razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 10, 2016 Dat fiind faptul ca te-a refuzat, simti nevoia sa vorbesti cacaturi despre ea. Eu stiu profilul ei de facebook si acolo e mentionat anul 97. Acum plm.. eu nu i-am cerut buletinul, cum a facut-o celalalt de a zis ca are 19 si jumatate. Va tot fute pe voi acest aspect de varsta ei, de scoala... plm... fata e prostituata. Te duci la ea s-o futi, nu s-o interoghezi! 17, 18, 19, 20 sau cat o avea, cu certitudine are peste 16 ani, o varsta la care mai mult de 90% din populatia feminina, si-a inceput deja viata sexuala. Cheers!Ce profil de facebook ai văzut tu? Pe al ei nu scrie așa ceva. Dar cum tu ai câteva conturi de pe care o tot ridici în slăvi (unul mov dobândit cu trudă la postari pt colorare rapida), nu e de mirare că încerci încă o minciună. Mai întâi trebuie să faci rost de adresa ei de fb că sa poți să vorbești. Până atunci vezi de afacerile de pe net că e nevoie de bani în zona.
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Multi carcotasi, multa zarva pentru nimic! Lasati fata in pace , este trecuta de 18 , si da este la liceu clasa a12a , este o fata deosebita care nu a lasat educatia pe ultimul loc, cum multi ditre voi nu o aveti / aici ma refer la educatie la modul de a te comporta cu o femeie/ 1
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 10, 2016 Multi carcotasi, multa zarva pentru nimic! Lasati fata in pace , este trecuta de 18 , si da este la liceu clasa a12a , este o fata deosebita care nu a lasat educatia pe ultimul loc, cum multi ditre voi nu o aveti / aici ma refer la educatie la modul de a te comporta cu o femeie/ Bine le-ai zis Flaviuse adica io. :laugh2
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 10, 2016 Păduchele până nu iese în frunte nu se lasă.
xasx Reputație: 196 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Păduchele până nu iese în frunte nu se lasă. Nu te mai lua si tu de "gagico-nevasta" lui :laugh2 :laugh2 1
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 10, 2016 Multi carcotasi, multa zarva pentru nimic! Lasati fata in pace , este trecuta de 18 , si da este la liceu clasa a12a , este o fata deosebita care nu a lasat educatia pe ultimul loc, cum multi ditre voi nu o aveti / aici ma refer la educatie la modul de a te comporta cu o femeie/ Nu te mai lua si tu de "gagico-nevasta" lui :laugh2 :laugh2 Asa va vreau clonele mele!!! Fiti "pizdoase". :laugh2 :laugh2
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Asa va vreau clonele mele!!! Fiti "pizdoase". :laugh2 :laugh2Cine ...ce ... Care este clona cui...?Deocamdata eu pot spune ca am vizitat fata si in dupa amiaza asta...
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Cine ...ce ... Care este clona cui...?Deocamdata eu pot spune ca am vizitat fata si in dupa amiaza asta...Eu sint flavius si atat nu sint clona nimanui, cred ca ma confunzi shadow, fi tu adevarat cu coloana vertebrala, ai curajul sa susti ceva ce afirmi. 1
xasx Reputație: 196 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Asa va vreau clonele mele!!! Fiti "pizdoase". :laugh2 :laugh2 suji ?
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 10, 2016 Eu sint flavius si atat nu sint clona nimanui, cred ca ma confunzi shadow, fi tu adevarat cu coloana vertebrala, ai curajul sa susti ceva ce afirmi.Stai linistit. Glumeam.
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 10, 2016 suji ? Fuji.
flavius36 Reputație: 419 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 10, 2016 Si vulpea cand nu ajunge la struguri..... Incepe sa vb urat. 4
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Multi carcotasi, multa zarva pentru nimic! Lasati fata in pace , este trecuta de 18 , si da este la liceu clasa a12a , este o fata deosebita care nu a lasat educatia pe ultimul loc, cum multi ditre voi nu o aveti / aici ma refer la educatie la modul de a te comporta cu o femeie/ 1
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Nu are 18 ani. Este **spam editat** iar despre educatia pe care o poate capata o fata de la tara ce pleaca de acasa spunandu-i mamei ca se duce la scoala cand de fapt ea suge pula prin moteluri cred ca nu mai e cazul sa vorbim.
angeaudemon69 Reputație: 94 Postat Octombrie 11, 2016 Postat Octombrie 11, 2016 Nu are 18 ani. Este **spam editat** iar despre educatia pe care o poate capata o fata de la tara ce pleaca de acasa spunandu-i mamei ca se duce la scoala cand de fapt ea suge pula prin moteluri cred ca nu mai e cazul sa vorbim.
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 11, 2016 Va rog sa nu mai comentați legat de vârsta mea! Am 18 ani și fac 19 ani în câteva luni, sunt încă la liceu a12 a Nu are 18 ani. Este **spam editat** iar despre educatia pe care o poate capata o fata de la tara ce pleaca de acasa spunandu-i mamei ca se duce la scoala cand de fapt ea suge pula prin moteluri cred ca nu mai e cazul sa vorbim. Cuvantul tau impotriva cuvantului ei. Pe cine sa credem?
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 11, 2016 Ai mai crezut tu câte ceva. Ce zici, pe cine crezi?
steliannn Reputație: 205 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:everywhere Oras:everywhere Postat Octombrie 11, 2016 Cel mai bine ar fi sa puna o poza cu buletinul,binenteles fata,cnp,adresa blurate.
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 11, 2016 Cel mai bine ar fi sa puna o poza cu buletinul,binenteles fata,cnp,adresa blurate. Sigur va face asta.
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 11, 2016 Ai mai crezut tu câte ceva. Ce zici, pe cine crezi? Pe scumpete.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 11, 2016 Nu înțeleg ce ai cu ea? De ce o implici în discuția asta? Fugi si da-i mesaj repede.
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 11, 2016 Nu înțeleg ce ai cu ea? De ce o implici în discuția asta? Fugi si da-i mesaj repede. Astept sa imi dea ea. Tu ai adus-o, la nivel subliminal.
razvan1244 Reputație: 1810 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:---- Oras:---- Postat Octombrie 11, 2016 Eu te am întrebat ceva, dacă ai înțeles că am adus în discuție altceva e treaba ta. Si poate ii explici si ei asta.
shadowangel Reputație: 2896 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Octombrie 11, 2016 Eu te am întrebat ceva, dacă ai înțeles că am adus în discuție altceva e treaba ta. Si poate ii explici si ei asta. Gata, ca iar ne ia la trei pazeste. 3
gogaie1 Reputație: 90 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:- Oras:- Postat Octombrie 11, 2016 despre educatia pe care o poate capata o fata de la tara ce pleaca de acasa spunandu-i mamei ca se duce la scoala cand de fapt ea suge pula prin moteluri cred ca nu mai e cazul sa vorbim.Bine ca esti tu moralist, atat de moralist incat pierzi timpul pe acest forum si prin moteluri cu fete pe care le platesti. Si stai linistit, multe fete de la tara sug puli de tarani, gratis, de pe la 13 ani, prin porumb, sopron, boscheti, scoli... E chiar de apreciat ca fata aceasta a ajuns la nivelul de motel la oras. 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum