Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 2 minute, theodz a spus: Am sunat si eu am lăsat și mesaje le citește fata dar nu raspunde Eu am spus ca e de la pastile..dar voi tot insistați, vad 🤣🤣😂
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 1 oră în urmă, dyerseve a spus: Eu am spus ca e de la pastile..dar voi tot insistați, vad 🤣🤣😂 Și când razi tu sa vad la gingi pastilele albastre le sugi ca pe bomboane daia ai melița mare pe aici :))
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 1 oră în urmă, theodz a spus: Am sunat si eu am lăsat și mesaje le citește fata dar nu raspunde Stiu asa face se simte bine are fiori de placere când mai primește un mesaj dă ochii peste cap
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 7 ore, marcus_cezar a spus: Și când razi tu sa vad la gingi pastilele albastre le sugi ca pe bomboane daia ai melița mare pe aici :)) Vad ca le știi culoarea 🤣,alea de la rusi din obor cum sunt...🤣
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Iunie 16, 2021 Postat Iunie 16, 2021 Acum 45 minute, dyerseve a spus: Vad ca le știi culoarea 🤣,alea de la rusi din obor cum sunt...🤣 Vad ca te scobești intre dinți de frimituri albastre
theodz Reputație: 20 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 9, 2021 salut baieti , stiu ca e veche , dat mai aveti ceva informatii despre tipa?
capitanul2015 Reputație: 392 Postat Octombrie 9, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 9, 2021 Nu cred ca mai dăm de ea, păcat ce show-uri am facut cu ea 🤦♂️
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 10, 2021 La 04.01.2017 la 19:45, dozadeamor a spus: Ea este pot confirma ca... am sunat-o azi, vroind sa o vizitez... reactia a fost de cacat ca si in alte dati... raspunsuns, a vorbit foarte repede si gafaia.... se futea cred, am si intrebat-o te futi acum ? ea negand(mintind mai mult ca sigur ca s-a auzit o voce... si imi repeta serviciile, tot pe repezeala si la sfarsit "am treaba suna-ma peste 2 ore" in minte mea a fost ce prost a luat 2 ore cu copila asta ? copila copila dar imi e dor sa imi mai dau drumul pe fata ei si sa o suga din pasa in gura si tot asa... pe 70 de lei (negociat) Acum 8 ore, capitanul2015 a spus: Nu cred ca mai dăm de ea, păcat ce show-uri am facut cu ea 🤦♂️ Ce amintiri drăguțe au unii. Afacerea vietii, a negociat 30 lei cu amarata aia. 5 2
dozadeamor Reputație: 179 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Acum 9 ore, catelul.dinamo a spus: Ce amintiri drăguțe au unii. Afacerea vietii, a negociat 30 lei cu amarata aia. Cine poate oase roade... Nu doar latră... Alea erau vremurile ... Dar nu prea s au schimbat. Am mai spus fiecare face ce poate in privința prețului... Când o proasta va prinde și va cere 100 onp 100 cim sau alte chestii extra bravo ei... Că eu mă descurc unde pot ... Nu e de bine. Sincer cu tipă asta am avut întâlniri profitabile din toate punctele de vedere ai prestație și preț. (Îmi construisem o legătură de prietenie).
catelul.dinamo Reputație: 17885 Postat Octombrie 10, 2021 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Octombrie 10, 2021 Acum 59 minute, dozadeamor a spus: Cine poate oase roade... Nu doar latră... Alea erau vremurile ... Dar nu prea s au schimbat. Am mai spus fiecare face ce poate in privința prețului... Când o proasta va prinde și va cere 100 onp 100 cim sau alte chestii extra bravo ei... Că eu mă descurc unde pot ... Nu e de bine. Sincer cu tipă asta am avut întâlniri profitabile din toate punctele de vedere ai prestație și preț. (Îmi construisem o legătură de prietenie). Ahaa, erati tovarăși. 🤣😂🤣 D-aia e bine sa ai marunt, de 5, de 10 lei la tine, nu se stie de unde sare iepurele. 😎🥇🎁💵🏳 4 3
Vizitator dyerseve Reputație: 0 Postat Octombrie 10, 2021 Postat Octombrie 10, 2021 Acum 1 minut, catelul.dinamo a spus: Ahaa, erati tovarăși. 🤣😂🤣 D-aia e bine sa ai marunt, de 5, de 10 lei la tine, nu se stie de unde sare iepurele. 😎🥇🏳 La ce foame vine..am și de 10 și 50 de bani🤣🤣🤣🤣
tot_lazy Reputație: 406 Postat Noiembrie 7, 2021 Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Oras:Zona aproximativa scrisa in recenzie=TIMP CASTIGAT! Postat Noiembrie 7, 2021 https://nimfomane.com/forum/topic/190981-soniaantonia-0737619826-sau-0785912284-roxana-0734392481-avertizare-de-conditii/?tab=comments#comment-7001720 1
Vizitator marcus_cezar Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2021 Postat Noiembrie 7, 2021 La 13.06.2021 la 16:44, dozadeamor a spus: Vedeti ca daca incercati sa luati legatura cu ea... Va suna un bolnav cu nr 0737**8949 si va injura ca la usa cortului. Sun-o pe numărul din Buzău spunei sa vina la ploiesti ca o așteptăm cu steagul în sus iar pe bolnavul cioban să-l trimiți la păscut
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum