janny_spy Reputație: 62 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2016 Nu e vb de kg.... am vazut-o si nu mi -a placut.
steliannn Reputație: 205 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 9, 2016 Nu e vb de kg.... am vazut-o si nu mi -a placut.Înseamnă ca ai standarde foarte ridicate.
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 9, 2016 Înseamnă ca ai standarde foarte ridicate.nu ridicate ci foarte ridicate
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2016 nu ridicate ci foarte ridicateHai ca si tu exagerezi putin...este o fata normala, fara nimic sexy din punctul meu de vedere, neserioasa si care se incurca in propriile minciuni!! Si inca ceva ca era sa uit, inconștienta, dispusa sa facă sex neprotejat cu un necunoscut. 8 4
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 9, 2016 Postat Octombrie 9, 2016 Cat de constienta sau serioasa ai vrea sa fie la nici 17 ani?
steliannn Reputație: 205 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 10, 2016 Ar fi bine sa se clarifice acest lucru,zicea cineva pe aici ca i-a cerut buletinul si avea 18 împliniți.Acum pe cine sa mai crezi?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 10, 2016 Ai fost la ea. Ce zici, are 18 ani?
steliannn Reputație: 205 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 10, 2016 Ai fost la ea. Ce zici, are 18 ani?Chiar e foarte greu sa iti dai seama asa la prima privire daca are 17 jumate sau 18 jumate,aici intervin mai multe:-faptul ca unii adolescenti se dezvolta mai repede,arata la 16 ani ca altii la 20-machiajul care de multe ori si el face minuni.PS:totusi am omis un lucru:cand am sunat-o mai demult in vederea stabilirii unei programari,am contactat-o telefonic in jur de ora 13.A raspuns si a zis ca se afla in clasa,sa o sun mai tarziu.Pe fundal chiar se auzea harjoneala,voci,zgomotul specific facut de elevi in pauza.Nu stiu ce parere sa imi dau,dar tind sa-i cam dau dreptate colegului de mai sus ca e **spam editat**.Acum posibil sa o fi dat la scoala la 7 ani sau sa ramana un an repetenta...nu stiu ce sa zic.Chiar ma depaseste. 2
supremeruller Reputație: 12 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 E clasa a 12-a si va implini in curand 19. E clar acum?
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Dat fiind ca e nascuta in 99 o sa implineasca 19 ani "in curand". Cel mai bine e sa verificati acest aspect singuri, bineinteles daca va intereseaza.
supremeruller Reputație: 12 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Dat fiind faptul ca te-a refuzat, simti nevoia sa vorbesti cacaturi despre ea. Eu stiu profilul ei de facebook si acolo e mentionat anul 97. Acum plm.. eu nu i-am cerut buletinul, cum a facut-o celalalt de a zis ca are 19 si jumatate. Va tot fute pe voi acest aspect de varsta ei, de scoala... plm... fata e prostituata. Te duci la ea s-o futi, nu s-o interoghezi! 17, 18, 19, 20 sau cat o avea, cu certitudine are peste 16 ani, o varsta la care mai mult de 90% din populatia feminina, si-a inceput deja viata sexuala. Cheers! 2
steliannn Reputație: 205 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 10, 2016 Corect @supremeruller,ne ducemm sa o futem,dar in acelasi timp ne si intereseaza daca respectiva are 18 ani împliniti.Pentru ca sexul cu o **spam editat** stii ce implică,nu?
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Nu are 18 ani. Fabricatie 99. Verificati cand o vedeti si gata.
gogaie1 Reputație: 90 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 10, 2016 cand am sunat-o mai demult in vederea stabilirii unei programari,am contactat-o telefonic in jur de ora 13.A raspuns si a zis ca se afla in clasa,sa o sun mai tarziu.Pe fundal chiar se auzea harjoneala,voci,zgomotul specific facut de elevi in pauza.Nu stiu ce parere sa imi dau,dar tind sa-i cam dau dreptate colegului de mai sus ca e **spam editat**.Acum posibil sa o fi dat la scoala la 7 ani sau sa ramana un an repetenta...nu stiu ce sa zic.Chiar ma depaseste.Irelevant faptul ca era in clasa. Sunt multi care au 18 ani in clasa a 11-a, iar galagie se poate auzi si intr-o clasă/laborator/aulă sau pe holul unei facultati.
steliannn Reputație: 205 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 10, 2016 Ajuns in facultate deja ai alta prestanță,e vorba de alt nivel educational,numai zbieri ca descreieratu' in pauze.In fine....poate sa aibe 19 ani in clasa 12-a,dar cel mai bine poate reuseste vreun user cu statut mai vechi pe acest forum sa-i vadă actul de identitate.
alexaale Reputație: 36 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Va rog sa nu mai comentați legat de vârsta mea! Am 18 ani și fac 19 ani în câteva luni, sunt încă la liceu a12 a 1
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 10, 2016 In sfarsit, s-a lamurit situatia..
alexaale Reputație: 36 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Sper ca s-a lămurit totul... Chiar nu e frumos sa vorbiți aiurea.. Și da știu arat ca o puștoaică 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 10, 2016 Acum sunt curios, cine scrie, cel care a făcut contul sau chiar fata? Ca vad unul care e deja umed. Si e posibil să se umezească degeaba. 1
xasx Reputație: 196 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Acum sunt curios, cine scrie, cel care a făcut contul sau chiar fata? Ca vad unul care e deja umed. Si e posibil să se umezească degeaba.Ea este 100% eu personal i-am facut acel cont si i l-am dat . cat despre varsta 18 sigur , m-am interesat la cnv din liceul ei 1
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 10, 2016 Sigur si ala ii vazuse buletinul.
4everbouncer Reputație: 47 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Ajuns in facultate deja ai alta prestanță,e vorba de alt nivel educational,numai zbieri ca descreieratu' in pauze.In fine....poate sa aibe 19 ani in clasa 12-a,dar cel mai bine poate reuseste vreun user cu statut mai vechi pe acest forum sa-i vadă actul de identitate.As muri de ras, daca n-ar fi de plans.Nu stiu cati ani ai si unde ai avut contact cu mediul universitar romanesc, dar pot sa-ti garantez ca am vazut glume de tot cacatul (la propriu!) doar in facultate si in practica universitara - mizerii care nu s-ar fi facut in liceu si nici macar in scoala profesionala, sub influenta bauturilor alcoolice. Bine, asta e alta poveste... 1
xasx Reputație: 196 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Ajuns in facultate deja ai alta prestanță,e vorba de alt nivel educational,numai zbieri ca descreieratu' in pauze.In fine....poate sa aibe 19 ani in clasa 12-a,dar cel mai bine poate reuseste vreun user cu statut mai vechi pe acest forum sa-i vadă actul de identitate.Te contrazic acum vorbeste tu la i-uri in fata la upg in pauza sau vorbeste tu in salile de curs pana sa intre profesorul ... La fel ca in liceu , nu bacul arata educatia omului . Fiecare susoteste cu fiecare si totul e un haos 1
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Ajuns in facultate deja ai alta prestanță,e vorba de alt nivel educational,numai zbieri ca descreieratu' in pauze.In fine....poate sa aibe 19 ani in clasa 12-a,dar cel mai bine poate reuseste vreun user cu statut mai vechi pe acest forum sa-i vadă actul de identitate.
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 10, 2016 Postat Octombrie 10, 2016 Corect, chiar as vrea sa faca cineva lumina si sa aflati si voi cine minte... inteleg ca nu aveti incredere intr-un nou venit. As fi tacut si mi-as fi vazut de treaba daca nu era alta lume care sustinea neadevaruri cu atata tarie.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum