Sari la conținut

doua brunete tinerele 0753845580

bilosul69

Postări Recomandate

• Oras:În mai multe parti
Postat

Am cautat ceva nou pe net din poze si din cum a vorbit la telefon era chiar tentant cand am ajuns am constatat ca,, au vorbit" ca sunt doua si raspunde una la amandoua telefoanele cand cealalta e ocupata.Nu au cum sa lucreze amandoua in acelasi timp pentru ca locatia este o garsoniera.Celalalt numar nu il stiu.Sunt amandoua,, bruneti din nastiri"una mai plinuta cu sanii mai mari si un pic de burtica tinerele amandoua, chiar pustoaice.Amandoua practica oral neprotejat cu finalizare si normal protejat iar cea de a doua fata face si anal neprotejat pentru doritori de senzatii tari (conlocuitoare)romanesti.Eu am incercat-ola oral pe cea mai plinuta se descurca chiar neasteptat de bine dupa ce a supto sa o ridice practic am futut-o in gura necomentand nimic ce era hazliu ca mai intra de pe balcon si colega din cand in cand cand cealalta era cu pula in gura.La un moment dat am zis sa nu o chinui prea tare cu toate ca statea sa o fut in gura parca as fi futut-o in pizda si am zis sa stau intins pe spate si sa ma dea ea pe mine pe spate cu tehnica ei orala si pot spune ca mi-a placut pana mi-am dat drumul in gura ei intradevar.Dar zici ca a inghetat cand a simtit sperma sa oprit din orice miscare a asteptat doar cu capul pulii in gura sa tasneasca tot lapticul din mine iar apoi sa dus la baie .

Am facut dus si eu si ea inainte si dupa fiecare pe rand .Garsoniera si baia frumusel aranjata, singurul inconvenient ca cealalta in timp ce una are client trebuie sa iasa pe balcon, sau sa stea sa se uite pe mine unul nu ma deranjat chiar daca la un moment dat cand eram supt statem cu cealalta de vorba pt. scurt timp.Cea de a doua fata cea cu oral anal neprotejat e mai miniona sanii mari para dar lasati chiar daca e pustoaica fund frumos bombat si de simpaticute sunt simpaticute amandoua

Ca note nustiu cum sa dau un 9 pentru supt si fututul ala in gura

8 pt corp asta pt ca imi plac mai plinute

8 pt fata

Fara fk

4 pt cim

10 igiene a facut dus si inainte si dupa m-am jucat cu degetele pe la pizda si nu am simtit nimic dubios chiar miros de pizda fresh dar cu colega ei sincer nu ma tenteaza

• Like 3
Postat

50/100ron oral normal

70numarul anal

langa parcul viva

• Like 1
  • Oras:Focsani
  • Oras:Focsani
Postat

Am zis ca nu fac recenzii pe site ca nu ma intereseaza dar dupa ce am fost la ele trebuie sa va impartasesc si vuoa experienta mea.

Intr-o seara de acum doua-trei saptamani in urma am decis sa vizitez aceste fete, am sunat mai intai sa aflu locatia care este situata in Mazepa1 pe langa un supermarket, urc sus si ce sa vezi fetele erau puse pe caterinca, m-au intrebat cu cine vreau sa ma giugiulesc ( sa zicem asa)  :laugh2  am ales-o pe aia mai durdulie cu sanii mari :boob pentru ca colega ei era cam racita si nu voiam sa iau si eu, am dat 100/h am stat cam 50 min, un lucru ce m-a amuzat cand am vrut sa merg la baie sa ma igienizez au tras de mine sa nu ma duc ca au servetele apoi ca ''colega'' lor face dus (eu nu am auzit nici un dus mergand)  dar trebuind sa fac si treaba mica am zis ca trebuie neaparat sa merg sau ma pun sa o fac de pe geam sau balcon atunci una sa dus la baie dupa ce a inchis usa la camera unde eram eu si a vorbit cu ''colega'' sa iasa din baie, colega avea voce de barbat si a plecat afara na ca sa nu sperie clientu apoi trecand la treaba fata ma intreba daca era frig afara, fiind cam ora 21 era destul de rece cred ca pestele a inghetat. :laugh2

Nu a fost cini stie ce dar face ce vrei, o sa revin sa o prind si pe aia mica care parea ca ii place mai mult banana, ah inca un lucru cica sunt surori una facuta cu roman una cu tigan.  :laugh2

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Am fost si eu acum vreo 2 saptamani pe la 3 noaptea ..am ramas ca m am chinuit sa le prind si nu era nimeni disponibil la ora aia.Am vb cu aia mai mica la telefon sincer arata naspa...vreau doar sa ofer cateva detalii ,pe mine m au chemat la i 5 sau ce naiba e ala de la reno din spate.Evident ca stiam recenzia colegului de mai sus (prima recenzie si am ales o pe aia mai durdulie ) .nimic interesant doar ca folosesc vreo 100 de numere si lucreaza la foc automat...si acum niste note ptr asta mai plinuta tigancusa:

Locatie: 8 vad ca au mai multe (dus nu am facut eram dușat) cam frig acolo.

Aspect:depinde de om .mie mi a placut .avea niste ţaţe imense plus ca mi am indeplinit o fantezie ,futai intre ţaţe.ok la fata .picioarele cam mari da merge.

Sex oral protejat:nu prea simti da e vb de siguranta 8

Sex normal :nu a fost cazul.cam fugea si am lasat o balta

Finalizare:intre ţate ..as fi vrut pe faţa dar nu a vrut.

Igiena:hmm mi am dat drumul si nu avea cu ce sa se șteargă si s a sters cu un batic...as da un 8.(nu ma pricep dau doar niste detalii) imediat dupa ce am plecat era programat altu la ora 4 .

Nr.80 de lei .plm la ora aia .nu era altcineva dar eu nu as da mai mult de 60 de lei.

Concluzie : As reveni sa o fut bine dar par cam aglomerate.aia mica nu mi place e prea mica in schimb tigancusa tatoasa merita .

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...