Sari la conținut

Raluca 0737265821

leopardu

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Buna , sunt Raluca am 23 ani , fara inhibitii , gata de distractie .Ofer sex oral si normal domnilor generosi.Pret pe finalizare 60 lei.In locatia mea 120ron. Astept sa ma sunati.

post-155574-0-52495200-1473779579_thumb.jpg

post-155574-0-74781200-1473779580_thumb.jpg

Am intrebat daca inafara de oral si normal face si ea COF , Fk ,69,anal , CIM sau ceva ? Si a spus ca totul se discuta acolo :))) i-am zis ,,cum dq sa discutama acolo te gandesti pe loc cat sa imi ceri pentru ce vreau ? ''apoi a spus ca in jur de 200 si nu m-a lamurit 200 cu anal si tot ce vreau sau ... cu ce vrea ea . Acum cine risca 

• Like 1
  • Oras:targoviste
Postat

Cel de mai sus este numarul care apare la anuntul postat de colegulde mai sus .acum nu stiu .ori colegul a gresit numarul cand a postat .ori a schimbat numarul de telefon . nu am postat link sa nu se considere reclama . dar se poate afla cu search de pe numarul postat de mn ;-)

• Like 1
Postat

Este si anunt si poze noi acolo cu numarul din titlu.doar ca s a modificat tariful 100finalizarea .120ron ora :-))

• Like 1
Postat

Pentru cine o vrea o ora tariful e acelasi. pt cei grabiti. fast fuck. 100 lei pe masa. si la revendind -o :))

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...