Sari la conținut

Vizita mures

Vizitator r.faffaf

Postări Recomandate

Vizitator etala
Reputație: 0
Postat

Am fost la ea, fata presta la Gaesti nu demult (Ilona, cunoscatorii sigur o stiu). Acum s-a ajuns si ea... Preturile sunt clasicul 150fin, 250h. La telefon promite ON+NP, dar odata ajuns in fata ei, dezbracat, 50ron in plus pentru ON. Face putin ON pana se scoala, pune prezervativul, si cum ai bagat capul, deja te intreaba daca mai ai mult. La corp e buna, si draguta la fata (nu mai are kilogramele de machiaj ca la Gaesti), dar atitudinea lasa de dorit. Daca pana acum ati avut parte de fast-fuck, cu ea o sa aveti parte de Very Fast Fuck... Imi place sa fac recenzii ca lumea, dar acum credeti-ma ca nu pot sa ii dau nota... Nu as reveni, si nici nu recomand nimanui. Chiar sunt curios daca a mai fost cineva si e de aceeasi parere cu mine.

Va doresc ciocane tari si numa bine!

• Like 1
Vizitator etala
Reputație: 0
Postat

Rechinule, poti sa stai relax ca nu au nici o treaba cu realitatea pozele astea...

• Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Rechinule, poti sa stai relax ca nu au nici o treaba cu realitatea pozele astea...

:laugh2  :laugh2  :laugh2  :laugh2 nasol atunci,pacat.............vad ca in ultima vreme ii la moda sa puna poze false,asta e :rax2

• Like 1

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Salut ,

Tocmai ce a plecat cucuveaua si vreau sa va fac o recenzie :) .

Deplasare Mures găsit anunț pe publi24 sunat programat ...domnișoara a spus 30 de minute sunat Iara alte 30 de minute :))...extrem de punctuală după o ora si 30 de minute ...trebuia sa m-a gândesc din start dar na erau tentate pozele :)) .

Acțiune Hotel 10 ,

Domnișoara arată bine 1.65/50 kg ii dau un 7 datorită varsatului de pe obraz si celulita plus pielea de pe ea destul de lăsată la 19 ani !

Oral cu caciulita ( nu m-am riscat fără ) se chinuie fără adiacente dar slab -6

Normal nu depune efort , nu știe decât 2 poziții plus ca la numărul 2 a zis ca daca stam mult ca nu mai este timp nota 5 .

GF 3 .

Preț 350 la hotel plus taxi !!! Nu recomand !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...