superi mai este ceva de adăugat. Zilele lucrătoare și orariul.o zi buna!

Postat

Mie-mi place ce vad in poze si cum vorbeste.La 70 lei finalizarea fara oral,e chiar de vizitat.

• Like 1
Postat

Draga cipcip nu as putea sa spun un orar...mai am si alte treburi...dar daca vrei sa ma vizitezi sfatul meu este sa incerci sa ma suni intre 10-21

• Like 3
Postat

Mulțumesc de răspuns. Cu cea mai mare plăcere am sa te visez în curând. ...Din ce se vede pina acum ești f de treaba...

Postat

aoleu ..deja o stresati pe fata...alex..pune mana pe tel..in plm..ce naiba sunteti atat de puturosi ...asteptati sa va raspunda pe un forum in loc sa sunati ..nu pot intelegi chestia asta...nici nu a venit bine si o faceti cu capu...EXISTA TELEFON!SUNATI!!!!!!!!!!!!

• Like 1
  • Oras:-------------
  • Oras:-------------
Postat

aoleu ..deja o stresati pe fata...alex..pune mana pe tel..in plm..ce naiba sunteti atat de puturosi ...asteptati sa va raspunda pe un forum in loc sa sunati ..nu pot intelegi chestia asta...nici nu a venit bine si o faceti cu capu...EXISTA TELEFON!SUNATI!!!!!!!!!!!!

Nu am minute si din cauza asta nu o sun!  Am rugamintea mare la tine sa nu te mai agiti asa! A fost o simpla intrebare daca o deranjeaza pe Deea da dar asa? 

• Like 2

Postat

Nu am minute si din cauza asta nu o sun!  Am rugamintea mare la tine sa nu te mai agiti asa! A fost o simpla intrebare daca o deranjeaza pe Deea da dar asa? 

uite asa ma agit eu ..care e problema?nu ai min?hmmm..misto!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...