nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2016 Deci, prezentul topic are la baza caldura; nu caldura fetelor/curtezanelor ci cea din camerele de placeri ( tortura uneori). Din pacate in ultimul an am trecut prin multe situatii in care temperatura mare din camerele fetelor mi-a produs stari neplacute de transpiratie si piele lipicioasa.Inteleg de fapt problema din punct de vedere economic ( energia electrica costa bani) insa cred ca ar trebui sa nu suferim de cald vara si de frig iarna la damele la care venim Sa Ne Simtim Bine. Aviz tuturor fetelor care doresc performanta din partea "partenerului" vremelnic de sex/amor/dragoste !!!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 13, 2016 Ok,eu ce ar trebui sa scriu? Sau nu ne este adresat noua curvariilor? 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Septembrie 13, 2016 Mai sunt si fete care au conditii decente pe timp de canicula. Eu am ventilator si pe caldurile astea mari fara el ar fi crima si pedeapsa. 1 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1662 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 Deci, prezentul topic are la baza caldura; nu caldura fetelor/curtezanelor ci cea din camerele de placeri ( tortura uneori). Din pacate in ultimul an am trecut prin multe situatii in care temperatura mare din camerele fetelor mi-a produs stari neplacute de transpiratie si piele lipicioasa.Inteleg de fapt problema din punct de vedere economic ( energia electrica costa bani) insa cred ca ar trebui sa nu suferim de cald vara si de frig iarna la damele la care venim Sa Ne Simtim Bine. Aviz tuturor fetelor care doresc performanta din partea "partenerului" vremelnic de sex/amor/dragoste !!! :clapp Cel mai tare toping! Ai tras calduri toata vara si acum in toamna vorbesti de aer conditionat. Mai sunteti multi din astia? addfnksdugnadfdjfnb,kadfdnbknadkfbndfmfb Tu stii ce te-a impiedicat sa intrebi telefonic de conditiile din locatie... Eu banuiesc. 2
nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 14, 2016 :clapp Cel mai tare toping! Ai tras calduri toata vara si acum in toamna vorbesti de aer conditionat. Mai sunteti multi din astia? addfnksdugnadfdjfnb,kadfdnbknadkfbndfmfb Tu stii ce te-a impiedicat sa intrebi telefonic de conditiile din locatie... Eu banuiesc. Esti bun dar nu foarte atent - "in ultimul an" sunt, in tara asta cu femei frumoase, 4 anotimpuri; si daca il luam pe "chelu" drept referinta: iarna nu-i ca vara! :bye
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum