nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Septembrie 13, 2016 Multi dintre cei ce frecventeaza portalul de fata se bucura de acest “patrimoniu national”; De la minione cu putin peste 150 cm pana la minunatii in jurul unei valori mai curand masculine: 180 cm. Ma bucur de peste 20 de ani de acest bun national si va spun: daca vreti sa fim partasi acestor frumuseti , trebuie sa le respectam si sa nu fim “magari”.
9300 Reputație: 1526 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 13, 2016 Vroiai sa ne zici ca te-ai dezvirginat acum peste 20 de ani si nu stiai cum ?
being miskin Reputație: 14 Postat Septembrie 13, 2016 Oras:Burkina Faso Oras:Burkina Faso Postat Septembrie 13, 2016 Este o conceptie tipic "comunista" ca romancele sunt printre cele mai frumoase. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 13, 2016 Postat Septembrie 13, 2016 Este o conceptie tipic "comunista" ca romancele sunt printre cele mai frumoase.Aici total de acord cu stimabilul Miskin, oriunde gasesti frumusete pe Terra. Mihaela Noroc - o fotografa romanca care a avut sansa si norocul sa se plimbe mai peste tot pe Terra !
nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 14, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 14, 2016 Este o conceptie tipic "comunista" ca romancele sunt printre cele mai frumoase. Nu imi dau cu parerea despre varsta ta insa utilizarea cuvantului "comunist" reprezintă ori un detaliu despre "experienta" cu multe decenii in spate ori o greseala de interpretare a istoriei pre-Decembrista. Păcat ca nu este aici locul pentru acest gen de polemică - mi-ar fi plăcut o dezbatere. Sic transit gloria mundi!
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Septembrie 15, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Septembrie 15, 2016 Si nu te supara pe mine,dar ce sugerezi? Cumva acest "BUN NATIONAL" ar trebui impozitat? Cum eu ma duc pe partie,desi nu stiu sa schiez,,ma duc doar sa-mi clatesc ochii si nu numai cu niste Moldovence. .Asa ar trebu sa saliveze si Moldovenii dupa Romancele noastre,si nu numai. 1
nelinistitul Reputație: 148 Postat Septembrie 16, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Septembrie 16, 2016 Si nu te supara pe mine,dar ce sugerezi? Cumva acest "BUN NATIONAL" ar trebui impozitat? Cum eu ma duc pe partie,desi nu stiu sa schiez,,ma duc doar sa-mi clatesc ochii si nu numai cu niste Moldovence. .Asa ar trebu sa saliveze si Moldovenii dupa Romancele noastre,si nu numai.Nu ma supar, Nu sugerez ce ai inteles.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum