Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2016 Postat Noiembrie 5, 2016 Deci...sa repet pe scurt serviciile ce le prestez eu Delia persoana fizica si morală Oral deepthroat cu finalizare orala prin înghițire DACA igiena corespunde,face fuck,anal,normal(Ambele Protejate),69 (ador poziția asta) french Kiss ( de asta am si limba așa lungă ca să o folosesc) fetish,fantezii erotice,girlfriend fucking sexperience ,dirty talk,slap 'dat ass ...În funcție de cerințele fiecăruia în parte .. oralul..nu de la școală..muia ce o fac si îmi place ..poate fi hard sau soft!
littlebear Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Prea imbracata...Nu mi plac surprizele 😉
littlebear Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Pai cat este cadoul si unde l desfac?
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Îmi aduci cadou un ursuleț de pluș )
littlebear Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Pe mine...torc ca o felina bengaleza daca stii sa ma mangai
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 7, 2016 piZap_1478553661641.jpgSuperb, o poza foarte clara in care nu ai nimic de ascuns si te arati in toata splendoarea Esti araboaica de te ascunzi asa ? , ti-ai pus si sosete in picioare
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 Șosete la tocuri? Niciodată! 3
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 7, 2016 Șosete la tocuri? Niciodată!Pai asta ziceam si eu Asa imi pareau din poza
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2016 Postat Noiembrie 7, 2016 De la a părea până la a fi..e cale lungă scumpete
del rey Reputație: 3954 Postat Noiembrie 7, 2016 Oras:Comuna cu Tramvai Oras:Comuna cu Tramvai Postat Noiembrie 7, 2016 De la a părea până la a fi..e cale lungă scumpete Sper ca nu te-am suparat, scumpete
Vizitator deliaro Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2016 Postat Noiembrie 8, 2016 Lasa ironia ca nu este bună sunt un om foarte calm si răbdător,contrar la ce ai crede tu despre a mea persoană nu ma supăr,nu ai vrea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum