Sari la conținut

0752612138 / 0730473149 - Judy

Postări Recomandate

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

Am fost si eu la dameza, in vara lui 2012.

Locatie in sagului, aproape de Brancoveanu atunci (strada exacta nu o mai stiu). Am revenit cu un tel cand am ajuns, mi-a zis sa mai astept putin(10 min) in timp ce pe fundal se auzea cum negocia cu un alt barbat, care era deja in apartament.

Dupa vreo 20 de min raspunde la tel, imi da blocul si ma ghideaza telefonic spre el. Et 4 cum a mai spus cineva mai sus, garsoniera normala, cu mobila mai veche.

Daca tin minte bine, mi-a zis ca e originara dintr-un sat de pe langa Tm, dar nu mai retin exact care (memoria scurta, viata fericita :P).

Micuta de inlatime, 150-155, m-a asteptat pe ceva tocuri. Putin bine plinutza dar nu f deranjant, tzatze mari dar lasate (dupa o anumita varsta toata tzatzele se lasa daca nu au silicoane).

Am optat pt un oral neprotejat cu finalizare in gura, la vremea aceea la 50 de ron. Oralul decent, putin cu mana dar nu deranjant, nu ai voie sa-i pui mana in par sau sa o impingi de cap, fara DT, finalizare CIM, ea a mers la baie, sters cu niste servetele umede si plecat. Altceva nu am vrut, nu m-a interesat decat o descarcare rapida, dupa ce am asteptat eram pe fuga rau.

Nici nu am conversat excesiv de mult, una alta asa scurt, din care mi-am dat seama ca e banatanca si am intrebat-o de unde e.

Aspect: 6

Oral: 8

Pt mine pt una rapida (oral) la pretul care il practica e ocazional de revenit, mai ales cand nu raspund celelalte dameze.

• Like 4
  • Oras:timis
  • Oras:timis
Postat

Salut.

Am fost si eu la domnisoara in urma cu ceva timp in locatia de pe N Labis.

Cautam disperat o fata pt oral .... Si am gasit.

Micuta de statura dar placuta.

Am Primit ON cu ceva tentative de deep dar relaxant.

Am mai trecut pe la ea si altadata si am fost placut surprins ca am primit si un "discount"...a cerur 80 pe ora doar oral...

Dupa mine oralul e de 7,5 ... se poate si mai bine

locatia este ferita dar la etajul 4... sunt cam lenes...

Igiena as da 9 .... pare curata dar nici nu am explorat prea mult..

Pret 50 ro fin oral.

Mai multe nu stiu..sau nu-mi amimtesc

• Like 6
  • Oras:Timisoara
  • Oras:Timisoara
Postat

Am fost si eu pe la gaica asta acum vreo 2 sapt dupa ce am reusit sa dau in sfarsit de ea.Am urcat la ea,am facut un dus scurt ca mai facusem unul acasa si am trecut la treaba nu inainte de ai da banii pe care m-i ia cerut in prealabil,mai exact 50 lei pentru un blowjob.Fata e de treaba,vb frumos si face un oral bun,din punctul meu de vedere.Are un stil aparte pe care un nu l-am mai intalnit,adica misca cumva capul n stanga si dreapta,interesant zic eu daca peste o sapt am revenit.Cert e ca nu cred sa ma fi tinut mai mult de vreo 5-6 min si am decartat la ea in gurita.Door to door sa fi fost undeva la 20 min.Merita incercata pentru oral ca de restul eu sincer nu a fost tentat.Spor la muit baieti.

• Like 4
  • Oras:timisoara
  • Oras:timisoara
Postat

am fost zilele trecute la cumparaturi cu familia la un super market si neavand chef sa ma plimb printre rafturi am spus ca merg cu masina la spalatorie, am sunat la domnisoara si a raspuns la telefon la primul apel, cam rar se intampla asta. am primit oferta si locatia si in circa 20 de min am ajuns la locul cu pricina, am sunat si am fost directionat la blocul x scara x. am fost primit de o fata mica de statura dar nu cred ca era  cea cu virgula care am vorbit la telefon, mie asa mi sa parut.  in fine, ne-am inteles pt un oral neprotejat cu finalizare in gurita. am facut un dus rapid si am fost invitat in camera de lucru unde am fost placut surprins de felul in care ma lucrat,are un stil aparte de a suge p......  mie unul mia placut. actiunea a durat cateva minute, a sturs tot ce a a iesit din p.... dupa care a scuipat pe un servetel umed, la sters si pe ala mic dupa care am plecat fara sa mai fac dusul de dupa pt ca eram in criza de timp. banii i-am dat inainte ca la curve, asa sa exprimat fata adica 50 de ron. pt un oral o recomand restul serviciilor nu stiu ce presteaza asa ca nu pot spune. a era sa uit am mers acasa cu masina nespalata dar cu o muie data :laugh2   salut toti utilizatorii acestui site. bafta si sa auzim numai de bine

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...