zerrcore Reputație: 852 Postat Noiembrie 29, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Noiembrie 29, 2016 Frate SHADOW angel , tu cum preferi fetele sa fie fresh ? le pui lamaie otet ceva inainte sa le savurezi ca pe salata ) de curiozitate ? Nu e rau deloc acel dresing dar cum zice fratele SHADOW ii bine sa fie amestecata bine ) 3 8
alexaale Reputație: 36 Postat Noiembrie 29, 2016 Postat Noiembrie 29, 2016 Eu nu îmi țin telefonul închis... 1
alexaale Reputație: 36 Postat Decembrie 1, 2016 Postat Decembrie 1, 2016 Hei. As dori sa nu ma mai sunați.. Nu voi răspunde. din seara asta pot spune ca nu o sa mai fac o buna perioada de timp asta si nu din cauza ca nu sunt în oraș.. Pa
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 1, 2016 cum sa te sune lumea daca ai tel inchis?
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 1, 2016 Hei. As dori sa nu ma mai sunați.. Nu voi răspunde. din seara asta pot spune ca nu o sa mai fac o buna perioada de timp asta si nu din cauza ca nu sunt în oraș.. PaHei ce ai patit? Esti supy?? 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 1, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 1, 2016 Sa despărțit de Flaviu probabil sau iubi nu-i mai da voie sau a aflat de ce face !!! 5 8
shadowangel Reputație: 2896 Postat Decembrie 1, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 1, 2016 Sa despărțit de Flaviu probabil sau iubi nu-i mai da voie sau a aflat de ce face !!! Sau poate ca s-a lasat de job pentru el. Dragostea invinge totul. 4
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 2, 2016 Când aud de dragoste in sectorul asta stau și mangandesc cât de rapida va fi întoarcerea ei pi forum și printre futaciosi hmm let me know )Sigur ai dreptate și tu Bro ! 3 8
xasx Reputație: 196 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Sau poate ca s-a lasat de job pentru el. Dragostea invinge totul. Iubirea adevarata mereu invinge ...gata Rocsi esti nasica , restuuu mergem la nuntaaaa mergem la nuntaaaa ... flavius ne inviti pe toti da ? :laugh2 cum sa te sune lumea daca ai tel inchis? Telepatic 3
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Iubirea adevarata mereu invinge ...gata Rocsi esti nasica , restuuu mergem la nuntaaaa mergem la nuntaaaa ... flavius ne inviti pe toti da ? :laugh2 Telepatic YEEEEE....sa dantzuim...si sa vdm ce si cum ne organizam...ne trebe donsoare de onoare ..hmmm unde gasim asa ceva?dilema..dilema!si cavaleri se onoare..si mai mere dilema..omg.cata treaba avem! 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 2, 2016 YEEEEE....sa dantzuim...si sa vdm ce si cum ne organizam...ne trebe donsoare de onoare ..hmmm unde gasim asa ceva?dilema..dilema!si cavaleri se onoare..si mai mere dilema..omg.cata treaba avem!Eu zic ca reușim sa farm totul in liniște aduc eu palinca ) ne ducem la : "Lazarini " Hmm eu propun sa începem de acuma iar in Ianuarie sa facem nunta , chemam televiziunea !!!Pi cinii punem donsoara de onoare ???vb eu cu Alice - ce părere aveți ?? 2 8
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Eu zic ca reușim sa farm totul in liniște aduc eu palinca ) ne ducem la : "Lazarini "Hmm eu propun sa începem de acuma iar in Ianuarie sa facem nunta , chemam televiziunea !!!Pi cinii punem donsoara de onoare ???vb eu cu Alice - ce părere aveți ??si ce mai faci zerrcore?esti bine sanatos?vecini bine si ei?................ 2
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 2, 2016 Bine , cu o înmormântare !!! Ma rog ... in rest binișor și eu am aruncat așa o bomba ) tu Draga mea rocsana ? Bine sănătoasă ? 2 8
rocsana Reputație: 2608 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Bine , cu o înmormântare !!! Ma rog ... in rest binișor și eu am aruncat așa o bomba ) tu Draga mea rocsana ? Bine sănătoasă ?sunt ok..ms de intrebare .mai putin cu capu..app..iar o sa se lege lumea de mine ca vb mult si prost,asa ca te rog numai vb cu mine!pup you! 2
shadowangel Reputație: 2896 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 2, 2016 sunt ok..ms de intrebare .mai putin cu capu..app..iar o sa se lege lumea de mine ca vb mult si prost,asa ca te rog numai vb cu mine!pup you!You https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/e4/50/13/e45013d6da6d622fcaf9161cdb1a64e0.jpg 3
zerrcore Reputație: 852 Postat Decembrie 2, 2016 Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Telefon: fantoma de la opera .ro Oras:Germany~Belgium-France Postat Decembrie 2, 2016 sunt ok..ms de intrebare .mai putin cu capu..app..iar o sa se lege lumea de mine ca vb mult si prost,asa ca te rog numai vb cu mine!pup you!Zile ca te amSilit eu sa vb cu mine ... rocsana zile ca zerrcore e un nebun și nu te lasă in pace, e vina mea Hai te kiss și By the way nu uita ai de recitat o poezie de Crăciun !!! 3 8
flavius36 Reputație: 419 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Surpriza.... Alexa nu mai lucreaza o perioada, de ce oare???Flavius
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Surpriza....Alexa nu mai lucreaza o perioada, de ce oare???Flaviuspentru ca se pregateste de bac ... si altii se pregatesc de Champions League
flavius36 Reputație: 419 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 pentru ca se pregateste de bac ... si altii se pregatesc de Champions League Eu cred ca ma vrea sa trieze din baietii neseriosi.FlaviusP.s Eu prefer tenisul nu ma pasioneaza fotbalul
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Eu cred ca ma vrea sa trieze din baietii neseriosi.FlaviusP.s Eu prefer tenisul nu ma pasioneaza fotbalulA triat pana ai ramas numai unul... 2
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Eu cred ca ma vrea sa trieze din baietii neseriosi.FlaviusP.s Eu prefer tenisul nu ma pasioneaza fotbalulsa ne anunti cand faceti nunta, sa pun malai deoparte. sa gandesc un plan de fu.rat mireasa, etc. 1
gigel cu trenul Reputație: 91 Postat Decembrie 2, 2016 Postat Decembrie 2, 2016 Baietei lasati- va de postarile halea ce vreti pina la urma bagati recenzi Atit . Sau nu aveti bani sa futeti 1
lion69sexyman Reputație: 1190 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 Baietei lasati- va de postarile halea ce vreti pina la urma bagati recenzi Atit . Sau nu aveti bani sa futetinu avem bani, suntem saraci, ne dai si noua bani sa futem ceva?
shadowangel Reputație: 2896 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Decembrie 2, 2016 Baietei lasati- va de postarile halea ce vreti pina la urma bagati recenzi Atit . Sau nu aveti bani sa futeti Nu ar strica sa dai bani si pe un curs de limba romana.
xasx Reputație: 196 Postat Decembrie 2, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Decembrie 2, 2016 pentru ca se pregateste de bac ... si altii se pregatesc de Champions League auuuu :laugh2 s2,5 chiajna - iasi si ai facut banii de nunta si pentru gigel din tren de un abecedar 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum