Sari la conținut

New In Ploiesti - 0720332883

Postări Recomandate

• Oras:Brasov
Postat

Pai si nu scrii si tu o recenzie Flavius? Daca tot esti asa fericit ca ai fost la ea!

• Like 5
  • Oras:Ploiesti
Postat

isi are locul in inima si in sufletul lui Flavius..

Asta a fost chiar buna :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 2
Postat

Aşa sa moară dusmanii de ciuda:))!

https://s4.postimg.org/helexdki5/14991992_1143246989063870_2463334669089003693_n.jpg

• Like 5
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
  • Telefon: fantoma de la opera .ro
  • Oras:Germany~Belgium-France
Postat

https://s4.postimg.org/helexdki5/14991992_1143246989063870_2463334669089003693_n.jpg

Frate shadowangel :)) asta a fost de 10 like uri :))  si dusmanii nostrii ce or mai zice ?  Ai buna , cu si fara grammar :))

• Like 2
Postat

Ce comic esti razvan , fata si-a intreupt activitatea 2 saptamani.

Flavius

Sper sa nu te dezamagesc dar ... nu s-a retras niciodata . Doar a scris asa pe forum , in rest daca sunai vizitai :laugh2 :laugh2 

• Like 2
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Cel putin asa am avut impresia, atata timp cat am apelat nr de tel si intra mereu casuta vocala. ce parere iti faci??? Tind sa cred ca nu si-a intrerupt activitatea, dar zona pe care o fregventeaza lasa mult de dorit, asa ca evit zona industriei....

Cand este in pana de bani presteaza mai mult, cand prinde cate un sponsor ...intra casuta vocal..., impresia mea este ca are si o oarecare protectie , si aici ma voi mai gandi daca mai vizitez,.

locatie nu, " decat in inima si sufetul meu" asa ca o sa spun pas pentru o perioada .

Cu stima flavius36

/atat timp cat teancul exista...exista si fete pe alese, chiar in bucuresti de ce nu...sa nu ne plafonam doar in ploiesti/ ( in ciuda dusmanilor)

• Like 6
Postat

Cel putin asa am avut impresia, atata timp cat am apelat nr de tel si intra mereu casuta vocala. ce parere iti faci??? Tind sa cred ca nu si-a intrerupt activitatea, dar zona pe care o fregventeaza lasa mult de dorit, asa ca evit zona industriei....

Cand este in pana de bani presteaza mai mult, cand prinde cate un sponsor ...intra casuta vocal..., impresia mea este ca are si o oarecare protectie , si aici ma voi mai gandi daca mai vizitez,.

locatie nu, " decat in inima si sufetul meu" asa ca o sa spun pas pentru o perioada .

Cu stima flavius36

/atat timp cat teancul exista...exista si fete pe alese, chiar in bucuresti de ce nu...sa nu ne plafonam doar in ploiesti/ ( in ciuda dusmanilor)

Flavius,aproape că am vărsat o lacrimă cand am citit ce ai scris tu aici!
Postat

Da ce-a facut manene ma? a suparat baiatul? ti-ai dat seama ca o face doar pentru bani? toate sunt la fel tinere...important este sa nu le tratezi tu pe

toate la fel...if u know what i mean ...

• Like 3
Postat

Cu stima flavius36

Totusi locatia cum a fost cumparata ? Imprumut bancar ? Fonduri europene ? Pe ce nume e ? ... Asa "pateam" toti cunoscuti , probabil cineva  o sfatuia sa schimbe clientela deoarece e riscant , dar uite de ex la mine a sunat un prieten , nr nou etc si presta desi official se retrasese .

Da ce-a facut manene ma? a suparat baiatul? ti-ai dat seama ca o face doar pentru bani? toate sunt la fel tinere...important este sa nu le tratezi tu pe

Probabil ca in aceasta industrie unele fete se ataseaza socio-emotional si de anumiti clienti si al nostru norocos Flavius a ajuns in situatia de a crede o poveste si niste minciuni (presupun) . Insa cum ai zis si tu BANUL conteaza cel mai mult si probabil odata cu banul apare si sorsa minciuna de care sper ca Flavi nu a avut parte prea rau :laugh2. As spune eu asa din culise mai multe dar nu e treaba mea  :laugh2 

• Like 1
Postat

Damn bitches... :no2

Postat

Totusi locatia cum a fost cumparata ? Imprumut bancar ? Fonduri europene ? Pe ce nume e ? ... Asa "pateam" toti cunoscuti , probabil cineva  o sfatuia sa schimbe clientela deoarece e riscant , dar uite de ex la mine a sunat un prieten , nr nou etc si presta desi official se retrasese .

Probabil ca in aceasta industrie unele fete se ataseaza socio-emotional si de anumiti clienti si al nostru norocos Flavius a ajuns in situatia de a crede o poveste si niste minciuni (presupun) . Insa cum ai zis si tu BANUL conteaza cel mai mult si probabil odata cu banul apare si sorsa minciuna de care sper ca Flavi nu a avut parte prea rau :laugh2. As spune eu asa din culise mai multe dar nu e treaba mea  :laugh2

:iagree

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...